Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 610
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

επιστολη ενος 16χρονου

Ξεκίνησε από Panagiotis, Απριλίου 15, 2005, 07:53:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

Παράθεση από: "Panos69"ΠΟΛΛΥ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ;ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ...ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΤΕΙ...ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ 16ΧΡΟΝΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ  Η ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΤΟΣΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ''ΓΙΟ''ΚΑΙ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΔΙΧΤΥΑ ΟΧΙ ΕΝΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΥΠΑΘΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΔΙΧΤΥΑ ''ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ''.  ..ΚΑΙ ΟΛΟΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ...ΠΑΝΟΣ
πανουλη γεια σου και παλι....ειναι παρα πολυ λυπηρο αυτο που ανεφερες για το αντρικο φυλο....ξερω παρα πολυ καλα το ποσο δυσκολο ειναι να βρει καποια κοπελλα εναν σωστο αντρα την σημερινη εποχη....το βλεπω απο την κορη μου και τις φιλες της......απο την αλλη προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι καθολου κακο οι πατεραδες να βλεπουν την προεκταση του εαυτου τους στον γιο τους.....το θεωρω εντελως φυσιολογικο.....αντιθετα η κοινωνια μας ακομα δεν ειναι εντελως ετοιμη για να δεχθει αυτη την κατηγορια των "ευπαθων", οπως ανεφερες και εσυ.....γι αυτο και οι εκπροσωποι τους του στυλ βαλλιανατου, γινονται τοσο επιθετικοι.....μπορει να τους ωθει η ιδια η κοινωνια στη σταση τους αυτη.....ειλικρινα σκεπτομαι αυτον τον πατερα αυτου του παιδιου και θλιβομαι αφανταστα.....και πραγματικα δεν ξερω εαν γινεται τιποτα πλεον με το παιδι......φιλια πολλα.....Π Ο Λ Λ Υ!

και.....σαμμερακοοοοοοοοοοοοο μουυυυυυυυ.....σοβαρεψου επιτελους.....μεγαλο παιδι εισαι πια...... :D  :D  :D

Enia

Βρε παιδιά.... εγώ γιατί δεν βλέπω κανένα φοβερό πρόβλημα?! (και δεν μιλάω γενικά αλλά για το συγκεκριμένο παιδί...)

οκ, ο μικρός θεωρεί πως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες...
όπως έλεγε και η κουκλίτσα είναι αρκετά μικρός για να μιλάμε για την σεξουαλικότητά του... Άντε που του έχετε κρεμάσει την ταμπέλα του φούστη! αλλά ακόμα κι έτσι να ήταν, τι τον απασχολεί τον γονιό τι κάνει το παιδί στο κρεβάτι του!? εφόσον είναι σωστός άνθρωπος και έχει καλή σχέση με τους γονείς του, τι σημασία έχει αν δεν θα κάτσει να πιεί πέντε μπύρες βλέποντας ποδόσφαιρο αλλά θα προτιμήσει να πάει στον αισθιτικό για καθαρισμό?!
έλεος πια, τον κλαίτε και τον λυπάστε, λες και δεν έχει στον ήλιο μοίρα!...
το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι στη σχέση του παιδιού με τους γονείς του. είναι ιδιαίτερα ανησυχιτικό να νιώθει έντονα για κάτι το παιδί, να το εκμυστηριεύεται σε ένα περιοδικό, και να φοβάται για το πως θα το παρει ο πατερας του!
αν ήταν να απαντήσω στο γράμμα του αυτό θα του έλεγα και μόνο...
Κοίτα να μάθεις να μιλάς με τους γονείς σου, και προσπάθησε να τους πλησιάσεις. Δεν είναι πααραίτητο να τους μιλήσεις ανοιχτά για αυτό που ονομάζεις 'πρόβλημα', αλλά προσπάθησε να τους εμπιστεύεσαι και να τους μιλάς για τα μικρά πράγματα... Άφησέ τους να σε γνωρίσουν, να καταλάβουν ποιός είσαι...
Γονείς σου είναι και θα σε νιώσουν. Και αν/όποτε χρειαστεί θα βάλουν εσένα και τις ανάγκες σου μπροστά από κάθε 'κοινωνία'...

...αλλά πάλι, μπορεί να λέω και αρλούμπες...

