Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

τι μου βρηκε?

Ξεκίνησε από minoraki, Απριλίου 12, 2005, 01:06:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

:flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower:  :flower: my dearest flo...you said that crazy people find each other....I like it...I really do.....cause <<....love is in the air....>>....enjoy it....this happens for once in our life! love P O L L Y!

Atma

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Egw pali pisteuw oti auto pou travaei tous allous se emena (kai milaw genika oxi mono gia sxeseis) einai:

a. o au8ormhtismos mou
b. to oti eimai aprovlepth kai apsuxologith !
c. h trela mou !

Na to gurisw kai ligo toumpa to olo 8ema ? (ws sunh8ws dhladh !!)
Na pw kai ti einai auto pou diwxnei tous allous makria mou ???

a. H uperkinitikothta mou (den mporoun na akolou8hsoun tous ru8mous)
b. H eilikrinia mou (to 8arros -h 8rassos- na lew panta auto pou niw8w kai ais8anomai)

Εμένα πάλι
αυτά που πιστεύεις ότι διώχνουν τους άλλους
με έλκουν :wink:

PoiSoN_GiRL

Atma mou ki egw stous an8rwpous ektimw thn eilikrinia kai to 8arros na lene auto akrivws pou skeftontai alla dustuxws , auto den aresei se olous , 8a to exeis parathrhsei ki esu
Mallon oi perissoteroi anr8wpoi shmera exoun tsakw8ei me thn alh8eia kai den 8eloune na exoune polla polla mazi ths !
makia Atmoula  :lol:  :lol:

minoraki

:D  :D  :D ποιζονακι μου.....γεια σου και παλι......
και ναι..νομιζω οτι η ατμα εχει δικιο.....αυτα που πιστευεις εσυ οτι διωχνουν τους αλλους, σε μενα ειναι αρεστα.....
οσον αφορα τις αναμνησεις που ανεφερες οτι μενουν απο μια κατεστραμενη σχεση, εχεις δικιο και σε αυτο.....και εκ πειρας σου λεω τωρα οτι, με το περασμα του χρονου, μενουν μονον οι καλες αναμνησεις....ο χρονος ειναι πανδαματωρ και σβηνει ο,τι ηταν κακο και ασχημο (....αν και στις γυναικες δεν μας συμφερει να περνα ο χρονος, αλλα δεν γινεται διαφορετικα...).....προσωπικα τον χρονο τον εχω σαν τον καλλιτερο μου φιλο, τον εμπιστευομαι, τον εχω στο πλευρο μου.....και εσυ μεγαλωνοντας θα διαπιστωσεις οτι θα γινεις πολυ επιλεκτικη οσον αφορα τους ανθρωπους που θα εχεις γυρω σου....ετσι γινεται σχεδον παντοτε....κανουμε τις επιλογες μας.....και οπως καταλαβαινω, εσυ εισαι αρκετα εξυπνη για νο ποιους θα διαλεξεις να κρατησεις κοντα σου.....σε ξεχωρισα....να το ξερεις αυτο! φιλια πολλα.....

και.........

για να απαντησω και εγω στο θεμα μου......
σε μενα μαλλον ξεχωριζει η αμεσοτητα που αναπτυσω με τους ανθρωπους, η αισιοδοξια μου και η δυναμη του χαραχτηρα που καλλιεργησα οσο περνουσαν τα χρονια.....οι διαφορες αντιξοοτητες που μου ετυχαν, με αλλαξαν σαν ανθρωπο και απο εκει μου ημουν ενα καλομαθημενο μοναχοπαιδι, με εκαναν μια πολυ ισχυρη γυναικα!

PoiSoN_GiRL

minoraki mou gluko den 8a pw polla..
8elw na pw ena megalo euxaristw (gia mena einai polu shmantiko) gia thn ekshs frash sou ''σε ξεχωρισα....να το ξερεις αυτο! φιλια πολλα..... ''
ki epeidh ki egw se ksexwrisa na ksereis panta pws 8a exeis olo mou ton sevasmo, thn ektimhsh kai thn agaph mou! Tetoious an8rwpous 8elw na exw dipla mou . euxaristw kai pali kalo mou minoraki!  :D  :D  na eisai panta kala  :wink:  :wink:  :D

