Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 593
  • Total: 594
  • Leon

Η kuria θέλει...

Ξεκίνησε από kuria, Απριλίου 14, 2005, 05:12:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SALTARISMENOS

cuba to 2o pou eipes eidika egw to thelw paaaara polu :D  :D  :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

egw pali ... kai sto paidaki den lew oxi !!
(pa'i'daki eipa SALTARISMENE oxi paidaki ...  :evil:  :evil:  :P  :P )

SALTARISMENOS

xmmmm tespa paidaki piges na peis ala stin poreia sou vgike pa'i'daki as kanoume pws to pisteyoume :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  oso afora ta pa'i'dakia tha ta fame eksw gia na giortasoume tin kataktisi tou protathlimatos (opote etoimaste gia makroxronia nisteia) :oops:

fmas

Μάλλον το βρήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκα.....

Η Kuria Θέλει μια πιατέλα παϊδάκια.....................

Σωστός?????????????

SALTARISMENOS

Kuria pare thesh ti theleis epitelous mperdeytikame :?  :P  :P

kuria

ώρα είναι να μας πεις πως επειδή σε μπέρδεψαν τα θέλω μου σαλτάρισες... saltarismene μου...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

PoiSoN_GiRL

kuria mou mpa oxi mhn anhsuxeis ! Etsi einai oso kairo ton kserw ! LooooooL !!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

kuria

πες τα βρε poisonaki μου... γιατί όλα τα στραβά σε μένα τα ρίχνουν μια ζωή...
εγώ λένε πως ευθύνομαι για τον πελοποννησιακό πόλεμο... εγώ και για τη μικρασιατική καταστροφή...

Sotis

Παράθεση από: "kuria"πες τα βρε poisonaki μου... γιατί όλα τα στραβά σε μένα τα ρίχνουν μια ζωή...
εγώ λένε πως ευθύνομαι για τον πελοποννησιακό πόλεμο... εγώ και για τη μικρασιατική καταστροφή...
για ολα  εσυ  φτες  κυρια  μου. :l :lol:  :lol:  :lol: χιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχ :D  :D  :D

kuria

φυσικά και φταίω εγώ sotako μου... που δε σε ΤΣΑΚΙΣΑ μικρό και μεγάλωσες...    :P

Sotis

Παράθεση από: "kuria"φυσικά και φταίω εγώ sotako μου... που δε σε ΤΣΑΚΙΣΑ μικρό και μεγάλωσες...    :P
ΑΥΤΟ ΤΟ  ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΠΟΥ  ΛΕΣ ΟΛΟ ΛΕΣ  ΛΕΣ ΛΕΣ ΛΕΣ  ΚΑΝΤΟ  ΛΟΙΠΟΝ................. ΝΑ  ΔΩ ΠΩΣ ΤΣΑΚΙΖΕΙΣ   ΕΣΥ.................... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  ΟΛΟ  ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ  ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.............ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ :P  :P  :P

kuria

σιγά μην το κάνω μια κι έξω... και χάσω τη διασκέδαση... αργά και απολαυστικά sotako μου...  :P

Sotis

Παράθεση από: "kuria"σιγά μην το κάνω μια κι έξω... και χάσω τη διασκέδαση... αργά και απολαυστικά sotako μου...  :P
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ  ΚΑΙ  ΕΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ. :lol:  :lol:  :lol:  :P  :P  :P

kuria

τώρα το ...... κύριε πρόεδρε το παιδάκι;      :P

Sotis

Παράθεση από: "kuria"τώρα το ...... κύριε πρόεδρε το παιδάκι;      :P
ναι  ελευθερα κυριε προεδρε.....χχιχιχιχιχιχχιχ :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

593 Επισκέπτες, 1 Χρήστης