Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΨΕΜΑ...

Ξεκίνησε από Ntama, Απριλίου 07, 2005, 10:53:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jasper

Υπάρχουν ψέματα που όχι μόνο ΔΕΝ βλάπτουν κανέναν, αλλά αντιθέτως προσφέρουν χαρά σε κάποιον ή λιγάκι αλατοπίπερο στη ζωή μας (μινοράκι συμφωνώ μαζί σου)

Θέλω να πιστεύω πως όλοι μας μισούμε τα ψέματα που έχουν στόχο να κουκουλώσουν άπλυτα, να πληγώσουν, να ισοπεδώσουν, να εκμεταλλευτούν...

Προχθές πήγα στο καινούριο σπίτι ενός φίλου... το πάλευε καιρό τώρα και μόλις τελείωσε μας κάλεσε να καμαρώσουμε μαζί του το όνειρο μιας ζωής.
Δεν έχω ξαναδεί πιό κακόγουστο (αντικειμενικά) και φλύαρο σπίτι... Χοροπηδούσε σαν μικρό παιδί και γελούσαν μέχρι και τ' αφτιά του...

Χοροπήδησα μαζί του...και δεν ένιωσα καθόλου υποκρίτρια ή ψεύτρα... ένιωθα ειλικρινή χαρά για τον φίλο μου... που απλά τυχαίνει να είναι ανυπόφορα κακόγουστος  :D

Και όπως λέει το γαβρινάκι...το ψέμα είναι ψέμα... αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα!

Anonymous

Το μεγαλύτερο ψέμα είναι να λες ότι δεν λες ποτέ ψέματα.

Το ψεματάκι το ανώδυνο το δέχομαι αυτό που προσωπικά με χαλάει είναι το δούλεμα και το θέατρο στις κοινωνικές σχέσεις.

Συμφωνώ με το παράδειγμα της Jas

SALTARISMENOS

poisonaki mou maaaaaaaaaakia maaaaaakia makia moukia maaaaaaaats maaaats maaaaaats mouts mouts mouts ena lexotanil sthn despoinida parakalw loooooooool :P  :P  :P  :P  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

SALTARISMENOS

psematakia(asteia ktlp) gia na piraksoume eyxarista kapoion h na tou kanoume kapoia ekplhksh then nomizw pws thewrountai kakies  to asximo einai na ekmetaleyomaste katastaseis na paizoume me ta aisthimata pou trefei o alos gia mas na ypokrinomaste ena entelws diaforetiko xarakthra h prospathoume na ekmetaleytoume katastaseis se baros alon gia prosopiko ofelos ayta einai polu asxhma kai aporriptea.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "SALTARISMENOS"poisonaki mou maaaaaaaaaakia maaaaaakia makia moukia maaaaaaaats maaaats maaaaaats mouts mouts mouts ena lexotanil sthn despoinida parakalw loooooooool ]

Φοβαμαι οτι το lexotanil δεν αρκει.. θα χρειαστει κατι πιο δραστικο ...  :roll:  :roll:

Ntama

Παράθεση από: "KostasD33"Το μεγαλύτερο ψέμα είναι να λες ότι δεν λες ποτέ ψέματα.

Κώστα... πολύ σωστός!!!!  :wink:  :wink:

See_Me

Ο Κολλητός μου λέει]"δε λέω ψέμματα, μισώ τα ψέμματα και την υποκρισία"[/i] (μην το πάρει κανείς προσβλητικά).

Απλά όλα είναι μέσα στη ζωή :!:  :!:

:twisted:  8)  :twisted:

Ntama

Ζητώ συγνώμη...

γιατί και γω στη ζωή μου βρέθηκα σε αδιέξοδο... και είπα ψέμματα... ελπίζω να μη προκάλεσα μεγάλο πόνο...

αρα... ΨΕΜΑ = ΠΟΝΟΣ...

Πως το σχολιάζετε??

Ntama

ΨΕΜΑ...

... σαν να κρύβεται κάτι κακό μέσα σ'ενα τριαντάφυλλο...

κάπως έτσι δεν μοιάζει το ψέμα??

Ntama

... το ψέμα μπορεί να σώσει....

... αλλά και να σκοτώσει...

Ntama

Κοιτα να δεις, που εγώ γουστάρω να πώ κανένα ψεμματάκι τώρα για να ανάψουν λίγο τα αίματα και δεν μου έρχεται τίποτα....  :twisted:  :twisted:

Καμιά καλή ιδέα κανείς????????????  :twisted:  :twisted:  :P  :wink:

Panos031

psemata psemata pes mou pos einai psema ena asteio xazo ena oneiro trello i zoi xoris esena...Exo pei psemata alla exo dextei kai psemata pou me pligosane,,einai Distixos gia na iparxoun

Ntama

Παράθεση από: "Panos031"psemata psemata pes mou pos einai psema ena asteio xazo ena oneiro trello i zoi xoris esena...Exo pei psemata alla exo dextei kai psemata pou me pligosane,,einai Distixos gia na iparxoun

Ετσι είναι φίλε μου...

Τα ψέμματα υπάρχουν παντού γύρω μας...

Και καμιά φορά είναι και... άκρως απαραίτητα...!!!

Ntama

Κοιτα να δεις, που εγώ γουστάρω να πώ κανένα ψεμματάκι τώρα για να ανάψουν λίγο τα αίματα και δεν μου έρχεται τίποτα....  :twisted:  :twisted:

Καμιά καλή ιδέα κανείς????????????  :twisted:  :twisted:  :P  :wink:

Ntama

Αυτή η κυρία δηλάδή δεν "κουβαλάει" το ΨΕΜΑ ολοκληρο πάνω της????  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :shock:  :shock:  :shock:  :lol:  :lol:  :lol:  :wink:  :wink:  :wink:

563 Επισκέπτες, 1 Χρήστης