Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 536
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 572
  • Total: 572

kAmAki (Gia aRxaRiOUS!) :p

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Απριλίου 16, 2005, 02:57:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

Εγώ καρδιά μου πως τα πήγα σαν αρχάριος? Κάνω καλό καμάκι?
 :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

pssssssssssssssss ! o kaluteroteros akatanomaste mou !!
Alla ki egw den mporeis na peis... gia kamaki-8uma kala ta phga ! Den exeis parapono .. oute me thn trixa kagkelo san tis germanides ... oute me thn mpura agkalia san tis agglides... oute Rouva sou xorepsa ! kuria leme !!
Exeis paraponakia mhpws ???  :roll:  :roll:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!! swsthhhhhhhhh !
minoraki mou 8a arxisw ki egw na erxomai nauplio na kanw pareoula me esena kai ton kolokotrwnh mou fainetai !!  :lol:  :lol:
ποιζονακι γλυκουλακι, ελα βρε μαζι μου και δεν θα χασεις.....θα δεις που θα κολησεις και εσυ με το πανεμορφο ναυπλιακι και δεν θα ξεκολλας.....ασε τωρα καλλιτερα ο κολοκοτρωνης παρα ο καθε "μανωλης" :D  :D  :D .....εεεεεεεεεε??????

PoiSoN_GiRL

minoraki mou kai mono pou 8a exw esena pareoula ti na ton kanw ton Manwlh ??  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  kanw valitses kai fugameeeeeeee !!!!!!!

balland

εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
που πατε χωρις εμεναααααααααααα???????

minoraki

Παράθεση από: "balland"εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
:D  :D  :D  :D you are welcome anytime.....αλλα στο ναυπλιο παμε για ρηλαξ, φιλτατε μπαλλαντ, και ουχι για "σουξου-μουξου".....γι αυτο ειπα οτι προτιμω τον κολοκοτρωνη απο τον οποιοδηποτε "μανώλη".....καταλαβες? φιλικωτατα ΜΙΝΟΡΑΚΙ!

balland

Παράθεση από: "minoraki"
:D  :D  :D  :D you are welcome anytime.....αλλα στο ναυπλιο παμε για ρηλαξ, φιλτατε μπαλλαντ, και ουχι για "σουξου-μουξου".....γι αυτο ειπα οτι προτιμω τον κολοκοτρωνη απο τον οποιοδηποτε "μανώλη".....καταλαβες? φιλικωτατα ΜΙΝΟΡΑΚΙ!

βρε παρτε με εμενα απο εδω κ παμε για οτι θελετε...
κ για ρηλαξ κ για στρετς κ για τρεξιμο..
δεν εχω κ τπτ να με κραταει εδω πια....

minoraki

Παράθεση από: "balland"

:roll:  :roll: διακρινω μια απογοητευση? ενα μπουχτισμα? ή εμενα μου φαινεται?
μου θυμισες το τραγουδι του παριου...<<....γι αυτο σου λεω παμε/παμε να φυγουμε απο δω/και μη ρωτας που παμε...>>! ξερεις ποσες φορες θελω "να την κανω" για το ναυπλιο?  :roll:  :roll: αλλα βλεπεις εμενα ξερουν που θα με βρουν :wink:  :wink:  :wink: ....ξερουν το ποσο πολυ το αγαπαω αυτο το μερος.....

balland

Παράθεση από: "balland"

:roll:  :roll: διακρινω μια απογοητευση? ενα μπουχτισμα? ή εμενα μου φαινεται?
μου θυμισες το τραγουδι του παριου...<<....γι αυτο σου λεω παμε/παμε να φυγουμε απο δω/και μη ρωτας που παμε...>>! ξερεις ποσες φορες θελω "να την κανω" για το ναυπλιο?  :roll:  :roll: αλλα βλεπεις εμενα ξερουν που θα με βρουν :wink:  :wink:  :wink: ....ξερουν το ποσο πολυ το αγαπαω αυτο το μερος.....

