Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 2,275
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 864
  • Total: 864

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

8elw na pisteuw pws den adikw pote kanenan kai exw megalh upomonh kai anektikothta me tous an8rwpous.Panta oi eukairies pou dinw einai perissoteres apo autes pou prepei h pou aksizoun ston ka8ena alla ...
axm.. 8a zhtousa sugnwmh apo ton eauto mou giati ton exw valei se megales dokimasies teleutaiws ... (me exw adikisei ... isws kai upotimisei telika...)

sunexizei h idia erwthsh

vasilis

Απο κανενα διοτι δεν για οτι κανω ειμαι υπολογος του εαυτου μου

συνεχιζει η ιδια ερωτηση

Enia

Αχεμμ... Όταν έκανα την ερώτηση δεν περίμενα να μου γυρίσει μπούμερανγκ... Τεσπα..

:arrow: θα ζητούσα συγνώμη από δυο-τρεις φίλους, γιατί δεν τους έβαλα πρώτη προτεραιότητα ποτέ... Αλλά πάλι αν το είχα κάνει ισως να ζητούσα συγνώμη από τον εαυτό μου γιατί έβαλα άλλον πριν από εμένα...

Και συνεχίζει η ίδια... Φαίνεται να έχει ενδιαφέρον...

kap

Στον εαυτό μου, για όσα λάθη έχω κάνει πάνω από μια φορά γιατί το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφού.
Στον πατέρα μου που τον αποπείρα οταν θέλησε να μου μιλήσει για την ζωή γιατί δεν κατάλαβα ότι τοτε του δώθηκε η ευκαιρια να κάνει ότι δεν είχε κάνει 24 χρόνια πριν.

Συνεχίζει η ίδια ερώτηση μια και έχει ενδιαφέρον που λέει και η Ενία.

Ερώτηση  Από ποιόν θα ήθελες να ζητήσεις συγνώμη και γιατί?

jasper

Θέλω να ζητήσω συγνώμη απ' όσους ξέχασα να ζητήσω μέχρι τώρα....

.....και μετά η σειρά τους!

jasper

όλο ξεχνιέμαι.......

άλλη ερώτηση:

τι θα έκανες αν ήσουν παντοδύναμος για μία μέρα?

(αν έχει ξανατεθεί η ερώτηση...αγνοείστε την και συνεχίστε με την προηγούμενη)

Anonymous

]
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Anonymous

h idia erwthsh.    looooooooooooool

Atma

μια από τα ίδια
* δεν μου φτάνει μια μέρα *

Η ίδια...

Ρικι χααχαχαχα σμουατς

Enia

:arrow: θα καλούσα συμβούλιο, θα προέδρευα την συνάντηση προς όφελός μου, θα χρησιμοποιούσα καταχρηστικά την θέση μου για να πάρω τις αποφάσεις που ικανοποιούν τα συμφέροντά μου και τέλος θα έκανα την απαραίτητη κατανομή αρμοδιοτήτων έτσι ώστε μετά την μια μέρα εγώ να κάθομαι και να δουλεύουν όλοι οι άλλοι!  :evil:
Αν τελικά το σχέδιο αποτύγχανε θα έριχνα το φταίξιμο σε όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα    :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
(εκσκιούζ μι, αλλά είχα μια δύσκολη μέρα στη δουλειά  :oops: )

Ερώτηση  :arrow: Τι έχεις κάνει στο παρελθόν για το οποίο ντρέπεσαι?

PoiSoN_GiRL

axmmm... thn zwh duskolh se polu kosmo ...  :oops:  :oops:  :oops:

sunexizei h idia erwthsh  :)

Anonymous

Είπα ψέματα σε αγαπημένο μου πρόσωπο ]

minoraki

Παράθεση από: "_rickymartin_" ]
τωρα φταιω εγω που θα πω οτι εσυ εισαι <<παντοτε ετοιμος>> και δεν χρειαζεσαι *ώλο ελξης? αφου πας γυρευοντας να τα ακουσεις βρεεεεεεε κουκλεεεεεε μουυυυυυ :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

και συνεχιζω με την ερωτηση και απαντω και στην προηγουμενη.....

δεν ντρεπομαι για τιποτα στο παρελθον μου ουτε και θα ζητουσα ποτε συγνωμη απο κανεναν, γιατι ποτε δεν εκανα κατι που τους στενοχωρησε....αντιθετα μαλιστα, αλλοι επρεπε να μου εχουν ζητησει χιλιες συγνωμες και να ντρεπονται φριχτα και οτιδηποτε εκαναν σε μενα! :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

kap

Ντρέπομαι για την μεγάλη καράφλα μου που τυφλώνει τον κόσμο και προκαλεί ατυχύματα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Σε ποιόν θεό πιστεύεις?

λόγο έλειψη έμπνευσης.

Enia

:arrow: Γιατι, έχουμε πολλούς?!  :?  Εγώ έναν ξέρω... Κι ας το ονομάζουμε από Αλάχ έως 'δύναμη του σύμπαντος'...

:arrow: Αγαπημένο σου παιχνίδι?

864 Επισκέπτες, 0 Χρήστες