Panagiotis

ενια καλησπερα.ετδι φαινεται λοιπον ε΄;οτι το κλαιμε το παλληκαρακι;ισως και ναχεις δικαιο κοριτσι μου αλλα σιγουρα κανενος η σκεψη δεν ειναι προς το να το λυπηθει.αντιθετα νομιζω οτι ολοι μας κυριο μελημα ειναι να βρουμε τροπο να το βοηθησουμε.και μεσα απο αυτο να ξερεις οτι επιτυγχανεται και μια αλλη παραμετροσ που ακουει στο ονομα συμμετοχη στο προβλημα του πλησιου μας.κατι που τους τελευταιους καιρους εχει εκκλειψει απο τις περισσοτερς σχεσεις αι κατα προεκταση οικογενειες.αυτη ομως ειναι μια αλλη παραμετρος που μπορουμε να την συζητησουμε σε αλλη χρονικη στιγμη.βρισκω τις ιδεες σου παρα πολυ απελευθερομενες και υπερ το δεον λογικες..ξεχνας ομως ενια μου οτι εδω ειμαστε ελλαδα.υπαρχουν ακομα ''ταμπου και προκαταληψεις''.ο πατερας εδω θεωρει τον γιο σαν την συνεχεια του οχι μονο σαν ονομα αλλα και σαν το ιδιο του το φυλο.εσυ ζεις στο εξωτερικα και ολα αυτα τα θεωρουν αν μη τι αλλο ξεπερασμενα για να μην πω ανυπαρκτα.δικαιως του λογου λοιπον εχεις τετοιες προηγμενες αποψεις. α πας ομως και τις αναφερεις στον πατερα του πιτσιρικα η του οιουδηποτε πιτσιρικα τοτε θα σε κοιταζει σαν ''ουφο''.ειμαστε αρκετα πισω κοπελλα μου και μπορω να σου πω οτι απο την μια με δυσαρεστει αυτο απο την αλλη παλι δεν γουσταρω και το καταντημα του ''φυλου μου'' οπως επισης δεν μ αρεσει  και αυτο που λες σχετικα οτι ειναι το ιδιο το να βλεπει ποδοσφαιρο με το να βαφεται η να κανει μανικιουρ...οχι μεχρι εκει βρε ενια.αν μη τι αλλο μη τα ισωπεδωσουμε ολα.τουλαχιστον ας κρατησουμε εστω αυτα τα λιγα απομηναρια της διαφορας μεταξυ αντρα  και γυναικας που μας εχουν απομεινει....φιλικα.   πανος

Panagiotis

προσοχη κοριτσια στον κουμπαρο μου....δεν χαριζεται πουθενα απ οτι βλεπετε και εσεις..

Panagiotis

αγαπημενη μου πολλυ καλησπερα...ναι οντως ετσι ειναι κοπελλα μου.ειμαστε ακομα μια κοινωνια ανθρωπων που σιγουρα θα περασει πολυς καιρος για να δεχθουμε τοσο ανετα αυτες τις καταστασεις...αυτο ακριβως εξηγουσα και στην ''ενια''.και για να ειμαι ειλικρινης πολλυ δεν θα ηθελα να εξελιχθουμε τοσο πολυ ωστε να δεχμαστε τοσο ελευθερα ολη αυτη την εξαθλιωση του αντρικου φυλου.και μιλαω μονο για το αντρικο γιατι προσωρινα πλητεται αμεσα.οχι οτι στο γυναικειο φυλο δεν υπαρχει καταντια αλλα τουλαχιστον ακομα κρατιεται η κατασταση ελεγχομενη.ισως μερικοι που θα διαβασουν αυτες τις λιγες αραδες μου με θεωρησουν παλαιομοδιτη...οχι παιδια δεν ειμαι καθολου παλαιομοδιτης.απλα θα ηθελα βρε παιδι μου να υπηρχε και λιγος σεβασμος και περισσοτερη ντροπη.δηλαδη ειναι παλαιομοδιτες ολοι αυτοι που κραυγαζουν οτι στο τελος αυτου του αιωνα οι αντρες θα ειναι εξαφανισμενοι ολοσχερως΄;τοτε εαν ειναι παλαιομοδιτικο αυτο γιατι   εφιστουν την προσοχη μας;αν δηλαδη αυτου του ειδους η εξελιξη ειχε θετικα συμπερασματα και η κοινωνια με μονο γυναικες θα ηταν καλυτερα γιατι θα επρεπε να ανησυχουμε;   πανος