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"minoraki mou gluko den 8a pw polla..
8elw na pw ena megalo euxaristw (gia mena einai polu shmantiko) gia thn ekshs frash sou ''σε ξεχωρισα....να το ξερεις αυτο! φιλια πολλα..... ''
ki epeidh ki egw se ksexwrisa na ksereis panta pws 8a exeis olo mou ton sevasmo, thn ektimhsh kai thn agaph mou! Tetoious an8rwpous 8elw na exw dipla mou . euxaristw kai pali kalo mou minoraki!  :D  :D  na eisai panta kala  :wink:  :wink:  :D
:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops: καταφερες να με συγκινησεις....και εγω σε ευχαριστω.....και δεν κανω κανενα αλλο σχολιο, διοτι θα δακρυσω και θα μου φυγουν οι μπογιες μου μεσα στο γραφειο.... :cry:  :cry:  :cry: νασαι καλα κουκλα μου!

PoiSoN_GiRL

minoraki mou gluko na mhn mou dakruseis kai na min mou stenaxwriesai genika gia tipota ! Na mou xamogelas vre  :lol:  :lol:  Auto 8elw apo esena  :wink:
euxomai na mas do8ei h eukairia na ta poume suntoma apo konta.
8a h8ela para polu na se gnwrisw  :D  :D

minoraki

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  το σαββατο θα ειμαι στη συναντηση στο ΦΛΟΙΣΒΟ.....θα σε δω?
και εγω θελω να σε γνωρισω  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

minoraki mou 8a er8w ki egw ! Paroti tis teleutaies meres opws elega kai ston ricky den eimai sta megala kefia mou kai den poluvgainw ston eksw kosmo ... e twra 8a er8w !!!!!!!!!! Rantevou to Savvato! polla polla filakia kai na mou prosexeis zouzouna mou  :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

:D  :D  :D  :D <<ζουζουνα>> ειναι το υποκοριστικο που λεω με μια πολυ καλη μου φιλη που ειμαστε μαζι απο το σχολειο....χαχα ποιζονακι μου το πετυχες και εσυ.....λοιπον ουτε και εγω ειμαι και στα πολυ χαι μου...αλλα δεν το βαζω κατω.....προχωρουμε ακαθεκτες....
εγω θα ειμαι στο ΦΛΟΙΣΒΟ κατα τις 7.....ραντεβου λοιπον εκει....πολλα φιλια....!!!!

flower732

ofcourse minoraki mou!
i enjoy every nice time and try to ignore the bad!
i also love crazy people-i mean in a good way for crazy.it`s dangerous to live with a realy sick crazy person,believe me.i know as well!
 :D  :D  :D

Ntama

Ελα μου ντε... ??? :roll:  :roll:  :roll:

Τι μου βρήκε???  :wink:  :wink:  :shock:  :shock:

Εσυ, φιλενάδα μου ζαλισμένη και μονίμως ερωτευμένη  :wink:  :wink:  :D  τι λες να μου βρήκε???  :wink:  :wink:

balland

Παράθεση από: "minoraki"εχετε αναρωτηθει ποτε τι ηταν αυτο που τραβηξε τον/την συντροφο σας στις πρωτες σας συναντησεις? (πριν το σεξ).....ποιο πιστευετε οτι ειναι αυτο που τραβηξε στο παρελθον και εξακολουθει να τραβα τους αλλους σε σας?

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ..
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..
(τι ειπα παλι???)

Atma

ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΔΙΩΚΤΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ..
ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..
(τι ειπα παλι???)

οι πρώην σου κάποτε ήταν νυν
ε!! όλο και κάτι θα σου βρήκαν :P
δεν σε πιστεύουμε, αλλά και δεν ρωτάμε κιόλας
η αδιακρισία δεν είναι σικ :P

Atma

εχετε αναρωτηθει ποτε τι ηταν αυτο που τραβηξε τον/την συντροφο σας στις πρωτες σας συναντησεις? (πριν το σεξ).....ποιο πιστευετε οτι ειναι αυτο που τραβηξε στο παρελθον και εξακολουθει να τραβα τους αλλους σε σας?

λίγο το σκοτάδι * club *
λίγο το ποτό
εεε δεν ήθελε και πολύ
τον τράβηξααα

και για να σοβαρευτώ
αυτό που τραβάει
είναι η εμφάνιση

το πακέτο όλο
αν σου κάνει κλικ ορμάς!!

563 Επισκέπτες, 1 Χρήστης