Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 311
  • Total: 311

επιστολη ενος 16χρονου

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 15, 2005, 07:53:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kouklitsa

Να πω κι εγώ την αποψή μου; Λοιπόν...
Η ηλικία στην οποία βρίσκεται αυτό το αγόρι είναι κατ' εμέ η ηλικία στην οποία οι έφηβοι "ψάχνονται" σε ότι αφορά την σεξουαλική τους ταυτότητα. Στατιστικά δεδομένα αποκαλύπτουν οτι 8 στα 10 αγόρια περνούν απο αυτή τη φάση σε εκείνη την ηλικία. Όπως οτιδήποτε απαγορευμένο, η ομοφιλοφιλία ελκύει. Είναι μόδα πλέον! Έχω γνωρίσει, όμως, πολλά άτομα που ενώ στην ηλικία των 16 ήταν πεπεισμένα οτι είναι ομοφυλόφιλα, όταν έφτασαν στην ηλικία των 19-21 χτυπήθηκαν απο τα βέλη του φτερωτού θεού έρωτα και ως δια μαγείας έγιναν, αυτό που η ελληνική κοινωνία βάσει των ελληνικών δεδομένων θεωρεί, "κανονικοι"! Μήπως είναι λιγάκι νωρίς να θεωρείται ομοφιλόφιλος; Και ακόμη κι αν είναι τελικά... ποιός ο λόγος να ντρέπεται γι αυτο; η κοινωνία δεν έχει θέση στη δική του καρδιά και στο δικό του κρεβάτι... κανω λάθος;

balland

Παράθεση από: "Panos69"ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤ.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ [ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ] ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΥΛΟΓΑ ''ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ;΄΄Ε ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΒΡΕ ΜΠΑΛΑΝΤ.ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ''ΚΑΛΗ''ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΟ ''ΚΑΛΗ''ΤΟ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.  ΠΑΝΟΣ

πανο με ποιο τροπο νομιζεις οτι θα μπορεσουμε να τον βοηθησουμε τον πατερα να το δεχτει??αυτα ειναι θεματα οικογενιακα φιλε μου..δεν χωρανε παρεμβασεις απο εξωοικογενιακους παραγοντες..

(αλλα αυτη ειναι απλα η αποψη μου)

Panagiotis

ΣΟΦΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΕΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΟΜΑΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ Η''ΦΩΤΙΑ''ΚΑΙΕΙ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ;ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΟΙ ΟΣΟ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ''ΠΛΗΓΗ'' ΠΟΥ Η ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤ.ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΟΔΥΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΙΛΕ ΜΠΑΛΑΝΤ ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...ΠΑΝΟΣ

riaghul

Αγαπητε Πανο..καλησπερα..
Μια φορα ακομα με ενα "προβληματισμενο " υφος για ενα
ακρως σοβαρο θεμα...
Ειλικρινα δεν ξερω τι να πω που να μπορει να βοηθησει το παιδι..
Και λυπαμαι γι αυτο...πολυ...επειδη ειμαι με παιδια για πολλες
ωρες την ημερα και για πολλα χρονια..
Ομολογω οτι βρισκω πολυ δυσκολη τη συνεργασια με τους γονεις..
Αλλα θελουν τα παιδια ..αλλα οι γονεις..
Μεχρι πριν λιγα χρονια αναρωτιομουν αν επρεπε να τους πω καποια δυσκολια που εβλεπα στο παιδι..
Αυτο με εφερνε σε συγκρουση με τον εαυτο μου...
Αποφασισα να το λεω..παντα...κι οποιος ακουσει..Ακομα και λαθος να ημουν..ηθελα να ημουν σιγουρη...
Μεχρι τωρα, οσοι συνεργαστηκαν μαζι μου δεν πηγε "στραφι" που λενε..
Βοηθηθηκε το παιδι τα μαλα...
Στο προκειμενο ομως..δεν ξερω
Και ξερεις τι με μπερδεψε περισσοτερο? Το γεγονος οτι το παιδι
αγαπα αυτο που νιωθει και που ειναι...
Μηπως πρεπει το παιδι να μαθει πρωτα οτι η εξωτερικη του φυση
δεν συμβαδιζει με τα συναισθηματα..?(λεω μηπως?)
Οτι μεχρι και την εφηβεια..αυτα μπορουν να προκυπτουν?
Αλλά μπορουν και να αλλαζουν αρκει ο ιδιος να το κατανοησει?
Ο πατερας, η μανα, δυσκολο να το δεχτουν ακομα και να το συζητησουν..
Μηπως καποιος ειδικος θα μπορουσε να βοηθησει οσο ειναι νωρις..
ορμονικα..εννοω...
Μου εχει συμβει να γνωρισω το αντιθετο ακριβως...
Κοπελλα δηλ. που ενω αρχισαν ολα φυσιολογικα....ξαφνικα σταματησαν
να ισχυουν..και αρχισε να αναπτυσσεται η τεστοστερονη..με αποτελεσμα
να εχει και αλλαγες στην εξωτερικη παρουσιαση (τριχοφυιια...κ.λ.π.)
Μιλησαμε..μετα με τους γονεις..και μετα αντιμετωπισθηκε απο ειδικους..
και ολα πηγαν μια χαρα..Το κοριτσι ερωτευτηκε, παντρευτηκε, εκανε και παιδι...
Τα λεω ολα τουτα για να κατανοηθει το ΟΛΑ πηγαν  οπως εξ'αρχης η φυση
ειχε θεσει...Το θεμα ειναι οτι προβληματιστηκε και η ιδια..
Δεν ξερω αν μπορω να σκεφτω κατι αυτη τη στιγμη που να λειτουργησει θετικα...στη περιπτωση που αναφερεις...
 :(