Enia

Παράθεση από: "Panos69"ενια καλησπερα.ετδι φαινεται λοιπον ε΄;οτι το κλαιμε το παλληκαρακι;ισως και ναχεις δικαιο κοριτσι μου αλλα σιγουρα κανενος η σκεψη δεν ειναι προς το να το λυπηθει.αντιθετα νομιζω οτι ολοι μας κυριο μελημα ειναι να βρουμε τροπο να το βοηθησουμε.και μεσα απο αυτο να ξερεις οτι επιτυγχανεται και μια αλλη παραμετροσ που ακουει στο ονομα συμμετοχη στο προβλημα του πλησιου μας.κατι που τους τελευταιους καιρους εχει εκκλειψει απο τις περισσοτερς σχεσεις αι κατα προεκταση οικογενειες.αυτη ομως ειναι μια αλλη παραμετρος που μπορουμε να την συζητησουμε σε αλλη χρονικη στιγμη.βρισκω τις ιδεες σου παρα πολυ απελευθερομενες και υπερ το δεον λογικες..ξεχνας ομως ενια μου οτι εδω ειμαστε ελλαδα.υπαρχουν ακομα ''ταμπου και προκαταληψεις''.ο πατερας εδω θεωρει τον γιο σαν την συνεχεια του οχι μονο σαν ονομα αλλα και σαν το ιδιο του το φυλο.εσυ ζεις στο εξωτερικα και ολα αυτα τα θεωρουν αν μη τι αλλο ξεπερασμενα για να μην πω ανυπαρκτα.δικαιως του λογου λοιπον εχεις τετοιες προηγμενες αποψεις. α πας ομως και τις αναφερεις στον πατερα του πιτσιρικα η του οιουδηποτε πιτσιρικα τοτε θα σε κοιταζει σαν ''ουφο''.ειμαστε αρκετα πισω κοπελλα μου και μπορω να σου πω οτι απο την μια με δυσαρεστει αυτο απο την αλλη παλι δεν γουσταρω και το καταντημα του ''φυλου μου'' οπως επισης δεν μ αρεσει  και αυτο που λες σχετικα οτι ειναι το ιδιο το να βλεπει ποδοσφαιρο με το να βαφεται η να κανει μανικιουρ...οχι μεχρι εκει βρε ενια.αν μη τι αλλο μη τα ισωπεδωσουμε ολα.τουλαχιστον ας κρατησουμε εστω αυτα τα λιγα απομηναρια της διαφορας μεταξυ αντρα  και γυναικας που μας εχουν απομεινει....φιλικα.   πανος

Καλέ μου Πάνο...Κι εγώ ελληνίδα είμαι, στην αθήνα έχω γεννηθεί μεγαλώσει και ζήσει. Οπότε μην μου το λες σαν να είμαι από τον άρη!... Ίσως οι απόψεις μου έχουν επηρεαστεί από το λονδίνο, αλλά καταλαβαίνω αυτό που λες και δεν περιμένω τον κάθε πατέρα να το δεχτει αμέσως και να χαρεί κιόλας! το ότι αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα δεν σημαίνει πως είναι και σωστο...
αυτό που λέω είναι οτι δεν βοηθάει να το βλέπουμε και να το αντιμετωπίζουμε σαν πρόβλημα! εφόσον είναι επιλογή ούτε κι εγώ φυσικά θα το ενθάρυνα για το παιδί μου, κάθε άλλο... είναι όμως μια πραγματικότητα, και αντί να μας τρομάζει και να το ξορκίζουμε ας μάθουμε καλύτερα να ζούμε και με αυτούς τους ανθρώπους.
όταν εσύ ο ίδιος βρε Πάνο το ονομάζεις 'κατάντημα', περιμένεις ο πατέρας να το αποδεχτεί!?
και ξανατονίσω οτι για μένα σημασία έχει να είναι ο καθένας καλός και σωστός άνθρωπος και τότε θα τον σέβομαι όπως του αξίζει... και να σημειώσω ότι οι 'ξεφωνημένες' συνήθως δεν είναι ο ορισμός μου του ΄σωστού'! γκεγκε now?!

