Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 314
  • Total: 314

ΘΑΝΑΤΟΣ

Ξεκίνησε από Evitaki, Απριλίου 13, 2005, 11:07:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kap

Κανόνισε να τσακωθούμε τώρα για τον καφέ    :P  :P  :P

Evitaki

kap  καλέ μου δεν σε συμφέρει να μαλώσεις μαζί μου......έχω νύχια.....
 :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

kap

Εβιτούλα, δεν θα κόψω τα νύχια μου μέχρι να έρθω, για να υπάρχει αντα΄γωνισμός.

:lol: Sorry μου φένεται πως σου κατέστρεψα το θέμα, θα πρωσπαθήσω να σοβαρεφτώ. :?

balland

Παράθεση από: "evita_79"balland έχεις απόλυτο δίκαιο πότε δεν μπόρουμε να δεχτούμε τον θάνατο όταν είναι για κάποιον δικό μας.
Μέτα απο πόλες καταστασεις σε πιανει ανοσία κ δεν φόβασαι τόσο για τον δικό σου θάνατο αλλα γία τον θάνατο αγαπήμενων ανθρώπων κ πιστεύω οτι δεν είμαι η μόνη που θα ηθέλα να φύγω πρώτη για να μη ζήσω τον θάνατο των δικών μου.....
εχω ερθει αντιμέτωπη με τον θάνατο αρκέτες φορές
1η 7 ετών σε ναυάγιο
2η 10 ετών απο αλλεργικο σοκ
3η  15 ετών απο ατυχημα στα καλα καθουμενα βρεθηκα σε ενα γκρεμο
4η  17 ετών βρεθηκα κάτω απο μία νταλίκα
Ουφφφφ κατα τα άλλα είμαι παρων κ θα είμαι για πολύ καίρο ακόμα
κ για να το ρίξουμε  λίγο στην πλάκα τι αλλό μου μένει  να πάθω???????
 :o  :P  :P  :o
το μονο που σου εχει μεινει να παθεις,
ειναι να δεις τα μουτρα μου απο κοντα..
αν την σκαπουλαρεις κ τοτε,
τι να σου πω???? :roll:

zatti

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ....
ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑΩ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
ΜΟΝΗ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ....ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ (ελπίζω)ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΩ...

TetiQ

Anastasas o Ihsous apo tou tafou, ka8ws pro eipe, edoken hmhn thn aiwnio zwh kai to mega eleos... AMHN :wink:  :!:  :!:  :!:

zatti

Δεν πιστευω στην ανασταση νεκρων,ποτε δεν εχει γινει αλλωστε....
Μονο ο θανατος ειναι κατι πολυ κοντινο μας....

Evitaki

zatti
lene oti otan paithenoyme h psyxh mas paei se allo swma...
ara mporei k na isxyei k ayto...
pote den kseroyme

Enia

Παράθεση από: "zatti"Δεν πιστευω στην ανασταση νεκρων,ποτε δεν εχει γινει αλλωστε....
Μονο ο θανατος ειναι κατι πολυ κοντινο μας....

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
τώρα εγώ πώς να αντιδράσω σε αυτό???  :?
Ειδικά μόλις πέντε μέρες μετά το Πάσχα... Σαφώς ο θάνατος είναι πολύ κοντινός. Είναι ένα με τη ζωή. (Συμφωνώ και επαυξάνω σ'αυτά που έγραψε ο fortune).
Αλλά, εννοείς πως δεν είναι κοντινή μας η Ανάσταση? Πώς 'δεν έχει γίνει'!? Κι αυτό το περασμένο σάββατο τι ήταν!? Εγώ τουλάχιστον το βίωσα... Τώρα αν εσύ επιλέγεις να μην σε αγγίξει... πάω πάσο!!!
anyway... καθένας πιστεύει ότι θέλει...

SALTARISMENOS

Enia mou then yparxei atomo pou na min ton aggizei ayto to gegonos kai einai oti xeirotero mporei na antimetwpisei kapoios ala prepei na min epitrepeis na se katakarakosei na statese sta podia sou kai gia osous einai akoma se ayto ton kosmo kai noiazontai gia sena ala kai gia ton idio sou ton eayto

PoiSoN_GiRL

Εγω θα κρατησω μια ιδεα απο τον fortune την οποια θεωρω πολυ σημαντικη :

Φανταστειτε οτι δυο διδυμα μεσα στον αμνειακο σακο...λιγο πριν γεννηθουν..,..αν μπορουσαν να μιλησουν.?,..βλεποντας οτι εχουν μεγαλωσει και δεν χωρουν αλλο εκει .....τι θα ελεγαν...???
Μηπως οτι ηρθε η ωρα τους να ΠΕΘΑΝΟΥΝ???Και ομως .....την στιγμη ,που θα γεννιουνταν, θα αντιλαμβανονταν....οτι η πραγματικοτητα ,που αντιμετωπιζουν.....ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη ,που πιστευαν.Ειναι ενα θαυμασιο γεγονος...που με τιποτα δεν πιστευαν οτι θα εβλεπαν.!!!

