Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Η kuria πονάει

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 11, 2005, 12:13:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

[size=18]Δώσε Μαράαααααααααααααααααααααακιιιιιι !!!!!!

ΘΡΥΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[/size]

DRPERI

Σήμερα  ο  Θρύλλος  ηταν καταπληκτικός !! Για  δύο  κλάσσεις  και  ενα  Rivaldo  καλύτερος  από  την  Α.Ε.Κ ! Ωραία  μπάλλα , τον  απόλαυσα!Ολοι  οι  γαύροι  πρέπει  να  είναι  ευτυχισμένοι  σήμερα!!!
Γειά  σου  kuria  γαυρίνα!!! :D

Anonymous

[size=18]drperi  [/size]

:blobs16:  :blobs16:  :blobs16:  

freak

εδω ειμαι τρις κ την 'παλευω'...

kuria

Παράθεση από: "freak"εδω ειμαι τρις κ την 'παλευω'...

τι μου θυμισες με το "παλευω" ...
στα πεντε μου εμοιαζα με κατασπρο μπιαφρακι... αλλα οσο βαρος μου ελειπε ισοσταθμιζοταν απο τον περισσιο τσαμπουκα μου... συνηθιζα λοιπον να "παλευω" με μεγαλυτερης ηλικιας και σωματικης διαπλασης αγορια... βασικος μου αντιπαλος ηταν ο οκταχρονος ξαδερφος μου... μια φορα λοιπον στα μαρμαρενια αλωνια μας (ενα παλιο ντιβανι) με ειχε στριμωξει αγρια, ειχε ανεβει απο πανω μου, με τα γονατα του ειχε ακινητοποιησει τα ποδια μου,  με το ενα του χερι κρατουσε τα δυο δικα μου πανω απο το κεφαλι μου και με το αντιβραχιο του αλλου του χεριου στο λαιμο μου με στραγγαλιζε... και εγω με μισοσβησμενη φωνη του ελεγα: αααντωνηηη παραααδιιινεσαιι; εκει λοιπον απηυδισμενος πετιεται απο πανω μου φωναζει : ε δεν εισαι ανθρωπος εσυ... με εσκασες!!! και βαζει τα κλαματα...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

tristana

Κυρία, χεχεχεχεχεχχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχχεχχχεχεχχεχεχεχεχεχεχε!

Αυτό χαίρομαι σ'εσένα. Τον ρεαλισμό σου! ΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΧΕΧΕ!

Και πού είσαι; Εντελώς όμοιες στα μικρά μας, όμως.
Ακόμα έχει σημάδια ο συμμαθητής μου ο Κώστας από το κλαδί που του είχα κατεβάσει στα μούτρα όταν τόλμησε μέσα στην πλατεία Αριστοτέλους που παίζαμε να με αποκαλέσει χτικιάρα! ΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ!

Προς Φρικάκο, είσαι δυνατός και λυπάμαι τον αντίπαλό σου!

fmas

Apisteuti i kuria..... Poios allos tha skeftotan tetoia antidrasi........

tristana

Το μότο μας όταν μας στριμώχνουν ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ; ΧΕΧΕΧΕΧΕ!!!!
Τους κάνει και κλαίνε. Μα από απελπισία, μα από γέλια... Πάντως, κλαίνε!!!

spellbound

λολ...

μου θυμιζει το παραπονο της μαμας μου ...

τα κοριτσακια παιζουνε με κουκλες... ΟΧΙ, εγω ποδοσφαιρο επαιζα

τα κοριτσακια ειναι περιποιημενα... ΟΧΙ, μια ζωη τσακωνομουνα και γυρνουσα σπιτι μου με σκισμενες τσεπες και καμποσες μελανιες

τα κοριτσακια δεν παλευουν με τα αγορακια.... (η μαμα τουλαχιστον μια φορα το μηνα ερχοταν στη διευθυντρια του σχολειου για....απολογια)

τα κοριτσακια δεν αντιμιλουν στο δασκαλο... (το τι ειχε ακουσει ο φουκαρας, αφου τον ειδα τις προαλλες στο δρομο - ναι ζει ακομα εντατς??-και ανοιξε τα ματια του διαπλατα απ το τρομο!

