Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 543
  • Total: 543

Τα δύο φύλα είναι ίσα;

Ξεκίνησε από Atma, Απριλίου 06, 2005, 10:27:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

Παράθεση από: "KostasD33"Aν και πολλά άτομα νέο εισερχόμενα στο Φόρουμ δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν στο βαθμό που οι κουβέντες εκτός από θεματικές είναι και επί του όλου.

Θυμώμενη τις πρώτες μου μέρες εδώ (και δεν ήταν και τόσο παλιά!) διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εμένα αντιθέτως, ήταν αυτές ακτιβώς οι 'επί του όλου΄κουβέντες που με βοήθησαν και να γνωρίσω καλύτερα τους υπόλοιπους χρήστες, και κατ'επέκτασιν να προσαρμοστώ και να 'κολλήσω'...
Ο ΄νέος χρήστης δεν 'μιλάει' εύκολα, και διαβάζει περισσότερο... Αν κάποια σχόλια σε προσωπικό επίπεδο (πειράγματα, αστεία) δεν τα πιάνει, απλώς τα προσπερνά... συνολικά όμως εγώ τα θεωρώ όχι απλώς καλοδεχούμενα, αλλά και απαραίτητα για την ανάπτυξη της μικρής μας κοινωνίας...

..Αλλά και πάλι... 'μπορεί να λέω αρλούμπες'...!  :wink:  :P

SALTARISMENOS

kalo tha itane na min yparxoun tetoiou eidous antiparatheseis edw mesa mpainoume na milisoume na poume tis apopseis mas na kanoume ton xabale mas kai na perasoume kapoia wra eyxarista oxi gia na vgaloume ta matia mas.......

balland

[size=24][/size]
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΧΜΑΝΔΙΑ......

fmas

Στην Μποτσουάνα θα έλεγα...........

balland

αφηστε τα μιση κ παμε για κρασισι..

freak

Παράθεση από: "vasilis"και οσο για το θεμα κυριαρχια στο ζωικο βασιλειο κισσες το θυληκο στο αρσενικο δειχνει υποταγη η και να στο πω αλιως δειχνει σεβασμο επειδη η λεξη υποταγη δεν θα αρεση σε πολλες στο ανθρωπινο ειδος που ανηκουμε η λεξη σεβασμος επαψε να υπαρχει

βασικα το θυληκο δεν δειχνει υποταγη στο αρσενικο στη φυση. στα ζωα εννοιες οπως ο πολεμος των φυλων δεν υφιστανται οποτε ας μην κανουμε ατυχεις παραλληρισμους.
υπαρχουν παραδειγματα οπου αρσενικα αναμετρουνται ετσι ωστε το δυνατοτερο να παρει το θυληκο, οπως κ παραδειγματα οπου το αρσενικο επιδυκνιεται μεσω των χρωματων του η της λαλιας του η της δυναμης του κ το θυληκο επιλεγει (πχ. παγωνι κ διαφορα αλλα ειδη πουλιων, πυγολαμπιδες κλπ). Υπαρχουν παραδειγματα οπου το θυληκο σκοτωνει η τρωει το αρσενικο (καποια ειδη αραχνης, ο ιπποκαμπος) οπως υπαρχουν κ παραδειγματα οπου το θυληκο γεννα τα αυγα κ το αρσενικο τα κλωσσαει κ τα επωαζει ενω το θυληκο ψαχνει για τροφη, κατι που ισχυει κ για πολλα θηλαστικα οπως τα λιονταρια οπου τα θυληκα ειναι οι τροφοσυλεκτες.
Δεν ειναι θεμα υποταγης λοιπον.

balland

freak

πολυ μπερδεμα η φαση........ τα περι μπαχαλων δεν με αφορουν αν κ θεωρω οτι οι τιτλοι στα θεματα υπαρχουν για να συζητιουνται κ οχι διακοσμιτικα. αλλα αν ξεφυγει κ κανεις δεν χαλασε ο κοσμος. τεσπα παει αυτο.

