Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 340
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 320
  • Total: 321
  • Leon

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

:arrow: ektos apo auto pou eipa prin, sunh8ws apofeugw na apanthsw kai sto 'poso xronwn eisai?'... apantw me thn erwthsh 'poso me kaneis?'...  8) (kai panta me kanoun mikroterh kai xairomai egw... niai... :P )

:arrow: an hsoun zwo, ti zwo 8a hsoun? kai giati? (prosoxh, oxi ti 8a h8eles na hsoun, alla ti nomizeis pws 8a hsoun...)

ksenixths

:arrow: aetos giati eimai eleytherh psyxh kai melissoulhs giati petaw apo"louloudaki se louloudaki" :P  :P  :P  :P  :P  :P

chriastina

ksenixths
απο λουλουδάκι σε λουλουδάκι πετάνε οι πεταλούδες, μήπως θέλεις να μας πεις κάτι με πλάγιο τρόπο?

αν ήμουν ζώο θα ήμουν σκύλος

η ίδια......................................

ksenixths

nai alla emena den mou paei to petalouditsos kai dialeksa to milissoulhs
:D

freak

Παράθεση από: "chriastina"ksenixths
απο λουλουδάκι σε λουλουδάκι πετάνε οι πεταλούδες, μήπως θέλεις να μας πεις κάτι με πλάγιο τρόπο?

αν ήμουν ζώο θα ήμουν σκύλος

η ίδια......................................

apo louloudaki se louloudaki petane polla entoma....oi mellisoules, oi mpampoures klp klp.....
h petalouda me endiaferei ws petalouditsa ths nyxtas.....isws k na hmoun tetoio zwo (epikentrw8eite parakalw sthn kyriolektikh xrhsh tou orou).

riaghul

Λοιπον, καποτε ειχε βαλει η Ατμα ενα τεστακι ..
που συμφωνα με αυτο
ειμαι ενας καρχαριας
οι αλλοι με βλεπουν ..λιονταρι
εγω ομως θα ηθελα να ημουν αετος

συνεχιζει η ιδια.. :arrow:

PoiSoN_GiRL

εγω παντως σιγουρα θα ημουν νυχτεριδα !! λοοοοοοοοολ
δεν ειναι τυχαιο οτι ολη νυχτα δεν κλεινω ματι ...  :roll:

:arrow: συνεχιζει η ιδια ..

Enia

:arrow: εγώ νομίζω θα ήμουν δελφίνι... θηλαστικό, νοήμον, στην ανοιχτή θάλασσα, ελεύθερο αλλά ταυτόχρονα πιστό...

:arrow: η ίδια

freak

Παράθεση από: "Enia":arrow: εγώ νομίζω θα ήμουν δελφίνι... θηλαστικό, νοήμον, στην ανοιχτή θάλασσα, ελεύθερο αλλά ταυτόχρονα πιστό...

]

to nohmon ti to h8eles?????????eeeeeeeeee???????? dhladh kati xwris myalo den 8a mporouses na hsoun? a-logo px?

(kserw oti 8a to metanoiwsw to 8rasssos mou alla h tyxh eynoei tous tolmhrous).

Enia

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "Enia":arrow: εγώ νομίζω θα ήμουν δελφίνι... θηλαστικό, νοήμον, στην ανοιχτή θάλασσα, ελεύθερο αλλά ταυτόχρονα πιστό...

]
to nohmon ti to h8eles?????????eeeeeeeeee???????? dhladh kati xwris myalo den 8a mporouses na hsoun? a-logo px?

μα και το δελφινι α-λογο δεν είναι!?  :roll:  :roll:  :roll: δεν είπα ότι κάθεται να γράψει καμμιά διατριβή... έχει το σόναρ όμως... και στέλνει κυματάκια...  :oops: αντιλαβού?  :wink: xxx

freak

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "freak"

]

μα και το δελφινι α-λογο δεν είναι!?  :roll:  :roll:  :roll: δεν είπα ότι κάθεται να γράψει καμμιά διατριβή... έχει το σόναρ όμως... και στέλνει κυματάκια...  :oops: αντιλαβού?  :wink: xxx

to sonar to exei k h nyxterida. to delfini parousiazei nohmosynh, opws k o an8rwpos. gia ta a-loga den gnwrizw.

riaghul

Α!!! ολα κι ολα....
Μη μου κανετε τα  ΑΛΟΓΑ..παραλογα....
Δεν θελω να ισχυει το "πρασσειν  α-λογα..".

Τα αλογα..εχουν Συναισθηματικη Νοημοσυνη...

(βλεπε " Black Beauty")

freak

k prasina aloga k pratein aloga...ase pou k san zwa einai 8hria. mia fora sthn agglia se ena agwna tou pana8hnaikou ligo kounh8hkame stous mpatsous k molis ef8asan oi efipoi k mas ekleisan apo pantou me ta aloga amesws oloi symmorfw8hkame. am poy na pas otan tou erxesai tou zwou, edw ennow to alogo k oxi ton mpatso, kapou ston laimo? mia na kanei, 8a se isopedwsei.

Enia

]

8a sunexisei kaneis?   :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

λολ ! Λιλακι μου εγω απαντησα ηδη αλλα για να μην σου χαλασω χατηρι θα ξαναπαντησω !!
πιστευω λοιπον οτι θα μπορουσα να ειμαι και γαιδουρακι !! κι αυτο το αιτιολογω ως εξης : με τοση μεγαλη υπομονη που αντιμετωπιζω ολα τα κουφα και απαραδεκτα που συμβαινουν γυρω μου .. ε μαλλον εχω γαιδουρινη υπομονη ...

συνεχιζει η ιδια !

320 Επισκέπτες, 1 Χρήστης