Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 299
  • Total: 299

Φλερτ στη δουλειά

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 15, 2005, 11:09:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Όταν περνάτε μαζί τόσες ώρες, η οικειότητα που χτίζεται εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση. Μην ανησυχείτε όμως γιατί δεν θα είστε... οι πρώτοι! Οι έρευνες δείχνουν ότι το κάνουν κι άλλοι!

Πολλοί κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι συμφωνούν ότι στη διαδικασία έλξης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους σημαντικό ρόλο παίζει η εγγύτητα. Πράγματι, τα ειδύλλια είναι πολύ συχνά σε εργασίες που απαιτούν μεγαλύτερη εγγύτητα και οικειότητα]

Enia

μπααα.... δεν το βλεπω...  :roll:

PoiSoN_GiRL

...εντελως μεταξυ μας .. ουτε εγω το βλεπω !!!

minoraki

:D  :D  :D  σιγα μη φλερταρω με τον χρηστακη.....χαχα
μη τρελλαθουμε τελειως! ξενερωσια...... :wink:  :wink:

giorgos k

Παράθεση από: "gavrina"Όταν περνάτε μαζί τόσες ώρες, η οικειότητα που χτίζεται εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση. Μην ανησυχείτε όμως γιατί δεν θα είστε... οι πρώτοι! Οι έρευνες δείχνουν ότι το κάνουν κι άλλοι!

Πολλοί κοινωνιολόγοι και ψυχολόγοι συμφωνούν ότι στη διαδικασία έλξης ανάμεσα σε δύο ανθρώπους σημαντικό ρόλο παίζει η εγγύτητα. Πράγματι, τα ειδύλλια είναι πολύ συχνά σε εργασίες που απαιτούν μεγαλύτερη εγγύτητα και οικειότητα]
ΤΕΛΙΚΑ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕς?????ΑΜΑΝ!!!!ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΩ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!!ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΜΑΠΑΑΑΑΑΑΑςςςςςςςςςςς!!!!!!!????????????

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "minoraki":D  :D  :D  σιγα μη φλερταρω με τον χρηστακη.....χαχα
μη τρελλαθουμε τελειως! ξενερωσια...... :wink:  :wink:

ποιος ειναι ο Χρηστακης γλυκο μου minoraki ??  :roll:  :roll:  :roll:

(την ωρα που διαβαζα την απαντηση σου φιλεναδουλα μου, ψοφησα στα γελια, πρωτον γιατι φανταστηκα την εκφραση που ειχες οταν σκεφτοσουν τον Χρηστακη και δευτερον γιατι φανταστηκα τον Χρηστακη !!!!! λοοοοοοοοοοοοοοοοολ )  :lol:  :lol:

299 Επισκέπτες, 0 Χρήστες