Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 197
  • Total: 198
  • Leon

ποιο ειναι το πιο.....

Ξεκίνησε από minoraki, Μάρτιος 29, 2005, 09:14:55 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fmas

Αχμμμμμμμμμμμ............. Εμένα γιατί δεν με παίζει κανένας......... Μια βοήθεια ρε ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!

Enia

μα ε΄σενα και δεν θα παίξουμε βρε φαμασάκο??? τι βοήθεια θες καλό μου?

η αρχική ερώτηση ήταν 'ποιό είναι το πιο περίεργο μέρος που έχετε κάνει σεχ...'

κι από εκέι και πέρα βέβαια εμείς σαν 'καλά' παιδιά που είμαστε.. το ξεχυλώσαμε! :P

βαλλάντιε... δεν ξέρω, αλλά μια υποψία την έχω!!.. περιμένω τη see_me για να μου την επιβεβαιώσει...!

balland

λες να πιανει κ για master phd?

Enia

:shock: OMG!! ΛΕΣ!!???  :shock:

*Ενια βάζει αγγελία! :

Είσαι μεταπτυχιακός φοιτητής σε Art&Design? θες να έχει σίγουρη επιτυχία η πτυχιακή σου? Στο όνομα της συναδελφικής αλληλεγγύης, τηλεφώνησε τώρα! Προτεινόμενος χώρος συνάντησης τα εργαστήρια της σχολής...

[size=18]ΚΑΡΑΛΟΛ [/size]

minoraki

Παράθεση από: "See_Me"Χμ...... ]

:twisted:  8)  :twisted:
:roll:  :roll:  :roll: και εγω ο βλακας αφησα το μαθημα καρατε στη μεση.....λεω να το ξαναρχισω..... :wink:  :wink:  :wink: ......και ο δασκαλος ηταν πααααααααραααααααα πολυυυυυυυυυ καλος! :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

minoraki ?!?!?!  :shock:
σεχ και βια που λενε ??  :roll:  :roll:  :tongue:

freak

paizei rolo to fylo tou erwtikou syntrofou h genika milame?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"paizei rolo to fylo tou erwtikou syntrofou h genika milame?

:shock:  :shock:  
Τι θελει να πει ο ποιητης ?  :shock:

freak

tipota tipota....... sto krebbati mou 8a pw.

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοολ ! αυτο ηταν υπονοουμενο τωρα ??  :P  :P

freak

e oxi k yponooumeno kotzam ennooumeno........boh8eia mas.

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL δεν γνωριζει τιποτα για τον φονο ..

Υ.Γ. να μην ξεχασεις να μας περιγραψεις λεπτομερως την εμπειρια σου freak μου !! λοοοοοοολ  :P  :P

freak

ηταν μια ζεστη αυγουστιατικη νυχτα.... ο χοσε ειχε βγει στην βεραντα μηπως κ το θαλασσινο αερακι τον δροσισει. εννοιωθε το καλοσχηματισμενο ανδρικο του σωμα να καιει. οι λαγονες του διαγραφονταν αρκετα θελκτικοι παρεα με το αλαβαστρινο στηθος του. ηταν ο αντρας που ολοι ονειρευοντουσαν να εχουν ως συντροφο. ο αρμαδο ηταν καθισμενος στην ακρη του κρεββατιου κ σκεπτικος τον κοιτουσε. μολις ειχε περασει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης του.

poison βολευεσαι με αυτο η θες περισσοτερες λεπτομερειες;

various

exo kanei sex sto periptero pou douleva xexexexe then xero an pianei gia periergo meros??

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"ηταν μια ζεστη αυγουστιατικη νυχτα.... ο χοσε ειχε βγει στην βεραντα μηπως κ το θαλασσινο αερακι τον δροσισει. εννοιωθε το καλοσχηματισμενο ανδρικο του σωμα να καιει. οι λαγονες του διαγραφονταν αρκετα θελκτικοι παρεα με το αλαβαστρινο στηθος του. ηταν ο αντρας που ολοι ονειρευοντουσαν να εχουν ως συντροφο. ο αρμαδο ηταν καθισμενος στην ακρη του κρεββατιου κ σκεπτικος τον κοιτουσε. μολις ειχε περασει τις ωραιοτερες στιγμες της ζωης του.

poison βολευεσαι με αυτο η θες περισσοτερες λεπτομερειες;

freakkkkkkkkkkkkkkkk ! θα φρικαρω ! λοοοοοοοοοοοολ !
οκ οκ .. ας μιλησουμε για κατι αλλο τωρα ...
Ο καιρος πως σου φαινεται ??  :shock:

197 Επισκέπτες, 1 Χρήστης