Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 536
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 491
  • Total: 491

kAmAki (Gia aRxaRiOUS!) :p

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Απριλίου 16, 2005, 02:57:20 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Τωρα γιατι μας προσβαλλεις ετσι ?? Εχουμε πανω μας κανενα στοιχειο απο Ελενη Λουκα ??

*PoiSoN_GiRL psaxnetai...   :roll:  :roll:

balland

οσο ναναι...
ολο κ καποια ομοιοτητα υπαρχει..
κ εκεινη απο θεουσα ξεκινησε
κ εχει καβαλησει ενα καλαμι ισα με την αγγλια...

PoiSoN_GiRL

Τωρα που ειπες καλαμι ... εχω δανεισει το δικο μου στον SALTARISMENO κι ακομα δεν μου το εχει επιστρεψει ... με το εφεδρικο τα φερνω βολτα ..
Βασιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ... το καλαμι μου γρηγορα !  :P  :P

balland

αστο στον ανθρωπο να πηγαινοερχεται στην δουλεια του..
εσυ εισαι μεγαλο ψωνιο,μην ασχολεισαι τωρα με ενα καλαμι που το εχεις οτι ωρα θελεις... :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

οχι! Να μου το φερει πισω asap ... θα του παρω αλλο στην γιορτη του λεμε !  :wink:

balland

στην γιορτη του???
μεχρι τοτε θα εχει ξεποδαριαστει ο καημενος ...

PoiSoN_GiRL

Δεν εχει αναγκη αυτος ! αντεχει το μαναρι μου ! λοοοοοοοοοοοολ

(εξαλλου του εχω κανει και χειροτερα πραγματα για να διαπιστωσω την ανθεκτικοτητα του !!)  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

SALTARISMENOS .. ενα - δυο .. με λαμβανεις ??
τρομαξε ??  :roll:  :roll:

ksenixths

zouzouna mou apo pote esy eisai saltarismenh? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

gia ekshghse se parakalw oti emeis exoume allo eidos skeptikismou :P  :P  :P

mallon prospathoyn na mas katalaboun kai epeidh den mporoun salternoun oloi oi alloi :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

filoudia kalo mou :D  :D  :D  :D

PoiSoN_GiRL

γκουχου γκουχου ... μια δοση σαλταρισματος την εχουμε βρε δευτερο εγω μου ! αλλα οπως και να χει .. αλλο με ανησυχει τωρα .. χαθηκε ο φιλος μου ο Βασιλακης .. μετα την απαιτηση που ειχα να μου επιστρεψει το καλαμι .. λες να σημαινει κατι αυτο ??

Βασιλακη ψωνιστηκες καργα ορε ??????????  :roll:

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"-ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κρήτη
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στις μασχάλες.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: ζητώντας την να τις βάλετε αντηλιακό στην πλάτη για να μην καεί η ευαίσθητη λευκή επιδερμίδα της.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν την πιάσετε πολύ ώρα την πάρλα θα σας δει σαν τον μεγάλο της τον αδερφό και θα σας ζητήσει για το βράδυ να την γνωρίσετε σε κανέναν φίλο σας μπας και κανει sex...

-ΣΟΥΗΔΕΖΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Ρόδο.
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τις τρίχες στα πόδια οι οποίες δεν θα φαίνονται όμως επειδή είναι ξανθές
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με φιλοσοφικές συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Πείτε ότι θέλετε αρκεί να κρατήσετε το σοφιστικό βλέμμα. Δεν παύουν να είναι ξανθές και θα τσιμπήσουν.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της απ την αρχή να καταλάβει τι θέλετε και που το πάτε. Διαφορετικά θα τελειώσουνε οι διακοπές της και θα φύγει αγ***τη.

-ΓΑΛΛΙΔΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Σαντορίνη.
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Από τα επώνυμα συνολάκια που θα φοράει και το DIOR το μπικίνι.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Οπωσδήποτε καλοντυμένος με την Le Monde στο χέρι. Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε τα γαλλικά προϊόντα προσφέροντας της ένα τσιγάρο CAULOISES BLONDES.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην δείξετε την γυφτιά σας. Πάτε την σε ένα ακριβό Restaurant για φαγητό. Θα την σκλαβώσετε!

-ΑΓΓΛΙΔΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κέρκυρα
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τους τόνους μπύρας που θα κατεβάζει στα μπαράκια του Κάβου.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: αξύριστοι, αχτένιστοι με άσπρο μπλουζάκι, τζιν και με μια μπύρα στο χέρι
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην φάτε πολύ ώρα στο ψήσιμο γιατί θα φύγετε λιώμα από τις μπύρες και δεν θα κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

-ΕΛΛΗΝΙΔΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: ΠΑΝΤΟΥ!!!
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Να κάνει topless ηλιοθεραπεία στην παραλία για να τραβήξει την προσοχή (πολλές τουρίστριες = μεγάλος ανταγωνισμός).
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Με το καλύτερο φουσκωμένο κομμάτι που έχετε επάνω σας. Tο πορτοφόλι!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Δώστε της να καταλάβει ότι προτιμάτε πράγμα MADE IN GREECE!!!

-GAY

ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ: στην Μύκονο.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: Μόλις φτάσετε εκεί.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: Χωρίς κόπο. Θα σας προλάβουνε και θα σας πλησιάσουνε αυτοί
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αν πάλι είσαστε ΤΟΣΟ χάλια που δεν σας την πέφτει ούτε που**ης, κάντε μια βόλτα στο PIERO' S και ζητήστε από τον DJ να σας βάλει ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ το "ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ" για να χορέψετε πάνω στο μπαράκι. Του που**τη!!! Κάποιος θα το πιάσει το υπονοούμενο!!!

μιας και φτασαμε αισιως στο καλοκαιρι και σιγα σιγα θα την κανετε ενας ενας για διακοπες .. ειπα να σας υπενθυμισω τι να αποφευγετε και τι να προσεχετε (ειδικα εσεις οι αρχαριοι καμακοβιοι !) για να μην εχουμε κακα ξεμπερδεματα !! λολ ! ριξτε ενα βλεφαρο πριν κανετε βαλιτσες ...  :P

LaStDrIvE

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"[

-ΑΓΓΛΙΔΑ

ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ: στην Κέρκυρα
ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ: από τους τόνους μπύρας που θα κατεβάζει στα μπαράκια του Κάβου.
ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ: αξύριστοι, αχτένιστοι με άσπρο μπλουζάκι, τζιν και με μια μπύρα στο χέρι
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην φάτε πολύ ώρα στο ψήσιμο γιατί θα φύγετε λιώμα από τις μπύρες και δεν θα κάνετε ΤΙΠΟΤΑ.

P

San na allaxane oi kairoi....!!!!!!!!!! afto to arthro to eixe ena periodiko tou MAX 'h tou KLIK..kati tetio alla panw xronia...swsta?:P

Pesmou oti exw dikiooooooooooooooo:))))))))))) I WINNNNNNNN!!!!!!!!! :))))

Oi Agglides mas peirane xampari oti eimaste alites tou kerata kai den mas plisiazoune eukola... tis eidane oloi eukoles.... mas kathisan ..oi pliopsifia tous ferthike asxima..kai twra fate agglides matia pestrofes kai barbounia..:PPPPPPP

PoiSoN_GiRL

Punkaki μου .. εμπειρια απο τις Αγγλιδες δοξα το Θεο δεν εχω .. (και ουτε προβλεπεται μιας και με ελκυουν τα αγορακια ! λολ) αλλα οσες εχω δει και γνωρισει .. ε μια ευκολια την εχουν βρε καλο μου ..
Εσυ βεβαια γνωριζεις καλυτερα μιας και τις ζεις καθημερινα .. αλλα εχουν κι αυτο το .. αχμμ πως να το πω τωρα .. ΑΝΤΙΚΟΥΚΟΥ ! (γνωμη μου παντα !! μιλαω εντελως υποκειμενικα..)  :roll:

--AIXMHROS--

νατα μας παλι...
το ξεθαψαμε ετσι???
απο τοτε που μπηκε αυτο το θεμα,επαληθευθηκα πολλες φορες...

οι ελληνιδες ειναι οτι χειροτερο μπορει να σου συμβει
σε γκομενοκατασταση... :evil:

PoiSoN_GiRL

εκαστος στο ειδος του ! λολ ! οι ελληνιδες ειναι σε αυτο .. οι αγγλιδες σε κατι αλλο .. και παει λεγοντας !

491 Επισκέπτες, 0 Χρήστες