Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 828
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 760
  • Total: 760

ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 05, 2005, 08:52:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

afhste tis eykoles lyseis kai ta etoimatzidika
balte kopo kai meraki  exmmmm gkouxou gkouxou

PoiSoN_GiRL

summerako pistepse me , kai kopo 8a valw kai meraki ! xaxxaxaxa ! o kollhtos mou 8a valei thn omorfia !!  :P  :P  (mh mas vgei kai asxhmo to mwro !)

balland

Παράθεση από: "summer_time"αφορμή για το θέμα μου δόθηκε απο τον τελευταίο ντόρο που έγινε με τα γιαούρτια και το μέλι στην ελληνική αγορά. Θα μου πείτε δικαίως γιατί τα γιαούρτια ήταν χαλασμένα κλπ κλπ , αυτά που σκεφτόμουν κι εγώ στην αρχή
Σκεφτόμουν όμως γιατί αυτή η βιαστική και χωρίς καμία επεξεργασία γενική  προσπάθεια δημιουργίας πανικού , επιτέλους το μόνο που έχει σημασία είναι να ανεβάσουμε την τηλεθέαση και να εξυπηρετήσουμε κάποια πολιτικά συμφέροντα?
Τα γιαούρτια δεν ήταν επικίνδυνα για την δημόσια υγεία , οι υπεύθυνοι τιμωρήθηκαν απο κει και πέρα γιατί πρέπει δηλαδή μια απο τις λίγες υγιής ελληνικές εταιρείες να βγεί κι αυτή προβληματική ή να κλείσει.Γιατί πρέπει να γίνουμε ρεζίλι στο εξωτερικό χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο (θυμηθείτε τι έκαναν οι άγγλοι με τις τρελές αγελάδες τόσα χρόνια που οι συνέπειες ήταν ολέθριες για την υγεία)
(Σταματήστε βρε παλιοχαρακτήρες δεν έχω σχέση με αυτή την εταιρεία , σκεπτόμενος πολίτης είμαι απλά)
Για να μην σχολιάσω τις ειδήσεις με κάτι θέματα τύπου 'η καλομοίρα χθές φορούσε κόκινο στρινγκ' κι απο κάτω περνάνε με μικρά γράμματα 10.000 νεκροί στον τάδε σεισμό κλπ
Έλεος πιά , εγώ έχω σταματήσει εδώ και χρόνια να βλέπω ειδήσεις , ότι μαθαίνω απο άλλους η απο το ραδιόφωνο τυχαία αλλά δεν είναι λύση κι αυτή θα σκεφτείτε.
Εσείς πως πληροφορήστε γι αυτά που γίνονται γύρω μας και πως αντιδράτε , τι σκέφτεστε??

να σου πω??
τελικα οντως η καταπωση σπερματος μειωνει τις πιθανοτητες καρκινου του μαστου??? :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

οντως ????  :roll:  :roll:

760 Επισκέπτες, 0 Χρήστες