Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 688
  • Total: 689
  • Leon

παίγνιο ερωτήσεων

Ξεκίνησε από kap, Μάρτιος 29, 2005, 11:51:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

junkie

Το μεγαλύτερο δώρο ήταν ότι μετά απο μια πολύ σοβαρή εγχείριση που έκανε μια θεία μου όλα πήγαν καλά, για μένα ήταν το καλύτερο δώρο!!!!!!
[b] ]

kap

δεν έχει τύχει να βρεθω σε τέτοια κατάσταση για να ξέρω.

Ώρα για μεγάλες κακίες

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Ποίον από εδω μέσα θα θέλατε να κανιβαλίσεται (να σκοτώσεται, γδάρεται ψήσεται και φάτε)??? με οποιοδήποτε τρόπο και ένοια. χεχεχεχχεχεχεχεχε

TetiQ

xaxxaxaxax polu kaloooo ][/color]loiponnnnnn ti 8a legate an o/h suntrofos sas sa epiane sta prasa enw psaxouleuate to kinhto tou.... :twisted:  :twisted:  :twisted:  :?:

junkie

Χμμμμμ   ,να ένα παιχνίδι είχα βάλει να παίξω...τι φαντάστηκες.... ]

ΧΜΜΜΜΜ   ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ .........

ΛΟΙΠΟΝ    ]

Anonymous

Δεν μου αρέσει να εκδικούμε άλλους ανθρώπους γιατί αυτό δεν βγαίνει σε καλό πιστεύω.
Δε θα του μιλούσα.. θα άφηνα τον χρόνο να περάσει, να του δώσει το μάθημα εκείνο που χρειάζεται.. δεν λειτουργώ ποτέ χωρίς πρώτα να είμαι ψύχραιμη... και δεν κρατώ κακία.. απλά με τα λόγια μου λέω αυτά που πρέπει...

Συνεχίζει η ίδια!

kap

Θα του γνώριζα την γαυρίνα για εκδίκηση και μετά δε θα του λέγα ούτε καλημέρα

Anonymous

Καπάκι χαχαχαχαχχ καλά καλάαααα θα φας ξύλο λέεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεε!!!!!

junkie

Επειδή μου 'χει τύχει να πει κάποια ,λόγια για μένα και την άκουσα, τσαντίστηκα πάρα πολύστεναχωρήθηκα αλλά δεν έκανα απολύτως τίποτα!Ενώ αυτά που είπε αυτή για μένα ήταν ότι πιο προσβλητικό και ότι πιο χειρότερο μπορεί να πει κάποιος......Το μόνο που έκανα όταν βρεθήκαμε μούρη με μούρη στο δρόμο την έφτυσα και της είπα ]

Συνεχίζει η ίδια ]

kap

και μετά θα του γνώριζα και την junkie γιατί η ιδέα της ροχάλας στην μουρη είναι καλή

Πως θα ντύναται κάποιθον που θα θέλατε να γελοιοποιήσεται?

και οι κακίες συνεχίζονται

Bijoux

πχ εσένα καπ
θα σε εγδυνα και θα σου βαζα ενα φιογκο στο επιμαχο σημειο
και θα σε πηγαινα απο σπίτι σε σπίτι

kap

να υποθέσω ότι το επίμαχο σημείο είναι ο λαιμός?????

ποιο είναι το σημείο του σώματος που προσέχεται περισσότερο στον άντιθετο φύλλο??? :twisted:

Enia

κανένα. δεν εστιάζω σε ένα σημείο. με ενδιαφέρει όμως το παράστημα, η κορμοστασιά.

η ίδια

Anonymous

Όλα΄τα σημεία προσέχω... ] :24:

Συνεχίζει η ίδια!

chriastina

τα μάτια....και δεν εννοώ το χρώμα

:arrow: η ίδια

riaghul

το βλεμμα...κυριως οταν μιλα μαζι μου.. :)

:arrow: η ιδια

688 Επισκέπτες, 1 Χρήστης