Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 209
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 254
  • Total: 255
  • Leon

Ε δεν γουστάρω λέμεεε!!! :p

Ξεκίνησε από zarkvilion, Μάρτιος 30, 2005, 01:26:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

olive

..apol ..δεν σε πιστευω... φυσικα και υπαρχει chat...αντε μπες και εγω 8α συνεχιζω να ζηλευω....!!!! :cry:  :cry:

apol

καλα σημερα ενα αλλο που ανακαλθψα ειναι τι γινεται με τους ποντους....εβλεπα νουμερα και δεν ηξερα γιατι......εμαθα πολλα σημερα

olive

..ααα ναι τωρα το προσεξα και εγω..χμμ!! προηγεισαι ε???? :roll:  :roll:

apol

βαβουρα πολυ στο τσατ δε μου λεει και πολλα πραγματα οχι αυτο συγκεκριμενα ............γενικωτερα αυτος ο τροπος επικοινωνιας..........

olive

..εδω σε αυτο το chat μπαινει λιγος κοσμος και επειδη γνωριζονται οι περισσοτεροι μεταξυ τους ειναι καλα. :D

apol

ξερεις σ αυτα δε λες τιποτα επι της ουσιας ..........βεβαια θα μου πεις σιγα την ουσια που λες στα θεματα ......ομως εκει ολο και κατι ουσιαστικωτερο λεμε......................

junkie

Δεν γουστάρω που κουράζω το μυαλό μου με μ.....κίες σκέψεις...

fmas

Δεν γουστάρω που κάναμε το θέμα αγνώριστο με άσχετα post..... Να επανέλθουμε ξανά στο τι Δεν γουστάρουμε.........

chriastina

δεν γουστάρω να προωθείται η κλήση μου  :twisted:

junkie

Δεν γουστάρω να μην βρίσκω αυτές τις σελίδες που ψάχνω...

olive

...δεν γουσταρω οσους ..επαναφερουν..την ΤΑΞΗ.....!!!!! :evil:

minoraki

Παράθεση από: "chriastina"δεν γουστάρω να προωθείται η κλήση μου  :twisted:
εδω ειναι που συμφωνω απολυτα μαζι σου.....τι το θελουν το κινητο εαν δεν ειναι ανοιχτο.....εχω κοψει επικοινωνια με ανθρωπο μονο και μονο γι αυτον τον λογο!

minoraki

Παράθεση από: "olive"...δεν γουσταρω οσους ..επαναφερουν..την ΤΑΞΗ.....!!!!! :evil:
:bounce:  :bounce:  :bounce: και εγω θελω αταξια....χαχα ολιβιτσα μου.....σε ποσα μοιαζουμε εμεις οι δυο! και τι εχουμε να πουμε το σαββατο δεν λεγεται...... :D  :D

apol

δε γουσταρω ομως να με βρισκουν παντα...........

junkie

Δεν γουστάρω που πονάει η κοιλιάμου..   :(

254 Επισκέπτες, 1 Χρήστης