Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 618
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 484
  • Total: 484

''Η ΜΑΝΑ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Μάρτιος 31, 2005, 08:24:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Εξομολόγηση > Πήρα 3-4 φίλους τηλέφωνο και τους έταξα μασάζ....!!!!!!!!!

Σε 10 λεπτά είχα τη λύση χαχαχαχα

Atma

εύγε χαίρομαι που σαι φιλενάδα μου :)

Panagiotis

μια και λυσαμε τον γριφο της βασως βουρ λοιπον για τον γριφο της jasper.loipon εχουμε και λεμε ''τι ειναι αυτο λες που οταν μετρηθει απο πανω προς τα κατω ειναι 1,20 και αντιθετως 1,10..εσενα πρεπει να σου αρεσει η νατασσα θεοδωριδου σιγουρα και ειδικα το τραγουδι που λεει ''σου βαζω δυσκολα''.οκ λοιπον θα το σκεφθω και θα επανερθω δριμυτερος...πανος

Panagiotis

ΒΑΣΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΓΡΙΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΡΙΦΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΩΣΑ...   ΠΑΝΟΣ

jasper

εγώ επειδή έβαλα τον γρίφο...δεν μπορώ να πω οτι θα πάω να σκεφτώ...

πάω λοιπόν να καθαρίσω κανένα φασολάκι...και επανέρχομαι επίσης δριμύτερη...

όσο για την θεοδωρίδου...μάλλον θα παίζει γρίφους με τον φουστάνο και τον νικάει  :P

Enia

Παράθεση από: "jasper"Ενιούλα, δώσε μου ένα αποτσίγαρο δανεικό αφού δεν είσαι οικονόμα.......
θα στο επιστρέψω σε 5 λεπτά....

τόπιασες?????

ΑΤΜΑΑΑΑΑΑ 5 τσιγάρα και ακόμη χαρμάνης  :P

Reeeeeee!!!! Enstashhhhhh!!!  ]

jasper

Ενιούλα...λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

(διευκρίνηση: μια και μιλάμε για το σωστό κίνητρο...τους έταξα να ΜΟΥ κάνουν όχι να τους κάνω μασάζ  :P )

Enia

Em, gi'auto den staurwnw le3h gia le3h!  ]

*Zhteitai antikeimeno po8ou - kinitro...

jasper

βάλε και κανένα τηλέφωνο - email - έστω Τ.Θ. αλλιώς σε βλέπω να βολοδέρνεις χωρίς 'κίνητρο' ανάμεσα σε γρίφους, αναγραμματισμούς και χαρτάκια  :P

Enia

Dior8wsh]

*Zhteitai antikeimeno po8ou - kinitro... Plhroforeies entos... (PM, IM, Chat, Forum, den mporei, kapou 8a me petuxete!)

Kalutera twra? ]

Panagiotis

jasper προσπαθω να λυσω το μυστηριο αλλα δεν μου βγαινει..η ατμα ισχυριζεται οτι το ξερει αλλα δεν το λεει.μα γιαυτο βαζουμε τους γριφους για να βρισκουμε λυσεις ετσι δεν ειναι;τι το κραταει μυστικο εαν το ξερει; τελος παντων...ακομα μην μας το μαρτυρησεις για να το παλεψουμε λιγο...και επι τελους και οι υπολοιποι βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει λιγο να βρουμε την λυση...πανος

xhmeia

ΚΟΤΡΩΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΣΝ......Κ ΘΑ ΡΘΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΧΑΧΑΧΑΧ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ  Ε????????????

jasper

Βρε τριγωνομετρία μου παλάβωσες? με τέτοια νύχια θα με γδάρεις χαχαχα
άσε που μπορεί να μ αρέσει και μετά τι γίνεται?  :P

Πάνο...η άτμα καλά κάνει... άλλωστε ο γρίφος ήταν απάντηση στη δική σου τοποθέτηση περί "ανεκδότων"... :wink:

Ntama

Ρε παιδιά, αρχισα να ζαλιζομαι και γώ... :?  :?  :?  :?  (και όχι από τον ήλιο)

Πειτε μου επιτέλους τι γίνεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :o  :o  :o  :o  :o  :o

:wink:  :wink:

Panagiotis

jasper mia ervthsoyla na soy kanw;;;;;;;;[na moy kaneis panoylh apantaei h jasper]sto sygkekrimeno grifo poy ebales ta megeuh aforoyn to idio antikeimeno;sto lew ayto mhpws kai einai ena eidos logopaigxnioy...panos

484 Επισκέπτες, 0 Χρήστες