Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 727
  • Total: 728
  • Leon

Αποχαιρετιστήριο γράμμα!

Ξεκίνησε από KiSSeS, Απριλίου 12, 2005, 11:56:57 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

σιγά το καλτσόν, πρόσεχε μην το σκίσεις

κακιούλες μεταξυ φίλων  :lol:  :lol:  :lol:

KiSSeS

auth th stigmh foraw a8lhtikh kaltsa.... ara den exw provlhma na sxistei!!!! :P:P:P:P:P:P

Limnios

Αγαπημένη μου ,
 Μόλις εισπράξαμε εγώ κι η μαμά μου το ποσό της ασφάλειας πυρός που είχαμε κάνει προ 3ετίας.Αυτό το ποσό συν εκείνο που εισέπραττα από τους φίλους μου κάθε φορά που "σ΄έπαιρναν",μου επιτρέπει ν΄αγοράσω εκείνη την μεζονέττα στην παραλιακή με την πισίνα που πάντα ονειρευόμουν.
 Προς το παρόν μένω στο σπίτι της καλύτερης -σε όλα-φίλης σου, που πάντα ζήλευες,γιατί έχει τα μισά σου κιλά,29 πόντους περισσότερους σε ύψος και καθόλου κυτταρίτιδα.Ηταν και απουσιολόγος σας στο Λύκειο μέχρι που το άφησες για να γραφτείς στην Pan-Sik,ενώ εκείνη τελειώνει την Αρχιτεκτονική αλλά δέχεται πιέσεις ν΄ασχοληθεί με το μόντελινγκ.
 Μην στενοχωριέσαι, θέλω να ξέρεις ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από ηλίθιους σαβουρογάμηδες που διαθέτουν την ευαισθησία ,την εξυπνάδα και την ευγένειά τους συνήθως στα "μπάζα" . Μείνε όπως είσαι !
 Οριστικά αντίο!
ΥΓ 1. Ελπίζω να βάζεις ακόμα εκείνη την κρέμα προσώπου που αγόρασες από την λα'ι'κή.Καλή ήταν , μόνο που της έλειπε το συστατικό που της πρόσθεσα: Bιτριόλι !
ΥΓ2.Κάποιοι Αλβανοί με πλησίασαν και με ρώτησαν πόσα διαθέτω για να μην μου σπάσουν τα πόδια κι επιπλέον να κόψουν τα σωληνάκια των φρένων από το Lada σου .Ποτέ μην εμπιστεύεσαι τους Αλβανούς .
ΥΓ3.Ούτε τα Lada.
ΥΓ4. Ο φίλος μας ο Μίμης , ξέρεις , αυτός που έδινε κάτι παραπάνω για σεξ χωρίς προφυλακτικό ,δεν είναι πλέον μόνο φορέας AIDS, η ασθένεια εκδηλώθηκε. Πάντως μου ζήτησε να σου πω "συγνώμη"...
ΥΓ5.Τα cd's και τα βινύλια , ξέχασα να σου πω ότι τα είχε αφήσει προσωρινά ο ξάδερφός σου όταν ήρθε από το χωρίο, μέχρι να βρεί σπίτι και δουλειά.
΄Οσο για τα βιβλία , είναι πια τόσο ξεπερασμένος ο Μαρξ κι ο Λουντέμης...
Οι κόρες της κυρίας Μπέλας διαθέτουν ό,τι πιο σύγχρονο!
ΥΓ6.Η κυρία Μπέλα θυμήθηκε στα 42 της ότι πάντα υστερούσε στα Λατινικά και μου ζήτησε ... εντατικά . Το ίδιο κι οι κόρες της στην Ιστορία κατεύθυνσης.
 Σε φιλώ , να προσέχεις τις στροφές της Κατεχάκη που συνήθιζες να τις παίρνεις με όλα τα γκάζια ...

PoiSoN_GiRL

H apantish tou ponemenou htan auth ???
LooooooooooooooooooooooooL
Telika ka8e nomisma exei duo opseis ! SwstoSsSsSSssSs  :wink:  :wink:

KiSSeS

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxax
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

kalo limnioulini!!!!!  ;)

diko sou htan 'h apo email opws to diko mou????  :P:P:P:P:P:P

polu kalo pantws!!!!!!!

kap

Limnios

Αποκλειστικά δικό μου ,απεχθάνομαι τις ανατυπώσεις αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας ... Το θέμα μας ήταν -κι αυτό ήθελα να τονίσω μ΄αυτά τα "τραβηγμένα" παραδείγματα-στο πώς φτάνουμε σε τέτοιες συμπεριφορές και πόσο τιμούν την αξιοπρέπειά μας ...
  ΥΓ. Να θυμηθώ να ρίξω μερικές σταγόνες Logo ,αυτής της πανίσχυρης κόλλας στο σωληνάριο της μάσκαρα της...

