Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 409
  • Total: 409

ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΙ....

Ξεκίνησε από KiSSeS, Απριλίου 15, 2005, 01:20:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

αχμμμ ... γκουχου γκουχου ... Μαιρουλα μου κανε λιγο υπομονη βρε καλο μου !! λολ
Παντως η κουμπαρα μου η SkiSSeS ειναι το καταλληλοτερο ατομο να σου απαντησει ..
(εδω να σε δω κουμπαρα!!  :twisted:  :twisted:  :twisted: )

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ ... γκουχου γκουχου ... Μαιρουλα μου κανε λιγο υπομονη βρε καλο μου !! λολ
Παντως η κουμπαρα μου η SkiSSeS ειναι το καταλληλοτερο ατομο να σου απαντησει ..
(εδω να σε δω κουμπαρα!!  :twisted:  :twisted:  :twisted: )

Ποιζονάκι μου, στην Κισσες να απευθυνθώ να με ενημερώσει γιατί δεν κρατιέμαι να μάθω μέχρι να μεγαλώσω ή στην SkYpSSeS ?????  
:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

με μπερδεψες.....  :shock:  :shock:

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PoiSoN_GiRL

Η SkYpSSeS θα σου δωσει την επιστημονικη αποψη του θεματος και η KiSSeS θα σου το αναλυσει σε απλη διαλεκτο !!
Προτεινω να τις ρωτησεις και τις δυο !! λολ  :lol:  :lol:  :lol:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Η SkYpSSeS θα σου δωσει την επιστημονικη αποψη του θεματος και η KiSSeS θα σου το αναλυσει σε απλη διαλεκτο !!
Προτεινω να τις ρωτησεις και τις δυο !! λολ  :lol:  :lol:  :lol:

Ποιζονίδιο έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχαχα !! Να αφησεις ενα μηνυμα στην KiSSeS Μαιρουλα μου που ειναι γραμματεας και των δυο ! Και μετα θα περιμενουμε νεα τους !!  :wink:  :wink:

Ntama

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"χαχαχαχαχα !! Να αφησεις ενα μηνυμα στην KiSSeS Μαιρουλα μου που ειναι γραμματεας και των δυο ! Και μετα θα περιμενουμε νεα τους !!  :wink:  :wink:

Διαβάζω τα γραφόμμενα μας και μου ρχεται να πέσω κάτω και να ξεραθώ από τα γέλια  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Εχε χάρη βρε ατοιμο Ποιζονίδιο που έχεις γεννέθλια, γι'αυτό, πάρε μια σοκολάτα με πολλή αγάπη :D  :D  :D  :D  :D [/img]

PoiSoN_GiRL

λοοοοοοοοολ ! για γελια .. για κλαμματα .. για σκοτωμα ειμαστε !! αμα με πιασει ο Κωστακης στα χερια του θα μου ξεκολλησει τα κοτσιδακια σιγουρα ! λοοοοοοολ  :lol:  :lol:

KiSSeS

Mhnuma xwris xrewsh!

*KiSSeS/SkYpSSeS apousiazoun auth th stigmh...
vriskontai se adeia aoristou xronou!
parakaloume afhste mhnuma meta ton xarakthristiko hxo.....

[size=24]PRITSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS(ona)[/size]

PoiSoN_GiRL

:evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:

*PoiSoN_GiRL βγαζει νυχια ..

ksenixths

[size=24]LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL[/size]

thelw na akousw kai alla paratsouklia leme :P  :P  :P  :P  :P  :P

poly to gelio :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PoiSoN_GiRL

Ενα ακομη να ακουσω ... θα φαω τις κοτσιδες μου  :evil:  :evil:
... θα σκισω τα προικια μου ...  :evil:  :evil:

Enia

μπουμπου, εγώ λέω να βγάλουμε του κυριού Γιώργου κάτι, γιατί πολύ κιριλέ μας το παίζει με το 'ξενυχτάκος'! :twisted: σαν πολύ καλές δεν είμασταν μαζί του!?  :twisted:

[size=9](πες καμμια ιδέα μαρή, στέρεψα!)[/size]

PoiSoN_GiRL

Μπορεις να τον αποκαλεις ''terminator'' ή ακομη και ''zzzzzzzzzzzz'' ή ''tao-tao''  

(οταν με το καλο ερθεις θυμησου να σου αναλυσω απο που προεκυψαν ολα αυτα !! λοοοοοοοοολ )  :wink:  :wink:  :wink:

Enia

χαχαχαχα! το 'ταο-ταο' μ'αρέσει πολύ! (ελπίζω να μην υποδηλώνει καμμιά τρυφερο-γουτσου-γουτσου κατάσταση!)
Όσο για το 'terminator'.. μπορώ να το εξελίξω σε ''Άρνι''?!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

PoiSoN_GiRL

Οχι οχι μην μου ανησυχεις !! Το tao-tao ειναι οτι πρεπει !! θα ενθουσιαστει !! λοοοοοοοοοοοοοοοοολ   :lol:  :lol:  :twisted:  :twisted:

*PoiSoN_GiRL την κανει διακριτικα με ελαφρα (χοπ χοπ) πηδηματακια !!

409 Επισκέπτες, 0 Χρήστες