Limnios

Πολύ φοβάμαι πως οι πιθανότητες "αποκατάστασης" είναι μηδαμινές.
Και φυσικά χρειάζεται η προσπάθεια να γίνει από "ειδικούς" και μόνον! Είναι απαράδεκτο να δωθούν κατευθύνσεις από ένα χώρο σαν το φόρουμ ή ένα περιοδικό.Είναι απαράδεκτο το παιδί να αντιμετωπίζεται ως "ασθενής"που ΠΡΕΠΕΙ να θεραπευθεί . Είναι απαράδεκτα ομοφοβική η κοινωνία μας κι εδώ είναι το πρόβλημα...
 ΥΓ. Κρατείστε το παλικαράκι μακριά απ΄τον Κούγια .

minoraki

διαβασα ολες τις απαντησεις με μεγαλη προσοχη.....και θα απαντησω σαν γονιος που εχει εναν γιο.....πολυ σωστα ειπες πανο οτι η φωτια ειναι σε ξενο σπιτι.....και ειναι αυτο που υποστηριζω παντοτε εγω, δλδ οτι ολοι εχουμε την εντυπωση οτι δεν μας αφορουν ουτε η ομοφυλοφιλια, ουτε οι σοβαροτατες αρρωστιες, ουτε τα ναρκωτικα ουτε...ουτε..ουτε....και ομως τα παντα ειναι εξω απο την πορτα μας και εμεις εθελοτυφλουμε.....ο φιλη riaghul ειπε μια πολυ σωστη κουβεντα....οτι οι γονεις της κοπελας δεχθηκαν την ιδιαιτεροτητα της και πηραν την γνωμη του ειδικου.....ο φιλος μου ομως δεν δεχθηκε το προβλημα που αντιμετωπιζει το παιδι του και το παρεκαμψε.....και επανερχομαι για να τονισω οτι, οσο και απελευθερωμενοι και εαν θελουμε να δειχνουμε οτι ειμαστε και openminded ανθρωποι, οταν διαπιστωσουμε οτι στον γιο μας ή στην κορη μας, μα πιο πολυ στον γιο μας, κατι δεν παει καλα, τοτε πεφτει κεραυνος εν αιθρια....ειναι παρα πολυ δυσκολο για εναν γονιο να δεχθει κατι τετοιο και ιδιως για εναν πατερα.....ο πατερας βλεπει στον γιο του την προεκταση του εαυτου του, τον συνεχιστη του ονοματος της οικογενειας.....δεν νομιζω οτι θα πρεπει να παραβλεψουμε το γεγονος οτι η ελληνικη οικογενεια εξακολουθει να εχει πολλες και βαθειες ριζες.....το πολυ large των βορειοευρωπαικων χωρων και η αντιστοιχη νοοτροπια τους, δεν νομιζω να εφερε κανενα θετικο αποτελεσμα.....και εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορη και πολλες φορες με ενοχλει αφανταστα.....εχω παρα πολλα παρε-δωσε με αυτου του ειδους τις νοοτροπιες και δεν ειδα να γινεται και τιποτα καλο.....λιγο ελειψε να παρευρεθω στον πρωτο γαμο μεταξυ ομοφυλοφιλων που εγινε στο κοσμο, αλλα αυτο θα ηθελα να το κανω μονο και μονο απο καθαρη περιεργεια....αυτο συνεβη στην ολλανδια πριν μερικα χρονια και βεβαια καλα κανουν αφου δεν ενοχλουν κανεναν.....πολυ θα ηθελα ομως να σπασω το κεφαλι του βαλιανατου, ο οποιος προσπαθει να μας πεισει οτι ολοι αυτοι ειναι νορμαλ και μονον εμεις ειμαστε οι ανωμαλοι....νομιζω οτι εχουμε ξεφυγει τελειως απο τα ορια της λογικης! φιλικωτατα Π Ο Λ Λ Υ!

