Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 271
  • Total: 271

''ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ;''

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 07, 2005, 08:57:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Ηθικόν δίδαγμα από αυτό το post

Δεν προβλέπεται πάρτι με ούζα γμτ..... ](άσχετο)[/b]
Πάνο μη γράφεις γμτ όλα κεφαλαία, βαλε και καμία παράγραφο. Σαν αρχαία κείμενα εξοστρακισμού είναι και βγαίνουν σε πολλά άτομα τα μάτια έξω να σε διαβάσουν
Μάτια έξω από δυσαναγνωστισμό όχι από άλλους λόγους
:wink:

Enia

[size=24]SEE_ME-ΔΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!![/size]

Enia

... και επανέρχομαι! :P :D

Ενώ στην αρχική της θέση διαφωνώ εν μέρει με την κουκλίτσα -δηλ. για μένα μια απλή πρόταση αυτή καθαυτή σε χαλαρή φάση, δεν θα ήταν αιτία χωρισμού - συμφωνώ όμως μαζί της στο δεύτερο σκέλος της απάντησης και επαυξάνω οτι:
οκ, αλλάζει ο άνθρωπος, αλλά για να έχεις προχωρήσει σε ένα γάμο, τί στο καλό, τον ξέρεις τον άλλο και σε ξέρει! δεν μπορεί στα καλά καθούμενα από το πουθενά να σου βγάλει τέτοιες διαθέσεις!

Στην τελική, ο λόγος που θα το 'συγχωρούσα' σε μια σχέση, ειναι γιατι μαθαίνεις, και -ας πούμε- 'πειραματίζεσαι' με το ταίρι σου. Οπότε μπορει μεν σαν ιδέα να με προσβάλει, και πολύ απλά να με χαλάει, αλλά η πρόταση δεν με ενοχλεί. Το εκλαμβάνω ίσως και σαν ενδιαφέρον του αλλου (!)... Σαν διάθεση να με μάθει καλύτερα, και ακόμα περισότερο σαν διάθεση να μοιραστεί πράγματα μαζί μου - έστω κι αν σε αυτά δεν συμφωνούμε.
Όμως σε μια πολύ σοβαρή/ψαγμένη σχέση - πόσο μάλλον σε ένα γάμο! - έχω περισσότερες απαιτήσεις. Σε αυτή την περίπτωση μια αντίστοιχη πρόταση θα οδηγούσε σε ομηρικό καυγά, και αυτό όχι γιατί 'δεν μου άρεσε η ιδέα', αλλά γιατί θα είχα την απαίτηση και την προσδοκία να με ξέρει καλύτερα το 'ετερό μου ήμιση'!

Αυτα :)

Anonymous

loipon apo oti katalaba sto a33 den yparxei oute mia pou na ths aresoun ''oi dhmosies sxeseis''  lol
loipon ta pragmata einai apla
otan milame gia perisotera apo 2 atoma kai prokeitai gia sobarh sxesh h kanoniko zeygari , nomizo kata thn prosopikh mou apopsh , oti einai poly epikindyna paixnidia kai mporei na odhghsoun se adiabata monopatia xoris epistrofh (akomh ki an to theloun ki oi 2) , kaneis den xerei thn exelixh kai tis synepeies kai to pio pithano einai na xathei h sxesh kai na ginei apla dhmosies sxeseis
an prokeitai apla gia mia erotikh empeiria pou theloun na gnorisoun kapoia atoma tote ok

Panagiotis

σοφουλα   καλησπερα. απο  την πρωτη στιγμη με καλυψες κοριτσι μου και στο ανεφερα αλλωστε αυτο.εκεινο που ηθελα να διαβασω ηταν αυτο που μου εξηγησες  οτι οιοδηποτα και να ηταν το ''ειδος''τησ σχεσης σου την ιδια αντιμετωπιση θα τυγχανε απο εσενα.σ αυτο επανω διαφωνησα και εξακολουθω να διαφωνω μια και πιστευω οτι σε σχεσεις που εχουν να κανουν με δεσμα χρονων και γαμου η αντιμετωπιση δεν ειναι η ιδια.εκει συντελουν και αλλοι παραγοντες προκειμενου να μην ετσι ''καθετος''ο καθε ενας μας και ειδικα οταν στους παραγοντες αυτους μεσολαβει η υπαρξει κανονικης οικογενειας....απλα νομιζω σοφουλα οτι σε τεοιου ειδους περιπτωσεις το ''αγογγυστο''ερχεται σε δευτερη μοιρα και την θεση του παιρνει ο ''διαλογος''.δεν προσπαθω να σε καλυψω [αν και θα τοθελα] αλλα νομιζω οτι ετσι ειναι...φιλακια.   πανος

Panagiotis

φιλε summer καλησπερα...μιλας πολυ σωστα.και βεβαια τα μονοπατια αυτα ειναι ακρως επικινδυνα και πολλες φορες οδηγουν σε αδιεξοδα..η κατασταση βεβαια με τις συγκεκριμενες καθημερινες αναφορες στο θεμα [που δυστυχως δεν μενουν σε απλες αναφορες]εχουν παρει πλεον την μορφη της ''μαστιγας''.και ξερεις γιατι φιλε μου;γιατι απλουστατα δεν επαναπαυονται σε αυτο που πολυ σωστα ειπες.την μια και απλη εμπειρια.το συνεχιζουν και μαλιστα με χειροτερους και δυσκολοτερους κανονες...και βεβαια η τελικη καταληξη ειναι να χαθει το παιγχνιδι και να οδηγηθουν στα μονοπατια που αναφεραμε στην αρχη...πανος