ΥΓ: στον αισθητικό άντε να κάνει ένα καθαρισμό που κάνει καλό στο δερματάκι. αν ξερατε τι καλό μασαζάκι κάνουν δεν θα το καταδικάζατε  :P  δεν είπα να βγει με μάσκαρα και κοκκινο νυχι!

Panagiotis

κολλητε καλησπερα.εστιαζω την προσοχη μου στην παραγραφο που αναφερεσαι οτι και ο πατερας του και η μητερα του θελουν σιγουρα την βοηθεια ειδικου προκειμενου να ξεπερασουν οσο το δυνατον ανοδυνα το συγκεκριμενο προβλημα.και σιγουρα απο την στιγμη που θα τυχουν ιατρικης υποστηριξης οι γονεις γιαννη να εισαι σιγουρος οτι και ο πιτσιρικας που θα δει το προβλημα του να ξεπερνιεται  χωρις επιπτωσεις  θα βοηθησει με τον τροπο του τον εαυτο του να ενταχθει στην κοινωνια που ζουμε....πανος

Limnios

Για το θέμα του νεαρού δεν πρόκειται ν΄αναφερθώ άλλο , έγραψα την άποψή μου χωρίς να θεωρώ ότι είπα κάτι σπουδαίο.Για τις προεκτάσεις τώρα αυτής της συζήτησης ίσως να μπορούσα να πω κι άλλα ( δεν υπάρχουν "σωστοί " άνδρες που λέει η Πόλλυ-πιθανότατα οι γυναίκες παραμένουν σωστές-ή για τα γνήσια "νταβραντισμένα σερνικά" που λιγοστεύουν επικίνδυνα ή για τις απόψεις Βαλιαννάτου-ο άνθρωπος δεν λέει ανώμαλους τους νορμάλ (!),ότι έχουμε ίσα δικαιώματα προσπαθεί να πει- και χαίρομαι που αφήνει "ξερούς" με τα επιχειρήματά του κάτι βλαχοφασιστοειδή ανθρωπάρια που θεωρούν ότι στερούνται αξιοπρέπειας οι ομοφυλόφιλοι) αλλά μάλλον θα χαλάσει το κλίμα...Γι΄αυτό ας το ελαφρύνω όσο γίνεται...
ΥΓ. Μήπως ο νεαρός είναι γιός του Κούγια? Πολύ θα το ήθελα.
ΥΓ2.Την Κυριακή 24/4 , ειδικό ψεκαστικό αεροπλάνο θα πετάξει πάνω από την Ελλάδα και θα ψεκάσει με αντιλεσβιακό εμβόλιο, οι... νορμαλ να παραμείνουν κλεισμένες 10 με 11 πμ στα σπίτια τους.Και περισσότερο να μείνουν , κανένα πρόβλημα .
ΥΓ3.Για εμβόλιο φιλελευθερισμού , αντισυντηρητισμού δεν γνωρίζω...
ΥΓ4. Enia , σε συγχαίρω κούκλα.
ΥΓ5. Κολλητέ , όποτε είναι να πας στο Hondo για την νέα σειρά της Estee ρίξε σύρμα, η μάσκαρα τελειώνει δραματικά ...
ΥΓ6. Κι εκείνα τα ξώφτερνα που είχες δανειστεί πέρσι, να μου τα επιστρέψεις , ο καιρός ανοίγει...
ΥΓ7. Ελπίζω να μην τα έχεις ξεχειλώσει.
ΥΓ8. Τι το θέλω το φόρουμ αφού "με χαλάει" ?

fmas

Παράθεση από: "Limnios" ΥΓ8. Τι το θέλω το φόρουμ αφού "με χαλάει" ?

Έλα ντε...............................................................................

Limnios

Φίλε Γιαννάκη , άργησες αλλά ... τοποθετήθηκες...
 ΥΓ. Τα φιλιά μου στον κ. Ψωμιάδη και σ΄όλους τους γνήσιους " Ελληναράδες" "άντρακλες" της Β. Ελλάδος...
ΥΓ2. Τι το θέλω το φόρουμ αφού με χαλάει ?
ΥΓ3. Τι το θέλω το διαδίκτυο αφού με χαλάει ...
ΥΓ4. Ενώ η ... χαλάουα σε δίμετρο γυναικείο πόδι (χωρίς κυτταρίτιδα) δεν με χαλάει διόλου...

