Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 580
  • Total: 581
  • Leon

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ...

Ξεκίνησε από Ntama, Απριλίου 07, 2005, 11:21:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ntama

Χημειούλα μου, αυτό ήθελα ακριβώς να πώ τόσες μέρες και έγινε όλος αυτός ο "τζερτζελες" ....  :D  :D  :D

Με έπιασεςςςςςςςςςςςς  :wink:  :wink:

επιτέλους..... ουφ!!!!!!!! :flower: :flower: :flower:

Ntama

Βάριους, με σένα τα χουμε πει...  :wink:  :wink:

Η αμοιβάδα με τον αμοιβαδολόγο της τα πάει πρίμα!

Ο Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό τα πάει πρίμα με τον Παρθένο με ωροσκόπο Αιγόκερω άλλο τόσο...

Και η Θεσσαλονικιά Αμοιβαδολόγος συμφωνεί, όπως πάντα με τον Κερκυραίο Αμοιβαδούλη της...  :wink:  :wink:

χεχεχεχεχεχε
΄

Πρέπει να βάλουμε μου φαίνεται ενα "αμοιβαδολογικο" θέμα εμεις!  :wink:

xhmeia

Παράθεση από: "Ntama"Χημειούλα μου, αυτό ήθελα ακριβώς να πώ τόσες μέρες και έγινε όλος αυτός ο "τζερτζελες" ....  :D  :D  :D

επιτέλους..... ουφ!!!!!!!! :flower: :flower: :flower:

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ Η ΖΩΗ Μ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΩ . :wink:
ΑΝ ΣΕ ΕΠΙΑΣΑ Η ΟΧΙ?ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ,ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΑ.ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΟΧΙ ?ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ .ΕΤΣΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΣΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ .ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ? ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ 100 ΘΕΜΑΤΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ? ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΥΣ .ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ?

:shock:  :shock:  :shock:

zarkvilion

Μήπως..λέω μήπως, έχουμε ξεφύγει από το θέμα;  8)
Το ερώτημα -αν δεν κάνω λάθος- αναφερόταν στο εάν και κατά πόσο μπορούμε να στρέψουμε την ζωή μας εκεί που θέλουμε ή αν είμαστε μόνο θεατές στο έργο αυτό...  :)

eye_

Η δικιά μου άποψη είναι πως ο καθένας μας είναι οι επιλογές του. Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι πως προσπαθώντας να πας τη ζωή σου εκεί που εσύ θέλεις, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές, ακόμα και αν δε τα καταφέρεις θα έχεις πετύχει να της αλλάξεις ρότα.. τώρα το προς τα που είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και έχει να κάνει με το τί θεωρεί ο καθένας στη ζωή σημαντικό.. θέλει κότσια πάντως..

--AIXMHROS--

Παράθεση από: "Ntama"Χημειούλα μου, αυτό ήθελα ακριβώς να πώ τόσες μέρες και έγινε όλος αυτός ο "τζερτζελες" ....  :D  :D  :D

επιτέλους..... ουφ!!!!!!!!:

εκει που εισαι ημουνα
κ εδω που ειμαι θα'ρθεις....

various

Παράθεση από: "zarkvilion"Μήπως..λέω μήπως, έχουμε ξεφύγει από το θέμα;  8)
Το ερώτημα -αν δεν κάνω λάθος- αναφερόταν στο εάν και κατά πόσο μπορούμε να στρέψουμε την ζωή μας εκεί που θέλουμε ή αν είμαστε μόνο θεατές στο έργο αυτό...  :)

den boro na katalavo giati to avatar sou me kanei kai nistazw :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ,oloi sto thema eimaste outos h alos einai poly anhxto kai o kathenas mporei na to katalavei analoga thn optikh tou gonia

zarkvilion

Παράθεση από: "various"den boro na katalavo giati to avatar sou me kanei kai nistazw :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ,oloi sto thema eimaste outos h alos einai poly anhxto kai o kathenas mporei na to katalavei analoga thn optikh tou gonia

Φίλτατε various..ειλικρινά χαίρομαι που σου προκαλώ νύστα..αν μη τι άλλο είναι ένα βήμα πριν από την γαλήνη του ύπνου.. :lol:  :lol:  :lol: ..με τιμά λοιπόν αν καταφέρνω να σου προκαλώ ηρεμία και μάλιστα χωρίς καν να το προσπαθήσω!  8)
Όσο για το αν βρισκόμαστε όλοι στο θέμα ή όχι..επέτρεψε μου να ξεχωρίζω τις δημοσιεύσεις που απαντούν στο θέμα..από εκείνες που αναφέρονται σε ζώδια ή αμοιβαδογενέσεις!  :lol:
Και για να μην προκαλώ μπάχαλο -είναι κάτι που με δυσαρεστεί- θα επανέλθω μόνο για να καταθέσω άποψη πάνω στο θέμα αυτής της δημόσιας συζήτησης.  :)
Με φιλική διάθεση πάντα...

xhmeia

zark ? swsthhhhhhhhhhh h apopsis xexexe   :P

oso gia to avatar?emena den moy fernei ypno mia xara yperkinhtikotato einai    :wink:

Ntama

Η δική μου η άποψη είναι ότι όσων αφορά τη ζωή μας, ως ένα σημείο μπορούμε να κάνουμε επιλογές και να πάρουμε αποφάσεις... η ζωή βέβαια, δεν μας τα φέρνει πάντα όπως θέλουμε...

Ntama

Το αβάταρ της Ζαρκ, που κολλάει τώρα εδώ καλε??  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:

λολλλλλλλλλλλλλλλλ  :lol:  :lol:  :lol:

Υ.Γ. Αμοιβαδούλη μου, είσαι απαίχτοςςςςςςςςςς  :wink:  :wink:

various

I close my eyes, only for a moment, and the moment's gone
All my dreams, pass before my eyes, a curiosity
Dust in the wind, all they are is dust in the wind.
Same old song, just a drop of water in an endless sea
All we do, crumbles to the ground, though we refuse to see

Dust in the wind, all we are is dust in the wind

[Now] Don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.

Dust in the wind, all we are is dust in the wind

LaStDrIvE

Παράθεση από: "Ntama"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ... ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΙΑ...

Πως το σχολιάζετε???

O superman pantos otan fisaei kontra ston anemo ton "stamataei" :PPP  ....

PoiSoN_GiRL

ο superman εχει υπερφυσικες δυναμεις !! εμεις οχι !!
 :P  :P

various

ο σουπερμαν επεσε απο το αλογο και εμεινε αναπηρος..

580 Επισκέπτες, 1 Χρήστης