Panagiotis

ενια καλησπερα.   να λοιπον μια παραμετρος που ομολογω δεν ειχα πολυλαβει υποψιν μου [επαληθευομαι στην αρχικη μου αναφορα σχετικα με το οτι θα αποκομισουμε παλλα διδαγματα εαν το ψαξουμε σοβαρα το θεμα  αυτο]..ναι οντως δεν εχεις αδικο σχετικα με την αιτια για ομηρικο καυγα με τον/ην συντοφο μας [συντροφο ζωης εννοω].και βεβαια απο τον συντροφο ζωης απαιτεις πραγματα που δικαιως του λογου δεν θα απαιτουσες ισως απο μια απλη σχεση με αγνωστο και αβεβαιο μελλον.πολυ σωστη παραμετρος.....πανος

Panagiotis

κωστα ελπιζω η γραφη μου να ειναι ενταξει τωρα και να μην κουραζει πλεον κανενα...οκ;καλο βραδυ.   πανος

kouklitsa

Πάνο μου αυτό ακριβώς στο οποίο διαφωνείς, αυτό σου εξηγώ και με τις δυο προηγούμενες μου απαντήσεις.. Ποιός μπορεί να έχει σίγουρο εκ των προτέρων οτι μια σχέση που ξεκινά χαλαρά δε μπορεί να ολοκληρωθεί με ένα γάμο; Πιστεύω οτι ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την εξέλιξη μιας σχέσης. Μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο έχω επιλέξει να συμπεριφέρομαι εξίσου σε όλους! Άν κάποιο άτομο δε με προδιαθέτει να το πάρω σοβαρά, τότε απομακρύνομαι απο αυτό και διακόπτω κάθε είδους διαπροσωπική σχέση. Εάν εν αντιθέσει αποφασίσω να χαρίσω σε κάποιο άτομο δικές μου στιγμές, δε θα κάνω διακρίσεις και δε θα είμαι ελαστική. Κάθε διαπροσωπική μου σχέση χρήζει ιδιαίτερης σημασίας και αντιμετωπίζεται ισάξια με όλες τις άλλες, σε ότι αφορά εμένα πάντα! Πολύ απλά, ξεκαθαρίζω απο την αρχή σε ότι αφορά αυτό που είμαι. Δεν ξέρω αν αυτό είναι λάθος ή σωστό, αν η εμπειρία που θα αποκομίσω απο τα βιώματα που έχω ακόμα να ζήσω μου αλλάξει αυτή τη γνώμη, μα... προς το παρόν, είναι αυτή που με εκφράζει! Ευχαριστώ ...

...το στραβόξυλο με το νίκ κουκλίτσα..!

Panagiotis

σοφουλα καλησπερα...και ετσι να μεινεις ΄΄κουκλιτσα μου΄΄.και κανενας ''νορμαλ''φανταζομαι ανθρωπος δεν θα σου ζητησει να αλλαξεις αυτο που εισαι.και παλι ομως εχω μια ενστασουλα οσο και εαν αυτο εσυ το χαρακτηριζεις ''περιεργη εμμονη''.υπαρχουν ζευγαρια σοφια που μετα απο 50 χρονια εγγαμου βιου κανουν αιτηση διαζυγιου επικαλουμενη ασυμφωνια χαρακτηρων.ελπιζω να το ξερεις αυτο..εγω το χαρακτηριζω ηλιθιο και επιεικως απαραδεκτο.μου ετυχε να γνωρισω περομοια περιπτωση και στην ερωτηση μου ''γιατι μετα απο 30 χρονια χωριζετε ΄΄;η απαντηση ηταν οτι δεν ''παει αλλο''.και καλα μετα απο τοσα χρονια τωρα το εντοπισατε;η απαντηση ηταν οτι περασε αρκετος καιρος για να καταλαβω οτι δεν ταιριαζαμε αλλα εκανα υπομονη μηπως και φτιαξει η κατασταση.και σε ερωτω λοιπον και σενα.πως μπορεις ματια μου να εισαι σιγουρη με την μελλοντικη ανταποκριση του συντροφου σου οταν τα παραδειγματα τησ καθημερινοτητας μας αποδεικνυουν οτι ποτε και για τιποτα δεν χρειαζεται σιγουρια..ελεγε κατι ο συγχωρεμενος ο πατερας μου σοφια και το βρισκω καθημερινα μπροστα μου..΄΄τα νυχια σου να τα τραβας και μονο οταν σε πονεσουν απο το τραβηγμα να λες οτι ειναι δικα σου΄΄.καληνυχτα.   πανος

kouklitsa

Πάνο, αν και πλέον έδωσες μια εντελώς διαφορετική διάσταση στο θεμα.. ομολογώ οτι δεν ξέρω τίποτα για το σύντροφο μου. Δε μπορώ παρά να είμαι σίγουρη μόνο για μένα.. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι οτι ελπίζω όλα να εξελιχθούν όπως πρέπει! Απλά εύχομαι να καταλήξω μέσα σε καταστάσεις και άτομα τα οποία αξίζουν! Όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος πάντα συνεχίζουμε, έτσι δεν είναι; Αυτό έκανα στα λίγα χρόνια που ζω και αυτό σκοπεύω να κανω και στα υπόλοιπα.. Εύχομαι απλά, ώς το τέλος της διαδρομής, να "πάρω" ό,τι μου αξίζει.. (μα μη ρωτήσεις τι είναι αυτο!)..  ]

Panagiotis

σοφουλα καλησπερα..ενα ειναι το σιγουρο κουκλα μου.αξιζεις πολλα και τυχερος αυτος που σε εχει διπλα του.μακαρι να παρεις αυτα που ζητας και να συνεχιζεις να δινεις εκει που καταλαβαινεις οτι αξιζει να δωσεις...πανος

271 Επισκέπτες, 0 Χρήστες