α πα πα...
ενω τωρα μεγαλωσα και ειμαι καλο κοριτσακι  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

tristana

"Ενώ τώρα μεγάλωσα και είμαι καλό κοριτσάκι" είπε ο Πινόκιο και αλαφιάστηκε ανακαλύπτοντας ότι διέθετε πλούσιο στήθος!

spellbound

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

λες γι αυτο να "βαρυνα" ???? :shock:  :shock:  :shock:

kuria

τι να πω και εγω που πηρα την πρωτη μου αποβολη στο δημοτικο απο το διευθυντη του σχολειου που ηταν και οικογενεικος φιλος;
και ο λογος διοτι δεν συνεμορφωθην προς τας υποδειξεις...
ειχα μια συμμαθητρια κακομαθημενο πλουσιοκοριτσο αλλα ορφανη απο πατερα... μια μερα λοιπον που ειχε ερθει η μαμα της στο σχολειο αυτη αρχισε παλι να κανει ναζια να τσιριζει και να κλαιει... ο δασκαλος για τιμωρια ειπε να μην την πλησιασει κανενα παιδι... οι κολλητες της φιλεναδες φυσικα υπακουσαν και εγω οπως παντα παρακουσα τις εντολες και τη συντροφευσα, ασχετα αν η συγκεκριμενη με θεωρουσε περιθωριακη γιατι επαιζα μπαλα και εκανα παρεα με τα αγορια της ταξης... οταν με καλεσε ο διευθυντης για απολογια, του ειπα θρασυτατα πως δεν εφταιγε εκεινη που ηταν κακομαθημενη αλλα το σχολειο και η οικογενεια της που τη διαπαιδαγωγησαν ετσι, οποτε εγω δεν σκοπευα να αδικησω το ορφανο συμμετεχοντας σε μια απαραδεκτη για μενα τιμωρια... μετα απο αυτο εφαγα την 3ημερη αποβολη μου και χρειαστηκε να με παρακαλεσουν πολυ να ξαναπαω στο σχολειο...

kuria

αν και η διαιτησια ηταν οικτρη...

εγω οσο ζω θα τραγουδω...

[size=18]ομαδα ομαδαρα μουυυυ μεγαλη μου αγαπηηηηη [size=24]ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μουυυυ[/size]

kuria

[size=24] Ο Σ Φ Π - Ο Φ Η 4 - 0 [/size]

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ... ΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΟΥ PAPPA ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!

Παράθεση από: "Pappas10"EINAI GNWSTO OTI KA8E FORA POU OI PODOSFAIRISTES MAS ANTIMETWPIZOUN ENTOS TWN GRAMMWN TOU GHPEDOU TA GLISTERA PARAGOGA TOU PETRELAIOU PISTOPOIEI THN XRHSH TOUS STA OPIS8IA TWN IDIWN . ANTISTOIXA OI FILA8LOI TOU TRISENDOKSOU OLYMPIAKOU MAS EINAI OXI MONO 8ERMEI PARASTATES THS IDEAS TOU 8RYLOY TOU PEIRAIA ALLA KAI PROSTATES TOY ANTRISMOU POU AUTOS ANTIPROSWPEUEI OTAN ANTIMETWPIZOUN TOUS ANTISTOIXOUS YPOSTHRIKTES THS VAZELINHS ..

ΚΑΙ ΝΑΙ... Η KURIA ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ!!!

kuria

[size=18]ΛΑΡΙΣΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ     0 - 1[/size]

[size=12] ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟ 90 ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΦΗΝΩΣΕ!!![/size]

[size=24]ομαδα ομαδαρα μου μεγαλη μου αγαπη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου!!! [/size]

522 Επισκέπτες, 1 Χρήστης