Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 276
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 194
  • Total: 195
  • Leon

Ε δεν γουστάρω λέμεεε!!! :p

Ξεκίνησε από zarkvilion, Μάρτιος 30, 2005, 01:26:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

papi

τρις καλα στεφανα!(εγω θα σου κανω τον στολισμο στο αμαξι γεματο με παπια! :lol:  :P )

Δεν γουσταρω να παω στην Δουλεια!! :evil:

chriastina

δεν γουστάρω τις Δευτέρες

apol

δε γουσταρω αυτη τη δευτερα

papi

Δεν την γουσταρω αλλα ειναι ωραια

tristana

Δεν γουστάρω -καθόλου, όμως- τους μουρτζούφληδες!

apol

δε γουσταρω  να μου κανουν χειρονομιες οταν μιλαμε

tristana

Δεν γουστάρω που δεν γουστάρεις -Απ- το πανέμορφο γατί μου! ΧΕΧΕΧΕ!

junkie

χο0χοχοχοχοχοχ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩ!!!!!      :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:moonwalk:  :moonwalk: :moonwalk:

minoraki

Παράθεση από: "tristana"Δεν γουστάρω την πρόβα νυφικού!!! Καθόλου, όμως!
προλαβαινεις ακομα να "την κανεις"?..... :roll:  :roll:

:arrow: δεν γουσταρω καθολου που η κορη μου θα μετακομισει σε αλλο σπιτι.....και δεν γουσταρω καθολου λεμεεεεεεε  :(  :(  :(

junkie

Καλέ άσε το κορίτσι να κάνει αυτό που θέλει!!!!  Μακάρι να με άφηνε και μένα η μαμά μου...αλλά....

minoraki

βρε τζανκακι μου....και βεβαια κανει αυτο που θελει....δεν την εμποδιζει κανεις....άλλο τωρα εαν εγω στενοχωριεμαι που φευγει το κοριτσακι μου! αλλά και εσυ θα πρεπει να περιμενεις περιπου 10 χρονια για να φυγεις απο το σπιτι σου....τοσο σε περναει η κορη μου....μη βιαζεσαι βρε κουκλα μου....ολα θα γινουν με την σειρα τους! φιλια απο μενα σε σενα!

chriastina

δεν γουστάρω την αναμονή............

papi

Δεν γουσταρω να παω για ενχειρηση αυριο!!

junkie

Παράθεση από: "minoraki"βρε τζανκακι μου....και βεβαια κανει αυτο που θελει....δεν την εμποδιζει κανεις....άλλο τωρα εαν εγω στενοχωριεμαι που φευγει το κοριτσακι μου! αλλά και εσυ θα πρεπει να περιμενεις περιπου 10 χρονια για να φυγεις απο το σπιτι σου....τοσο σε περναει η κορη μου....μη βιαζεσαι βρε κουκλα μου....ολα θα γινουν με την σειρα τους! φιλια απο μενα σε σενα!

Tί να πω ?????   ]

minoraki

:oops:  :oops:  :oops:  :oops: τζανκ! με συγκινησες! ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονηση! νασαι καλα παντοτε κουκλα μου!

194 Επισκέπτες, 1 Χρήστης