μην την διακρινεις καλο μου μινορακι..
ΜΟΝΟ απογοητευση υπαρχει...
αν μπορουσα εδω κ 2.5χρ θα ειχα εξαφανιστει απο παντου κ απο ολα...

minoraki

(δεν κανω αλλο quote, γιατι θα κανω τον κωστακη να γκρινιαξει....)....χμχμχμχμχμχμχμ....."ο,τι δεν μας σκοτωνει μας δυναμωνει".....το εχουμε πει χιλιαδες φορες....μαλιστα εχει τεθει και θεμα στο φορουμ.....λοιπον, μεσα απο τις διαφορες αντιξοοτητες της ζωης μας, γινομαστε σοφοτεροι, δυνατοτεροι, οριμαζουμε....για φαντασου μια ζωη χωρις κανενα προβλημα....νομιζω οτι θα ηταν μαλλον βαρετη....κανενας δεν ξεφευγει απο τα προβληματα της.....ουτε καν οι πολυ πλουσιοι και οι γαλαζοαιματοι....στην δικη μου περιπτωση, μετα απο πολλα χρονια ταλαιπωριας, τωρα αρχιζει να φαινεται καποιο φως....για να δουμε!

balland

οταν παρατηρεις τα γεγονοτα προσεκτικα
σου δειχνουν το μελλον..
αυτο κανω εδω κ χρ κ δεν μου εχουν δειξει
καμια προοπτικη για κατι προς το καλυτερο!
ας ειχα μια βαρετη ζωη,φτανει να ξεμπερδευα απο τα πβμ...

minoraki

Παράθεση από: "balland"οταν παρατηρεις τα γεγονοτα προσεκτικα
σου δειχνουν το μελλον..
αυτο κανω εδω κ χρ κ δεν μου εχουν δειξει
καμια προοπτικη για κατι προς το καλυτερο!
ας ειχα μια βαρετη ζωη,φτανει να ξεμπερδευα απο τα πβμ...
:roll:  :roll:  εδω θα κανω quote....sorry κωστακημ.....
λοιπον φιλε μπαλλαντ....υπομονη-επιμονη-χρονος.....
υπομονη-επιμονη.....2 προτερηματα που με χαραχτηριζουν.....και δεν εχασα κανοντας υπομονη και δειχνοντας επιμονη.....
και οσον αφορα τον χρονο.....αφησε τον να περναει.....για μενα ο καλλιτερος μου φιλος, ειναι ο χρονος.....πανδαματωρ φιλε μπαλλαντ.....αμβλυνει τα παντα.....ακουσε με..... :roll:  :roll:  :roll: αν και σαν γυναικα που ειμαι δεν με συμφερει να περναει.....αλλα εγω τον εχω με το μερος μου :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

balland to shmeio epimonh-upomonh htan auto pou mas ekane me to minoraki na anagnwrisoume h mia sthn allh koina stoixeia! Akouse thn kai den 8a xaseis ! Exei apoluto dikio sta legomena ths! Ki emena o xronos kai o sundiasmos epimonh-upomonh mou exoun xarisei polla mexri shmera sth zwh mou ! minoraki mou euxomai na eisai panta kala kai ola na sou pane opws ta 8eleis ! makia  :lol:

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"balland to shmeio epimonh-upomonh htan auto pou mas ekane me to minoraki na anagnwrisoume h mia sthn allh koina stoixeia! Akouse thn kai den 8a xaseis ! Exei apoluto dikio sta legomena ths! Ki emena o xronos kai o sundiasmos epimonh-upomonh mou exoun xarisei polla mexri shmera sth zwh mou ! minoraki mou euxomai na eisai panta kala kai ola na sou pane opws ta 8eleis ! makia  :lol:
:D  :D λοιπον ποιζονακι μου.....συνεχως διαπιστωνω το ποσο πολυ μπορουμε να συνενοουμεθα μεταξυ μας οι γυναικες.....ευχαριστω παρα πολυ για την ευχη σου.....i will cross my fingures....ελπιζω πλεον να πανε καλα τα πραγματα στη ζωη μου.....αρκετα εχω ταλαιπωρηθει....αυτη ομως η υπομονη και η επιμονη μου, με εσωσαν.....νασαι και συ καλα κουκλα μου....φιλια πολλα!

PoiSoN_GiRL

minoraki mou .. mallon den mou exei do8ei h eukairia mexri shmera na sou to pw.. alla oso perissotero se gnwrizw (oso ginetai mesw tou forum kai to ligo pou katafera na se sunantisw) se 8aumazw ! Kai sto exw pei kai paliotera (prin akomh se gnwrisw) oti atoma san esena 8elw na exw dipla mou ! Sto euxomai mesa apo tin kardia mou , na mhn se ksanatalaipwrhsei tipota kai kaneis kai na xamogelas ! Na eisai eutuxismenh ! Na xairesai th zwh sou oso perissotero mporeis ! Sou aksizei minoraki mou ! Mporei na se kserw elaxista alla h diais8hsh mou den peftei eukola eksw kai gia sena h diais8hsh mou mou leei oti eisai auto pou leme ''ka8aros an8rwpos''
Polla filakia ki apo mena zouzouna mou ! Euxomai polu suntoma na kataferoume na vre8oume kai pali  :lol:  :lol:

572 Επισκέπτες, 0 Χρήστες