Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 686
  • Total: 687
  • Leon

Το σώμα δε λέει ποτέ ψέματα

Ξεκίνησε από gavrina, Απριλίου 15, 2005, 11:00:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

βρε καθάρματα!!! τι του λέτε του παιδιού και θα μου το τρομάξετε πάνω που πάω να το επανεντάξω στην κοινωνία το απροσάρμοστο!?  :evil:

μην τους ακούς βαλλάντιε ψυχή μου, όπως είπαμε εμείς...  :wink:

minoraki

:roll:  :roll:  :roll: αφου δεν θελει ο ανθρωπος βρε κουκλα μου.....με το ζορι δλδ ντε και καλα να επικοινωνησει.....μπαααααααα σε καλο μας!
<<με το ζορι παντρεια γινεται?>>!

Enia

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

... ΝΑΙ!  :evil: σε όλες τις μουσουυλμανικές χώρες και στις ινδίες μόνο έτσι γίνεται! με το ζόρι!  :twisted:

και να μην μας θέλει αυτός, τον θέλουμε εμείς...  :twisted:
είπε κανείς τπτ!?...  :roll:

κι εξάλου... λες να μην θέλει βρε μινοράκι? και τι κάνει εδώ τότε?  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "summer_o_tromeros"balland proteino endymasia olosomhs kelempias me tsemperi kai fime gyali na mh fenetai to mataki
tha eisai sth mouggakai mono sto faghto tha anoigeis ligo to eidiko fermouar gia na tros
ayta den xero an se kalypsa

απιστευτο αυτο το παιδι ! Βρε summerako οσο περισσοτερο σε διαβαζω τοσο πιο πολυ ενθουσιαζομαι !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ !!  :lol:  :lol:

balland

Παράθεση από: "Enia":roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

... ΝΑΙ!  :evil: σε όλες τις μουσουυλμανικές χώρες και στις ινδίες μόνο έτσι γίνεται! με το ζόρι!  :twisted:

και να μην μας θέλει αυτός, τον θέλουμε εμείς...  :twisted:
είπε κανείς τπτ!?...  :roll:

κι εξάλου... λες να μην θέλει βρε μινοράκι? και τι κάνει εδώ τότε?  :roll:

δεν ξερω αν θα ειμαι για πολυ ακομα ενιακι γλυκια μου.. :roll:
οποτε μην βαλεις το χερι σου στην φωτια...

LaStDrIvE

Ekei pou emeina ekpliktos itane otan ekana ena mathima gia 6 mines ..peri tin glwssa tous swmatos....

apo ekei kai meta arxisa na psixologo/krinw tous anthropous  pou milousa  me ton sindiasmo apopsis kai kinisis tou swmatos.

Afta ta dio nomizw einai allilendeta. kai fisika ean eisai atsidas mporeis na les kapoia psemataki kai me tin katallili kinisi tou swmatos sou na fenete alithino...

Allwste den einai tixaio pws oi politikoi eprnane apo tetoia mathimata kai sumboulous....eidika proeklogika...ama tous apratirisete... ta xeria tous pane dexia kai aristera  kai to mono pou kanoun einai na se zalizoun...

apol

υπαρχει μεγαλη βιβλιογραφια για το θεμα.....αρα κατι γινεται

olive

..... η γλωσσα του σωματος,,ειναι αδιαψευστη..... αρκει να ξερεις να την ερμηνευεις..... !!!! :roll:  :roll:

apol

διαβασμενη σε βρισκω

olive

.... ναι το κανω τις περισσοτερες φορες αυτο το tset... με τους συνομιλητες μου....ειναι ωραιο να ψαχνεις και να ανακαλυπτεις....!!! :roll:

apol

σου βγαινει................

olive

οχι παντα....αλλα τις περισσοτερες φορες....ναιιιιιιιιιιιιι!!!! :wink:

apol

μαθε μου και μενα...........................

olive

...αρχιζω ..μα8ηματα... :roll:

apol

αναγκαστικα δι αλληλογραφιας................
περιμενω το πρωτο........

686 Επισκέπτες, 1 Χρήστης