Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 344
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 312
  • Total: 312

Μας βομβαρδίζουν με σεξ

Ξεκίνησε από Anonymous, Απριλίου 15, 2005, 11:12:21 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

lilou mou lege oti 8es... ksereis oti apo sena den masaw  :D

oso gia ta periodika ontws katestrepsan olh thn ellhnikh naiolaia k oxi mono to sex. afierwmata tou styl ''TI PREPEI NA KANEI O TELEIOS ANTRAS MEXRI TA 30'' opou yposthrizan pws prepei na exei paei me 50 gynaikes, na exei taksidepsei se olo ton kosmo, na exei porsche k loipes paromoies arloumpes. pou na kaneis kopana apo to sxoleio (h xrhsimothta ths astikhs ekpaideyshs einai asxeto apo ayto pou h8elan na kritikaroun oi sygekrimenoi kyrioi), na mhn diabazeis alla na thn paizeis (k sygnwmh gia ta gallika mou kiolas) eley8era me to periodiko mas,klp....phgainan na perasoun thn tampela tou proodeytikou k kataferan na diamorfwsoun ena anagnwstiko koino aynanwn pou eprate k skeftotan analoga me tis prostages tous. mesa se ayta 8a balw k thn ''biblo tou sex'' to Cosmopolitan k ta kataplhktika anousia ar8ra tou peri tou swstou antra, tou swstou erasth, ths dynamikhs gynaikas, klp...

Mia parathrhsh mono......Oi gynaikes k oi antres den einai opws sto Marie Claire k sto Cosmopolitan. Einai wraioteres k wraioteroi.

Enia

συγνώμη τώρα, αλλά ως περιστασιακή -το τονίζω το 'περιστασιακή'- αναγνώστρια του cosmo πρέπει να υπερασπιστώ τον εαυτό μου... (όχι το περιοδικό, σκασίλα μου για εκείνο).
το cosmo τουλάχιστον έχει και μια ποικιλία θεμάτων, όχι μόνο μόδα, μόδα, μόδα και μόδα... μεταξύ όλων των περιττών πληροφοριών που δίνει καμμιά φορά βρίσκεις και ενδιαφέροντα θεματάκια. όχι απαραίτητα σωστές απόψεις, αλλά τουλάχιστον κάτι να περάσει η ώρα στην παραλία και στο ταξίδι. να σας παραπέμψω πχ στο θέμα που είχα βάλει πριν κανα τρίμηνο για τις σχέσεις μεταξύ πρώην, που πλάκα στην πλάκα εκεί είχα βρει τις απαντήσεις που έψαχνα...
και για να το χαβαλεδιάσω και λίγο... πληροφορία για τους άντρες της παρέας...: αν τυχόν πέσει στα χέρια σας το cosmopolitan, ψάξτε για τις σελίδες με τους 'αληθινούς έρωτες' και θα με θυμηθείτε!!  :wink:  :wink:  :wink:

balland

ενιακι εχεις διαβασει ποτε το playboy??
εχει απιστευτη υλη το "ανδρικο περιοδικο"
που ολες φοβουνται μη διαβασει ο δικος τους..

Enia

Παράθεση από: "balland"ενιακι εχεις διαβασει ποτε το playboy??

προσωπικα σκασίλα μου...
δεν μου έχει τύχει, και τυχαίνει κανείς στον περίγυρό μου να μην διαβάζει playboy (τουλάχιστον όχι φανερα! lol)
λες οτι έχει ενδιαφέρον και για γυναίκες δηλ?  :roll:
δεν είναι μόνο φωτογραφίες?  :?  αν έχει και κείμενο το συζητάμε...
την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε περίπτερο θα του ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!

(το free το διαβάζει κανείς?!  :twisted: )

balland

Παράθεση από: "Enia"
Παράθεση από: "balland"ενιακι εχεις διαβασει ποτε το playboy??

προσωπικα σκασίλα μου...
δεν μου έχει τύχει, και τυχαίνει κανείς στον περίγυρό μου να μην διαβάζει playboy (τουλάχιστον όχι φανερα! lol)
λες οτι έχει ενδιαφέρον και για γυναίκες δηλ?  :roll:
δεν είναι μόνο φωτογραφίες?  :?  αν έχει και κείμενο το συζητάμε...
την επόμενη φορά που θα βρεθώ σε περίπτερο θα του ρίξω ένα βλέφαρο πάντως!

(το free το διαβάζει κανείς?!  :twisted: )

κ με αυτη την αντιδραση σου περιμενεις να πιστεψω οτι το κοσμο ειναι σοβαρο περιοδικο κ δεν λεει μεσα ολα αυτα που αναφερατε πιο πανω περι σεξ??
διαβασε το μια φορα κ ελα πες μου μετα ποιο εχει την υλη του...

Enia

:?  :?  :? μα ούτε σοβαρό ισχυρίστηκα πως είναι, ούτε πως δεν έχει να κάνει με τα λάθος πρότυπα στο σεχ κλπ κλπ που έλεγε πριν ο φίλτατος freak.

[size=9](κώστααααα! Help! τι δεν κατάλαβα πάλι!?)[/size]

balland

Παράθεση από: "Enia":?  :?  :? μα ούτε σοβαρό ισχυρίστηκα πως είναι, ούτε πως δεν έχει να κάνει με τα λάθος πρότυπα στο σεχ κλπ κλπ που έλεγε πριν ο φίλτατος freak.

[size=9](κώστααααα! Help! τι δεν κατάλαβα πάλι!?)[/size]

τοτε εγω χαθηκα κ σου ζητω συγνωμη :oops:

Enia

συγχωρεμένος.. κι εγώ χαμένη είμαι  :P

freak

sas sygxwrw k tous dyo.......allwste an8rwpoi eimaste la8h kanete.

Enia

lol
αστείρευτο το χιούμορ σου όπως πάντα...  8)

*Ένια σπεύδει να προσθέσει στην λίστα προτερημάτων του φιλτάτου freak (αυτή για την αγγελία στην προξενήτρα ντε) την μεγαλύτερη χάρη όλων..: μετριοφροσύνη! :P

freak

exeis tetoia lista? sou stelnw ena email me ti na pros8eseis ok? ksereis esy twra......ton kolaka polloi emisisan......thn kolakia oudeis.

Enia

twra to eida auto to post...

kai bebaia bre xameno blepw ta proterhmata sou... an den pisteua se sena les na sou milousa akoma? (gia na pw tpt parapanw kai ta bgalw ola sth fora, 3ereis esu :P )
kai ama den se prow8hsw egw poios 8a se prow8hsei!? Eeeee?

ainte... :) mhn arxisw ta paraponakia pali, pou oute sms den stelneis...

akoma perimenw update report... exoume kammia e3eli3h?

makia

freak

8a enhmerw8eis mesw sms......mhn anyshxeis.

Enia

ksenixths

bomba tou sex :?:  :!:  :?:  :!:  :?:  :!:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:
yparxei kai tetoia bomba?!?!?!?!?!?!?! :alien:

312 Επισκέπτες, 0 Χρήστες