αυτο που με προβληματιζει ειναι πως βλεπω οτι τελικα τα φυλα δεν γνωριζονται μεταξυ τους. ειστε το ενα, ειστε το αλλο.....εμεις αυτο, εμεις εκεινο....ποιος ειναι πιο δυνατος πιο εξυπνος πιο καλος ποιος δινει ζωη κ λοιπες αηδιες.... εγω με την ιδια ευκολια που θα κατεβαζα ενα καντηλι σε εναν ανδρα θα το εκανα κ σε μια γυναικα, η με την ιδια ευκολια που θα ασκουσα βια σε ενα ανδρα θα ασκουσα κ σε μια γυναικα. γιατι αν ειναι δειλια να χτυπησεις μια γυναικα γιατι ειναι θαρρος να χτυπησεις εναν αντρα; ισως να ειναι υπερβολικο αυτο που λεω αλλα η ολη φαση με τα φυλα κουραζει πια...
για αυτο επιλεγω την αρνηση του φυλου μου , οχι οργανικα αλλα κοινωνικα. ας βγαλουν τα ματια τους λοιπον. αδιαφορω. θεωρω πως αντρας κ γυναικα ειναι το ενα κ το αυτο. ισοτιμα, με ιδια δικαιωματα κ υποχρεωσεις. το να υποθεσω τον κοινωνικο ρολο του αντρα, με οδηγει σε στερεοτυπικες λογικες (ομοιες με αυτες που οδηγει ο αντιστοιχος γυναικειος) που με αφηνουν παγερα αδιαφορο. ελπιζω μονο να αρνηθειτε το φυλο σας κ εσεις.

freak

Παράθεση από: "balland"ωχ οχι παλι :roll:

νταξ σκεψου οτι εγινε ολοκληρη μανουρα κ δεν ειπα την γνωμη μου...... να μην την πω;

balland

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "balland"ωχ οχι παλι :roll:

νταξ σκεψου οτι εγινε ολοκληρη μανουρα κ δεν ειπα την γνωμη μου...... να μην την πω;

βρε νταξ,να την πεις..
απλα αντε παλι να τους μαζεψεις οταν βγαλουν τα γιαταγανια :wink:

freak

μπα μην φοβασαι, θα βαλω μια φωνη κ θα τα μαντρωσω ολα. κυριως τα υποπτα......
κ ο αγιος φοβερα θελει.

balland

βλεπεις κανεναν αγιο εδω γυρω???
ολα τα διεστραμενα εδω ειναι μαζεμενα :twisted:

freak

ξερω εγω τι λεω.....

Enia

*Enia psaxnei akomh apegnwsmena ekeino to emoticon-aggelaki...

Mou phran.. to.. fwtostefanooo.. mououououou....  :cry:

rinio

Παράθεση από: "summer_time"exo tha hthela thn isothta ths gynaikas shmera , alla se OLOUS tous tomeis etsi?  giati ekei pou sas pairnei prepei na eiste ises ekei pou de sas pairnei  kanete to papaki kai perimenete na katharisoun oi antres
den einai etsi kai thn pita oloklhrh kai ton skylo xortato opos leei mia paroimia

Opa edo diafono. Ti enois kanoume to papaki. O antras ke i gineka ksexorista, apo ti fisi tous, ine ikani na kanoun alla pragmata. Afto simeni oti analoga me tis dinami tou psixiki-somatiki-sinesthimatiki k.t.l to kathe filo..alla ke atoma tou idiou filou, me liga logia to kathe atomo ksexorista dinate na apodidi ke se alla pragmata, afto de to kathista se kammia periptosi xamiloteris aksias!
Oloi imaste isaksii ke o kathenas exi ta xarismata tou ke deksiotites!

543 Επισκέπτες, 0 Χρήστες