KiSSeS

loooooooooooooooooooooooooooool giannakh!

para polu kalo omologw! kai auto me to lada.... LOL!

na'sai kala!

PoiSoN_GiRL

aman esu phges sto allo akro kale mou an8rwpe ...
Logo ?????? einai auto pou lene .. na mhn se ksanadw sta matia mou ..  :shock:  :shock:

zarkvilion

Αγαπημένη μου,

Tο είχα ψυλλιαστεί ότι θα φύγεις εδώ και καιρό, απ' όταν αποφάσισες να διακόψεις το πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ...είχες τελειώσει όλα τα ποτά στο σπίτι, την κολώνια και το άφτερ σέιβ μου.
Κατάλαβα ότι έφυγες γιατί ξεβρόμισε το σπίτι... κοίταξα κάτω από το κρεβάτι και είδα ότι τα ρούχα σου έλειπαν. Έφυγες βιαστικά και ξέχασες να απενεργοποιήσεις το σύστημα πυρόσβεσης, με αποτέλεσμα τα πράγματά μου να είναι λίγο βρεγμένα αλλά εντάξει. Ποιος είναι ο Ρόμπιν; Εγώ δεν είχα ποτέ κατοικίδιο. Προφανώς,μέσα στη ζάλη σου από το ποτό ξέσπασες επάνω σε κάποιο αδέσποτο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έριξες τα πρόχειρα ρούχα της κηπουρικής στη λεκάνη, αλλά δεν το βρήκα και τόσο σημαντικό. Σημαντικό είναι ότι άδειασε επιτέλους η βιβλιοθήκη από τα Cosmopolitan που θεωρούσες Βίβλο της γυναίκας. Όσο για τους δίσκους μου, ξέχασες ότι τους έχω μεταφέρει εδώ και καιρό σε mp3; Αν θυμηθείς, στο τελευταίο πάρτι είχαμε χρησιμοποιήσει τα CD για σουβέρ και τα βινύλια για να σερβίρουμε καναπεδάκια.
Χαίρομαι πολύ για τους συλλογισμούς σου, και ελπίζω να δεις κι εσύ κάποτε το video που τράβηξα όταν έπαιρνες ναρκωτικά και έκανες παρτούζα με τους υποτιθέμενους φίλους μου. Ήταν η πρώτη μου παραγωγή πορνό με ερασιτέχνες ηθοποιούς που σου τους γνώρισα σαν φίλους μου. Λυπάμαι που έφυγες χωρίς να πάρεις και εσύ την αμοιβή σου... που θα ήταν αρκετή με δεδομένο ότι το βίντεο το πούλησα για 20.000 δολάρια. Δεν στεναχωριέμαι, πάντως. Θα βρω άλλη πρωταγωνίστρια για το επόμενό μου βίντεο... έχω αρχίσει ήδη τις συνεντεύξεις.

PS 1,2. Ελπίζω να ξεμεθύσεις σύντομα και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό που μου έστειλες ήταν e-mail. Είμαι περίεργος να μάθω πού έριξες τα ούρα.
PS 3. Τα λεφτά που σου έδωσα ήταν της Μονόπολης, αλλά με το μονοψήφιο IQ σου δεν περίμενα να καταλάβεις!

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :?  :?  :?  :?  :?  :?  :?

PoiSoN_GiRL

aman polu ekdikish peftei vre paidia kai den ta mporw auta egw ...  :shock:  :shock:  :shock:
xwrizoume politismena ! san politismenoi an8rwpoi .. oxi san kanivaloi !  :P  :P

balland

IF I CLOSE MY EYES FOR EVER
WILL IT ALL REMAIN THE SAME??

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "balland"IF I CLOSE MY EYES FOR EVER

mpa xlwmo to kovw.. edw egine Trwikos polemos leme apo enan xwrismo..

KiSSouLiNi

egw pali giati to xarhka??????

:tongue: :tongue: :tongue:

balland

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "balland"IF I CLOSE MY EYES FOR EVER

mpa xlwmo to kovw.. edw egine Trwikos polemos leme apo enan xwrismo..

poizonaki μου γλυκο,με απογοητευεις τα μαλλα οταν διαβαζω πως πιστευεις τις ανακριβειες του homer οτι κ καλα ο πολεμος εγινε για ενα ξεκ..ο ονοματι ελενη που την εκανε με την λουλου τον παρη...
ο πολεμος ειχε καθαρα εμπορικες κ επεκτατικες βλεψεις...αρα επιμενω!!!

IF I CLOSE MY EYES FOR EVER

727 Επισκέπτες, 1 Χρήστης