Κι εγω εχω γευτει την απωλεια αγαπημενων προσωπων και αυτο που εχω κρατησει να θυμαμαι ειναι οι αναμνησεις .. Αυτο που παντα μενει πισω ειναι ο πονος και η πικρα , μαζι με ενα ''γιατι''
Δυστυχως αυτο το γιατι δεν εχει απαντηθει ακομη, το μονο οπλο που εχουμε για να ξεπερασουμε τον φοβο του θανατου ειναι η αισιοδοξια. Να χαιρομαστε την ζωη και να την απολαμβανουμε . (οπως λενε ''να ζουμε την καθε μερα μας σαν να ειναι η τελευταια'' )
Δεν ειμαι μοιρολατρης σε καμια περιπτωση , αλλα στο συγκεκριμενο θεμα πιστευω πραγματικα οτι ειναι θεμα τυχης. Δεν ειναι κατι που οριζουμε εμεις και ειναι φυσικη εξελιξη .. Οπου υπαρχει αρχει υπαρχει και τελος ειτε ονομαζεται θανατος , ειτε καπως αλλιως.

Τελος, για να μην σας κουραζω θα ηθελα να σχολιασω και την αποψη της Enia.
''Αλλά, εννοείς πως δεν είναι κοντινή μας η Ανάσταση? Πώς 'δεν έχει γίνει'!? Κι αυτό το περασμένο σάββατο τι ήταν!? Εγώ τουλάχιστον το βίωσα... Τώρα αν εσύ επιλέγεις να μην σε αγγίξει... πάω πάσο!!! ''
Κι επειδη κι εγω το βιωσα , θελω να πιστευω οτι δεν τελειωνουν ολα με τον θανατο.

PoiSoN_GiRL

αχμμμ.. και μια διορθωση (δειξτε κατανοηση ειναι μια ωρα δυσκολη)

Οπου υπαρχει αρχει υπαρχει και τελος ειτε ονομαζεται θανατος , ειτε καπως αλλιως.

:arrow: Οπου υπαρχει αρχη υπαρχει και τελος ειτε ονομαζεται θανατος , ειτε καπως αλλιως.

(δημιουργησα παλι..)  :?

kap

Τις απόψεις μου για τον Θάνατο λίγο πολύ τις ξέρεται, για όσους δεν τις ξέρουν λίγο πολύ μοιάζουν με αυτές των Fortune και Poison.

Άλλο θέλλω να ρωτήσω, αυτή η ανάσταση νεκρών, είναι κάτι σαν τα ζόμπι επιστρέφουν :lol:  :lol:  :twisted:  :lol:  :lol:

Enia

Kap, αν και σε συμπαθώ θα με κάνεις να σε βαρέσω με αυτά που λες!!  :evil:
Μόνο με ζόμπι δε έχει να κάνει η όλη κουβέντα, το ξέρεις και δεν συνεχίζω...

Απλώς βρε παιδιά... πως να το κάνουμε... το να πιστεύεις σε ένα θεό, σε μια ανώτερη δύναμη, σε κάτι πάνω από εσένα.. είναι από μόνο του και παρηγοριά και λύτρωση...
Είτε πιστεύεις στην μετά θάνατο ζωή, είτε πιστεύεις στην μετενσάρκωση, είτε απλώς πιστεύεις στα πνεύματα, τουλάχιστον έχεις κάτι να σε στηρίζει! Αυτό που εγώ -για μένα προσωπικά- δεν μπορώ και -στους άλλους- δεν καταλαβαίνω, είναι πώς μπορείς να παραδέχεσαι το τίποτα...
Οκ, πεθαίνουμε.. και μετά?.. τίποτα?! Όχι.. αυτή η σκέψη είναι υπερβολικά αρνητική για μένα. Ξέρω πως τώρα υπάρχω. Άρα και θα υπάρχω.. (Όπως και υπήρχα). Ίσως σε άλλη μορφή, αλλά τπτ δεν χάνεται... Το είπε και ο Λαβουαζιέ!  :wink:

PoiSoN_GiRL

Enia για αλλη μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου . Δεν δεχομαι το ''τιποτα'' ως εξελιξη. Δεν δεχομαι οτι υπαρχουμε και ολα αυτα ειναι ενα καλοστημενο παιχνιδι και πανω που αρχιζεις να πονταρεις, ερχεται ο θανατος κι αυτο ηταν.. τελειωνουν ολα...(παντα υποκειμενικα και παντα μιλωντας σε προσωπικο επιπεδο !)

314 Επισκέπτες, 0 Χρήστες