Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 360
  • Total: 360

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

ισως για καφε στο ηρακλειο..

η ιδια

PoiSoN_GiRL

στη δουλεια ( $#@!$#@@#@%$#@ = το φελεκι μου.. )

:arrow:  με ποιον θελεις να πας διακοπες φετος και που ?

chriastina

(άλλο τι θέλω και άλλο τι θα γίνει)
θέλω να πάω διακοπές με τις κολλητές μου στην Ικαρία

η ίδια

kap

όπου να ναι και με όποιον να ναι, αρκεί να μην μου σπάσει τα νεύρα και να περάσουμε καλά. Προς το παρόν βαριαίμε να κάνω ότι και πέρισυ, έφυγα μόνος μου και δεν ήξερα που πήγαινα, ήταν φανταστικά, μακράν οι καλύτερες διακοπές μου.

η γίδια :lol:

Enia

den eimai gia peiramata, 8a protimhsw ta sigoura... thn mpalkonara mou sthn kimwlo 8elw... oso gia to poion... den exw anagkh kanenan, protimw monh mou, na hremhsw...

to auto...

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"den eimai gia peiramata, 8a protimhsw ta sigoura... thn mpalkonara mou sthn kimwlo 8elw... oso gia to poion... den exw anagkh kanenan, protimw monh mou, na hremhsw...

to auto...

στην μπαλκοναρα της Λιλας στην Κιμωλο ετσι για να μαθει ! Οχι δεν σε αφηνω μονη σου ! νταιλικι μαζι διακοπες φετος ! τελεια και παυλα !

η ιδια !

ksenixths

poisonaki?!?!?!

ntailiki?diakopes?

:?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "ksenixths"poisonaki?!?!?!

ntailiki?diakopes?

:?  :?  :?  :?  :?

ετσι ακριβως ksenixtako μου !! και μετα ετοιμασου !! νταιλικι διακοπες στο δικο σου εξοχικο !! αχχχχχ ωραια θα περασω φετος !! (για εσας δεν ξερω...) λοοοοοολ  :P

ksenixths

kanonise na einai prin tis 15 omws.meta peftei pollh douleia
 :)

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"στην μπαλκοναρα της Λιλας στην Κιμωλο ετσι για να μαθει ! Οχι δεν σε αφηνω μονη σου ! νταιλικι μαζι διακοπες φετος ! τελεια και παυλα !

zouzouna, katse na doume an 8a paw egw prwta me to kalo, kai blepoume!   :?
den 3erw h 8ea an 8a einai sto aigaio h ston tamesh, pantws h frapedoumpa sto mpalkoni se perimenei! eite ellada eimai eite edw londino, eisai panta euprosdekth :wink:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"στην μπαλκοναρα της Λιλας στην Κιμωλο ετσι για να μαθει ! Οχι δεν σε αφηνω μονη σου ! νταιλικι μαζι διακοπες φετος ! τελεια και παυλα !

zouzouna, katse na doume an 8a paw egw prwta me to kalo, kai blepoume!   :?
den 3erw h 8ea an 8a einai sto aigaio h ston tamesh, pantws h frapedoumpa sto mpalkoni se perimenei! eite ellada eimai eite edw londino, eisai panta euprosdekth :wink:

να εισαι καλα καρδια μου ! κι εσυ εισαι παντα ευπροσδεκτη στα δικα μου λημερια !!  :wink:  ευχομαι φετος να καταφερουμε να περασουμε εστω και λιγες μερες μαζι ! και το ευχομαι ολοψυχα ! (σιγα μην σε αφησω μονη σου να ηρεμισεις !!)  :wink:  :wink:  :wink:

fmas

Δεν ξέρω....................... Καμία πρόταση??????

Η ίδια.......

riaghul

Δεν θα ειναι αυτο που εσεις εννοειτε με "διακοπες"
Αλλα θα φυγω..
Καπου στον Ινδοκαυκασο
σε 2.500 μ. υψομετρο..
μονη μεν..αλλα με ανθρωπινη ζεστασια κι αγαπη απο τους ντοπιους
και το προσμενω..τοοοσο πολυ..
 :)

τι ονειρευεσαι τωρα? (daydreaming δηλ. κι ας ειναι βραδυ :D )

PoiSoN_GiRL

ενα καφε (γιατι μολις ξυπνησα) και τους φιλους μου διπλα μου (2-3 ατομα που μου λειπουν πολυ  :cry: ) αυτα ! ε και κατι ψιλα απο διακοπες ... αχμμμ .. και ισως μια αλλαγη ! αχμμ .. θα πω αυτα προς το παρον γιατι αν αρχισω θα με πιασει ο ασταματητος !!  :P

:arrow: συνεχιζει η ιδια  :wink:

fmas

Το αύριο..........................

Η ίδια.........

360 Επισκέπτες, 0 Χρήστες