Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 573
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

''ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 07, 2005, 08:57:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

karalol!!

bre a na xa8eite apo ekei! prospa8w ki egw na apanthsw sobara kai pali mas to katastrepsate to 8ema! lol

jasperaki... den 3erw pou to phgaine o panos (an kai -meta3u mas-sumfwnw mazi sou  :wink: ), alla apo thn pleura mou toulaxiston...koubenta na ginetai!!! :)

kouklitsa

Συμφωνώ με αυτή την άποψη, μα μόνο εν μέρει.. Όλα ξεκινούν από τη διάσταση που ο καθένας μας δίνει στην λέξη "έρωτας".
Παρόλο που πολλές φορές έχω χαρακτηριστεί ως "πουριτανή" με τις ιδέες μου και ενώ συνεχίζω να δηλώνω παραδοσιακή γυναίκα (με την καλή έννοια και όχι με την έννοια γυναίκα=χαλάκι) θα εκφράσω, όσο πιο συνοπτικά μπορώ, την κοσμοθεωρία μου σε ότι αφορά αυτό το θέμα και ο αναμάρτητος.. με το καλό! Ομολογώ ότι ως τώρα δε μου έχει τύχει να μου ζητηθεί κάτι τέτοιο, επειδή όμως τη σήμερον ημέρα ακούγονται πολλά και από πολλούς, έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ την πιθανή αντίδρασή μου στο άκουσμα μιας τέτοιας πρότασης. Για μένα τα πράγματα είναι τουλάχιστον απλά.. μου αρέσει να έχω αποκλειστικότητα όπως και εγώ παρέχω αποκλειστικότητα στον σύντροφο μου. Συμπληρωματικά, είμαι της άποψης ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος να θέλει ένα τρίτο πρόσωπο στο κρεβάτι του, δεν καλύπτεται, μερικώς η ολικώς, από το δεύτερο άτομο της σχέσης. Κατ’ εμέ, αυτά τα δύο είναι αντιστρόφως ανάλογα. Για να φτάσει κάποιος, δε, στο σημείο να ζητήσει από το έτερον ήμισυ του κάτι τέτοιο σημαίνει ότι το θέλει πολύ! Συνεπώς, ικανοποιείται ελάχιστα έως καθόλου! Τη στιγμή λοιπόν που εγώ θα ερχόμουν αντιμέτωπη με μια αντίστοιχη πρόταση αυτόματα στο μυαλό μου θα καρφώνονταν ιδέες του στυλ "τι κάνω λάθος;", "καλά, τόσο λίγο με υπολογίζει;" "έχει πάει με άλλη και τώρα θέλει να την ανεχτώ κι εγώ;" κλπ... ιδέες που θα με "βασάνιζαν" τουλάχιστον! Οπότε.. γιατί να παιδεύομαι εγώ, και να καταπιέζω και τα "θέλω" του συντρόφου μου; Εκεί θα υποχωρούσα! Η απάντηση μου θα ήταν απάντηση του τύπου "βρες αλλού αυτά που θες" και end of story! Εάν ,δε, μου το ζητούσε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης η απάντηση.. ακόμα χειρότερη.. "τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία, ΤΩΡΑ!"..
Και εδώ είναι το σημείο που κάποιοι θα πουν "και αν το ζήτησε μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσει την φαντασίωση τού;" Και απαντώ]

PoiSoN_GiRL

kouklitsa swsth se ola se vriskw !! Otan lew swsth , gia na mhn parekshgh8w, ennow swsth sumfwna me tin dikh mou apopsh ! Akrivws thn idia ''kosmo8ewria'' pisteuw ki egw.Den uparxei loipon logos na upoxwrhseis se kati pou den apodexesai gia na parateineis mia katastash pou arga h grhgora 8a lhksei. Ki egw tin idia akrivws antidrash 8a eixa, me kalupses apoluta  :lol:

PoiSoN_GiRL

jasperaki kai rickymartin ena 8a sas pw ... exw pesei sta patwmata kai gelaw !! Bre ntroph sas  :oops:  :oops:  :oops:
alla kserw egw ... den ftaiei to jasperaki mou ... autos o akatanomastos tin parasurei thn filenada mou ... rickyyyyyyyyyyyyyyyyy 8a pesei tsokaro... mhn mou xalaseis to pareaki mou 8a stis vreksw kakomoirh mou ... kanonise  :twisted:  :twisted:  :twisted:

jasper

ποϊζονάκι μου κι εγώ ένα θα σου πω... λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

και ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΚΥΥΥΥΥΥ  :evil:  :evil:  :P  :P

PoiSoN_GiRL

karga lol jasperoula mou !!!!!!!!!
ricky ?? poios ricky ??? sugnwmh kurie poios eiste ???  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Παράθεση από: "jasper"ποϊζονάκι μου κι εγώ ένα θα σου πω... λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ

και ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΚΥΥΥΥΥΥ  :evil:  :evil:  :P  :P

jas καλή μου πότε πήγες τελευταία στο γιατρό; είσαι η μόνη που με συμπαθεί !!!!!!!!!!!!!!!!
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
 :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

jasper

ρίκυ παλικάρι μου... γιατρό χρειάζονται αυτές οι ζουλιάρες φαρμακόγλωσσες που λένε πως δεν σε συμπαθούν...

εγώ σε πάω γιατί μου θυμίζεις έναν παλιό μου γείτονα που έκανε πάντα την πρωινή του γυμναστική στη βεράντα (χωρίς την ρόμπα), την ώρα που όλες οι νοικοκυρούλες τίναζαν (ή φρόντιζαν να τινάζουν την ώρα που αυτός έκανε τα δικά του  :P )..... μια μέρα τον είδα και ντυμένο!  :P  :P

skou70

ΠαράθεσηVre sy koumpare na erthw egw pou eimai kai gnwstos? na mhn aisthanese amhxania?              

egw mporw na exw tin camera? lolol

skou70

Παράθεσηjasper
 Δημοσιεύθηκε: Δευ Απρ 11, 2005 1:30 pm   Θέμα δημοσίευσης:  

--------------------------------------------------------------------------------

ρίκυ παλικάρι μου... γιατρό χρειάζονται αυτές οι ζουλιάρες φαρμακόγλωσσες που λένε πως δεν σε συμπαθούν...

εγώ σε πάω γιατί μου θυμίζεις έναν παλιό μου γείτονα που έκανε πάντα την πρωινή του γυμναστική στη βεράντα (χωρίς την ρόμπα), την ώρα που όλες οι νοικοκυρούλες τίναζαν (ή φρόντιζαν να τινάζουν την ώρα που αυτός έκανε τα δικά του  )..... μια μέρα τον είδα και ντυμένο!  

lathos ekana pou metakomisa e jasperaki?:P lol makia kiolas:D:D

Panagiotis

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟ ΑΝΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΥΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΥΧΟΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝΙΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΑΝ ''ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ''ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΣ.ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΙΣΩΣ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ [ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ] ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ...ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΥΧΟΥΣΕΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ...ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ''ΙΝΤΕΡΝΕΤ''.ΦΙΛΑΚΙΑ ΡΙΚΥ..

jasper

[/quote]lathos ekana pou metakomisa e jasperaki? lol makia kiolas:D
Παράθεσησκουδάκο μου που πήγες? δώσε οδό και αριθμό  :P  μάκιαααααααα

Panagiotis

ΣΟΦΟΥΛΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.  Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΩ ΣΑΝ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ...ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΦΑ.ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΥΘΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΟΥ [ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΣ ΕΞΟΧΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ] ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ''ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ''ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕΤΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ''ΓΑΝΤΙ''.ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΖΩΗΣ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΝ....ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.   ΠΑΝΟΣ

kouklitsa

Αν και θα έπρεπε καλε μου Πάνο να προβληματιστώ με τη διάσταση που δίνεις στην απάντηση μου, θα απαντήσω και πάλι υποθετικά.
Όντας απλός, μα όχι απλοϊκός θέλω να ελπίζω, άνθρωπος δίνω στους ανθρώπους του περιβάλλοντος μου την ευκαιρία να με μάθουν όσο κι εγώ η ίδια γνωρίζω τον εαυτό μου. Ακόμη και αν ο άνδρας που θα μου έκανε αυτή την πρόταση ήταν ο άνδρας των ονείρων μου, ο ένας και μοναδικός, αυτός που περίμενα μία ζωή, και μάλιστα μαζί μας συνέδεαν τα ιερά δεσμά του γάμου η απάντηση μου δυστυχώς για εκείνον θα ήταν η ίδια. Είμαι τόσο ειλικρινής με τους άλλους όσο και με τον εαυτό μου, πράγμα που σημαίνει οτι όποιος έχει πραγματικά θέληση να με μάθει μπορεί να το πετύχει σχετικά εύκολα. Αν λοιπόν ο άνδρας εκείνος μου ζητήσει κάτι τέτοιο, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν]

499 Επισκέπτες, 1 Χρήστης