Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 626
  • Total: 627
  • Leon

Τα χέρια μας... μας προδίδουν

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 15, 2005, 11:01:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Συχνά μέσα μας συνυπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και ορμές. Αναγκαζόμαστε να πούμε ψέματα για να κρυφτούμε. Αλλά, ενώ μπορούμε να ελέγξουμε αρκετά καλά τις συσπάσεις του προσώπου μας, τα χέρια μας δεν λένε ποτέ... ψέματα!

Συχνά μέσα μας συνυπάρχουν αντικρουόμενα συναισθήματα και ορμές. Θα θέλαμε να βρισκόμαστε εκεί και ταυτόχρονα σε κάποιο άλλο σημείο, να πούμε κάτι και την ίδια στιγμή να σιωπήσουμε, να απομονωθούμε και ταυτόχρονα να είμαστε κοινωνικοί. Στον κύκλο των κοινωνικών σχέσεων συχνά προσπαθούμε να αποκρύψουμε τα πραγματικά μας συναισθήματα. Όμως συχνά η κινησιολογία μας αντικρούει τα λεγόμενά μας, αναγκάζοντάς μας να πούμε την αλήθεια, ακόμα κι αν θέλουμε να την κρατήσουμε κρυφή. Συντελείται δηλαδή μια "μη λεκτική διαρροή ειδήσεων". Μπορούμε άραγε να έχουμε τον έλεγχο του σώματός μας όταν λέμε ψέματα; Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι στο σώμα μας υπάρχουν ζώνες που είναι πιο εύκολο να τις ελέγξουμε από κάποιες άλλες. Για παράδειγμα, το πρόσωπό μας μπορεί να ψεύδεται καλύτερα. Άλλοι λιγότερο κι άλλοι περισσότερο, όλοι μας μπορούμε να ελέγξουμε τις συσπάσεις του προσώπου μας ανάλογα με την περίσταση. Όμως τα χέρια μας είναι εκείνα που τελικά μας προδίδουν. Αυτά είτε κινούνται πολύ εξαιτίας της έντασης είτε λιγότερο, γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να μας προδώσουν κι έτσι πασχίζουμε να τα "φυλακίσουμε" βάζοντάς τα στις τσέπες ή σταυρώνοντάς τα. Πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα τις κνήμες και τα πόδια μας. Είναι το μέρος εκείνο του σώματος που διαφεύγει εντελώς την προσοχή μας κι επομένως από κει διαρρέουν οι περισσότερες πληροφορίες]

PoiSoN_GiRL

Mono demenh me vlepw na lew psemmata ... LoooooooL !  :lol:  :lol:  :lol:

balland

μισο να φερω το τσεκουρι κ επιστρεφω να τα πουμε...

PoiSoN_GiRL

LoL ! egw eksafanizomai !! xaxaxaxaxa! Eimai kata ths vias !!  :lol:  :lol:

balland

ελα παιδια επεστρεψα..

μα που πηγαν ολοι????

PoiSoN_GiRL

Den kserw gia tous upoloipous .. egw pantws leipw epaggelmatiko taksidi kai axmmmm... 8a argisw polu na gurisw ! Mhn me perimenete ... fate !!! LoooooooooooooooL !

Y.G. opoios rouf apokalupsei pou vriskomai ton esfaksa sto gonato !!  :P  :P

balland

ατακα εποχης απο την ταινια μακροκωσταιοι κ κοντογιωργηδες...
''θα παρει το μαχαιρι κ χρρρατσσσ''
χεχεχε

PoiSoN_GiRL

--AIXMHROS--

μετα απο 3 μηνες ακριβως επανερχομαι...

εμενα προσωπικα μαλλον δεν με προδιδουν τα χερια μου..
το ανακαλυψα εντελως τυχαια οταν καποια
επαθε σοκ μολις της ειπα οτι μου αρεσει σαν γυναικα κ
οτι την θελω διπλα μου,για οσο με αντεξει φυσικα....
βεβαια βοηθαει παρα πολυ το να εχεις αυτοελεγχο
σε τετοιες δυσκολες καταστασεις. . .  :wink:

Anonymous

εγω για να πω την αληθεια μου μπορω πολυ καλα να ελεγχω τα χερια μου!
να δειτε....
ΩΡΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχα :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Δεν περίμενα να κάνεις καμμιά άλλη κίνηση εσύ!!! ]

Anonymous

κακως, ποτε δεν ξερεις τι μπορω να κανω.....

Anonymous

PoiSoN_GiRL

εγω δεν θελω να φανταζομαι καν ... χαχαχαχα ! που τον βρηκαμε ετουτον εδω βρε παιδια ??  :P

Anonymous

χαχαχαχαα στο τζόκερ  ]

626 Επισκέπτες, 1 Χρήστης