Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 511
  • Total: 512
  • Leon

''ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 05, 2005, 08:27:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panagiotis

ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ''ΡΙΚΥ''ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ.ΣΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ  5ΕΤΙΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΡΙΚΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ''ΒΑΖΕΛΟΣ''.ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ..ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ....ΠΑΝΟΣ

fmas

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος οι δύο πρώτοι θα πάνε σε μπαράζ να βγάλουν τα μάτια τους..... Στην 3πλή ισοβαθμία χαμένος για την ώρα νομίζω ότι είναι ο Παναθηναϊκός..............

Αυτά και πάντα φιλικά.
Fmas

Panagiotis

φιλε φαντομα καλησπερα.σε περιπτωση ισιβαθμιας μεταξυ των δυο [αεκ ολυμπιακου η ολυμπιακου παναθηναικου] παμε σε μπαραζ.για περιπτωση ισοβαθμιας των τριων θα πρεπει να περιμενουμε και το παιγχνιδι αεκ παναθηναικου για να δουμε το αποτελεσμα...σου θυμιζω οτι στο πρωτο παιγχνιδι η αεκ ειχε νικησει με 1-0...καλο βραδυ φιλε.   πανος

fmas

Πάνο Καλημέρα....... Νομίζω ότι λέμε ακριβώς το ίδιο πράγμα..........

Να περνάς Καλά,
Fmas

Panagiotis

ναι απ οτι φαινεται φιλε φαντομα λεμε το ιδιο πραγμα..μακαρι να παμε σε ''μπαραζ''[δυσκολο το βλεπω].εκει φανταζομαι οτι δεν προκειται σε καμια περιπτωση ο ολυμπιακος να ξανακανει τα ιδια λαθη...το κακο ομως φιλε μου ειναι οτι πλεον την τυχη του ολουμπιακου την εχουν στα χερια τους ολοι οι αλλοι εκτος απο εκεινον...ας προσεχε.καληνυχτα φιλε

Anonymous

Ένα καλό μου φιλαράκι ο οποίος δεν είναι με καμία από τις δύο ομάδες αλλά μας περιμένει στην Τούμπα για τα περσινά, μου είπε πως θα το πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ..... λέτε ]

kouklitsa

Γαυρινάκι μου, ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ! Μπορεί να είναι δύσκολο σαν όνειρο ανοιξιάτικης νυκτός... μα ποιός είπε οτι τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται;;;

SALTARISMENOS

h omada fetos einai xalia sernete ala o agios sokratis kapws tha ta bolepsei kai tha tin paroume tin koupa twra then kserw an tha einai miniatoyra h kanoniki :?

fmas

Δεν ξέρω κατα πόσο ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να κάνει την ζημιά στο Παναθηναϊκό.... Ειδικά αν θυμιθούμε τα περσινά που στο 90 φεύγα ο Olisabembe σκόραρε... Έτσι βέβαια που βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. και ειδικά την κουνέλα τον τερματοφύλακά τους θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα περάσει πολύ εύκολα.. Αυτά αλλά μπορεί να λέω και βλακείες..

Πάντα Φιλικά,
Fmas

SALTARISMENOS

egw nomizw oti poio dyskola tha perasoun to mats me tin xalkidona pou exei kai bathmologiko enfiaferon para me ta paokia pou einai vathmologika adiafora

fmas

Saltarismene..... Μετά την σημερινή τους ήττα μάλλον τους κόφτει και τους παρακόφτει...... Δεν βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. τόσο αδιάφορο..........

SALTARISMENOS

loipon exoume kai leme osfp-aigalew 3-1 afou mas ekane kardiakous , pao-xalkidona 6-3 (den paizane mpala ala voley me amina apo graviera) ofi-aek 2-3 (kolofardeison lumpe) opote trexoume kai de ftanoume ala to gelio einai oti to magazaki ton bazelwn (ofi) paei gia ptwsh :D  :D  :D  :D  :D  :D

fmas

Παράθεση από: "SALTARISMENOS" loipon exoume kai leme osfp-aigalew 3-1 afou mas ekane kardiakous , pao-xalkidona 6-3 (den paizane mpala ala voley me amina apo graviera) ofi-aek 2-3 (kolofardeison lumpe) opote trexoume kai de ftanoume ala to gelio einai oti to magazaki ton bazelwn (ofi) paei gia ptwsh ]

Saltarismene...... Για τον Ολυμπιακό το έβλεπα το παιχνίδι και νομίζω ότι πολύ άνετα κέρδισε το Αιγάλεω..... Ο δε Παναθηναικός ήταν ικανός να κερδίσει 23 - 0 με τις ευκαιρίες που έχασε και την άμυνα εμενταλ (Τυρί με τρύπες) που είχε η Χαλκιδόνα... Αλλά θα έτρωγε και μπόλικα γιατί και η άμυνά του ήταν μία από τα ίδια..... Αναφορικά με την ΑΕΚ, η κωλοφωρδία τους δεν έχει όριο....

Πάντα Φιλικά,
Fmas

SALTARISMENOS

fmas aneta then kerdisame giati an prosekses to mats se kana 2 faseis mas samogelase diaplata h thea tyxh diaforetika tha klegame to 2-2 pali opos kai ston 1o giro oso afora tin aek ase fetos to prwtathlima toys thelei me 1000

fmas

Saltarismene.... Και ο Ολυμπιακός έχασε μερικές Πολύ καλές ευκαιρίες...........

Τέλος Πάντων....... Το ματς ελενχόταν.............

511 Επισκέπτες, 1 Χρήστης