Panagiotis

ΑΠΟ ΠΟΥ Ν ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΚΑΝΩ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΙΑ.  ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΝΙΑ ΘΕΩΡΗΣΑ ''ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ''ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ [ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ] ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΕΣΤΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ.ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ''ΧΟΥΦΤΑ''ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ...ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΨΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΝΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΖΩ ΕΔΩ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΣΙΓΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ..ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΜΑΣ...ΦΙΛΙΚΑ   ΠΑΝΟΣ

Panagiotis

ΑΜΑΝ ΡΕ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΞΩΦΤΕΡΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΑΝΕΙΣΕΣ...ΑΜΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ''ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ''ΤΟΥ ΑΡΕΣΑΝ..ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ''ΚΑΛΣΟΝ''ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ...ΑΧΑΧΑΧΟΥΧΑ ΚΟΛΛΗΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ..ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑΣ..ΕΓΩ ΤΡΕΜΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ[Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΣΟΡΤΙ] ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ''ΓΙΑΤΙ''ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ;ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;ΤΙ ΛΕΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟΤΕ;ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ;ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ Ε;[ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ].   ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΥ ΜΑΥΡΙΣΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...                                                                                                 ΥΓ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ  ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...ΓΙΑΥΤΟ ΦΕΥΓΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ''ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ΄΄ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

fmas

Παράθεση από: "Limnios" Φίλε Γιαννάκη , άργησες αλλά ... τοποθετήθηκες...
 ΥΓ. Τα φιλιά μου στον κ. Ψωμιάδη και σ΄όλους τους γνήσιους " Ελληναράδες" "άντρακλες" της Β. Ελλάδος...
ΥΓ2. Τι το θέλω το φόρουμ αφού με χαλάει ?
ΥΓ3. Τι το θέλω το διαδίκτυο αφού με χαλάει ...
ΥΓ4. Ενώ η ... χαλάουα σε δίμετρο γυναικείο πόδι (χωρίς κυτταρίτιδα) δεν με χαλάει διόλου...

Γιάννη να ελαφρύνουμε την κατάσταση είπαμε..... Εσύ τώρα γιατί μου την σπας με τον μ@λ@κ@ τον Ψωμιάδη?????????????? Τι σου φταίω ο καημένος????? Ε???????????????

Πέραν από την πλάκα ποιός θα βρεθεί να πλακώσει στο ξύλο τον Ψωμιάδη να ησυχάσουμε λίγο γιατί κατάντησε γλάστρα..... Τέλος Πάντων.....

Πάντα Φιλικά,
Fmas.......

Υ.Γ. 1 Πάνο συγγνώμη αν σου χάλασα το θέμα αλλά ήθελα να γράψω για τον Ψωμιάδη................
Υ.Γ. 2 Όσο αφορά το παιδί είμαι υπερ της άποψης ότι αν δεν ενοχλεί κάποιον δεν με ενδιαφέρει τι κάνει....... Οι γονείς με τις αντιδράσεις τους Πολλές φορές καταφέρνουν τα παιδιά τους να κάνουν το ακριβώς αντίθετο.....

Enia

Παράθεση από: "Limnios"ΥΓ4. Enia , σε συγχαίρω κούκλα.

Εγώ τώρα αυτό πως να το πάρω?!  :roll:  :? ΄Για τι ακριβώς με συγχαίρεις!?

Enia

Πάνο μου, συμπεραίνω τελικώς πως ναι μεν διαφωνούμε σε θεμελιώδεις αρχές (εσύ το βλέπεις σαν πρόβλημα και κατάντια, ενώ εγώ όχι) αλλά ουσιαστικά η αντιμετώπισή μας θα ήταν η ίδια: αποδοχή και συμπαράσταση... Οπότε ας μείνει εδώ...

Κατά τα άλλα... Να υπενθιμίζω πως διανύουμε την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα...?!
Για συμμαζευτείτε λιγάκι!!!  :P  :P  :P

575 Επισκέπτες, 2 Χρήστες