Limnios

Επανέρχομαι για μια διόρθωση : " Κρατήστε " αντί του "κρατείστε " που γράφτηκε πιο πάνω . Εκτός από στενόμυαλη ομοφοβική κοινωνία είματσε ΚΑΙ ανορθόγραφη...
 ΥΓ. Να σημειωθεί ότι ΔΕΝ είμαι ομοφυλόφιλος , ούτ΄ο 20χρονος γιός μου.
 ΥΓ2. Λατρεύω τις απόψεις Χριστόδουλου περί ... κουσουρλήδων.Περιμένω και τις απόψεις του για τις επιλογές και τα παιχνίδια της ΦΥΣΗΣ !

Panagiotis

ΚΟΛΛΗΤΕ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟ;ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ; ΦΙΛΕ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.ΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 16ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ...Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.  ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..  ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΣΟΥ ..ΠΑΝΟΣ

Limnios

Επομένως φίλε , γρήγορα , τώρα αν είναι δυνατόν : Σε παιδοψυχολόγο,ψυχαναλυτή πείτε το όπως θέλετε , πάντως σε ΕΙΔΙΚΟ !!!
 ΥΓ. Κάποια στιγμή να κοιτάξουμε και την δική μας περίπτωση ε? Δεν νομίζεις πως πρέπει να πάψουμε να φοράμε ράσα με γόβες ?
 ΥΓ2. Χάθηκαν τα ταγιερ ?Μια φούστα-μπλούζα έστω ...

Panagiotis

ΠΟΛΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ...ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΙ...ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ  Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ''ΓΙΟ''ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΟΧΙ ΕΝΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΧΤΥΑ ''ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ''.  ..ΚΑΙ ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ''ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ''ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΛΛΕΣ ΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΥΤΟΣ..ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ.ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ''ΣΑΘΡΗ''ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ''ΜΙΑΣΜΑ'' ΓΙΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑΝΝΗ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ....  ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΣΤΑ Α ΠΑΝΕ ΡΕ ΚΟΛΛΗΤΕ.ΑΠΟ ΓΟΒΑ ΣΕ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙ ΠΑΜΕ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΤΙ Ο ''ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΦΙΛΕ''.  ΠΑΝΟΣ

Limnios

[ Είναι αδύνατο να ΄χει αποδεχθεί την "απόκλισή του" απ΄αυτή την ηλικία .Και πάλι χρειάζεται ειδικός για να του υποδείξει χειρισμούς προς το περιβάλλον του και κατ΄επέκταση την κοινωνία , να του υποδείξει πως μπορεί να είναι ευτυχισμένος με τις επιλογές του. Γιατί μην μου πεις ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο μεσ΄την απόγνωσή του ε? Γιατί απόγνωση δείχνουν όλες οι κινήσεις του . Επομένως , απαραίτητη η συμβουλή ψυχολόγου.
 ΥΓ. Και οι γονείς του πρέπει να συμβουλευτούν ειδικό .Ισως και ταυτόχρονα με το παιδί κάποια στιγμή .Είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ δύσκολο , θα πάρει χρόνο και θα έχει υψηλό κόστος αλλά είναι μονόδρομος.[/i]

Anonymous

isos an afhne to agoraki me tropo tis gobes tou na tis dei o pateras tou ?
ki an htan kokines oi gobes kai sto noumero tou?
to thema einai poly lepto kai thelei prosektikh proseggish pantos

Anonymous

8)  8)  8)  8)  8)  8)  Vre sy koumpare, mpas kai afise thlefwno to paidi? LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

311 Επισκέπτες, 0 Χρήστες