Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 316
  • Total: 317
  • Leon

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Λοιπον μια χαρα ειναι η βραδια ! Παω να κανω μπανακι , καφεδακι και μετα να αραξω να ακουσω (τι αλλο..?)  :lol:  :lol:  :lol:
σμουτςςςςςςςς !  :lol:

balland

αντε με το καλο...
κ οπως σου εχω πει ετσι???
αν δεις ενα κεφαλι να μπαινει απο την πορτα μην ουρλιαξεις...
εγω θα ειμαι! :twisted:

Enia

[size=18]LoOoOoOoOoOoOoOL[/size]

poisonaki το τσοκαροοοοο!!! χαχαχα
άκου εκεί να μην τρομάξει!! αν ήμουν εγώ θα τις έτρωγες χειρότερα κι από τον ακατανόμαστο!  :twisted:

και δε μου λες πριζόνα γιατί σε έχασα... τι πας να ακούσεις?! σμουτς?!  :?  :roll:

:P
lol

balland

παει να ακουσει σταθμο στο ραδιο ενιακι..

Enia

αααα, μα μπερδεύτηκα έτσι που το είπε!  :P  :P  :P

εγω αν δεν το προσέξατε φεύγω εδώ και δυο ωρίτσες ε?! ...  :roll:  :roll:  :roll:

γμτ...

Enia

αααα, μα μπερδεύτηκα έτσι που το είπε!  :P  :P  :P

εγω αν δεν το προσέξατε φεύγω εδώ και δυο ωρίτσες ε?! ...  :roll:  :roll:  :roll:

γμτ...

balland

ε πως...
καθε βραδυ ακουει τον ερωτα της που εχει εκπομπη,βλεπεις...
κατσε καλε να μου κανεις παρεα..

Enia

ω, μα ναι!.. τώρα ήθελα δεν ήθελα μου πέρασε η νύστα... είμαι σε αυτή τη φάση που λένε 'overtired'! Βρίσκεται σε τέτοια εξάντληση ο οργανισμός μου, που ούτε να κοιμηθώ δεν μπορώ... Μηχανικά γράφω... Αχ, θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές, με τις εργασίες για το πανεπιστήμιο.. Το τελευταίο βράδυ πριν το deadline για κάποιο  project.. όταν σου έλεγα ότι είμαι κι εγώ βρικολακάκι δεν με πίστευες...

balland

ποτε ερχεσαι αθηνα να βρυκολακιασουμε να δουμε ποιος εχει τις μεγαλυτερες αντοχες???η νεα η ο παππουα??

Enia

σιγά τους παπούα καλέ!!! όσο για την πρόταση,  υπό Καπα-Σίγμα (κανονικές συνθήκες)δεν είμαι για να κάνω κόντρες... Αλλά αν συζητάμε για την επόμενη φορά που θα κατέβω αθήνα... αλλάζει το πράγμα! Καθότι εκει επικρατούν εξαιρετικές συνθήκες και έχω πολλούς και καλούς λόγους να υπερβώ κάθε όριο αυπνίας!  :wink:  :D

Άκου σενάριο πχ, έτσι? (λέω εγώ τώρα, υποθετικά, να χαίρομαι, και μετά να έχω κάτι να φρικάρω και να απογοητεύομαι... η μαζόχα...):

Από που να το πιάσω? από το πρωί, ε? Τρέχεις πανικόβλητη κομμωτήριο γιατί με τη ρίζα άβαφτη που να κυκλοφορήσεις, και το ήθελες κι ένα φρεσκαρισματάκι. πάλι καλά που κερνάν κι ένα καφέ... Από εκεί κατευθείαν με την κολλητή να προλάβετε ανοιχτά τα μαγαζια... Ποδαρόδρομος, αλλά έχει πλάκα... Με το κλείσιμο των καταστημάτων θες να κάτσεις για ένα καφεδάκι σαφώς να ξεκουραστείς, και φωνάζεις και τις υπόλοιπες της παρέας... Και τους άλλους πότε θα τους δεις? Χμ, μπορείς να πας για ένα φαί κάποτε πρέπει και να φας εξάλου!... και φυσικά μετά ένα παγωτάκι (δωδώνη πάντα) - είναι χωνευτικό... λίγο βολτούλα παραλία... να μην κάτσεις για ένα ποτάκι δίπλα στο κύμα? τόσο ωραίο καιρό έχει... και με τη μουσικούλα που παίζει σου φτιάχνει τη διάθεση.. εκεί θα μείνεις?! άντε να χορέψεις λίγο να χάσεις της θερμίδες του παγωτού! κι ακόμα καλύτερα... να μην πάω και σε μια πίστα που μου έχει λείψει!? δεν ξέρω ακριβώς που, αλλά κάτι θα υπάρχει! ε και σε πιάνει το ξημέρωμα, γιατί σαφώς δεν φεύγουμε πριν μας διώξουν από τέτοια μέρη... τι λέγαμε πριν? για ζεστές τυρόπιτες και μίλκο από το φούρνο!? καλά, στην αθήνα μπορεί κάλιστα να είναι και βρώμικο...
όμως επιβάλεται να πας να το φας με θέα... τουρκοβούνια, λυκαβητό, ή κάπου αλλού? δεν ξέρω, αλλά όπου και να'ναι μια μια ανατολή επιβάλεται να κάτσεις να τη δεις, τόσο δρόμο έκανες...άντε να συμαζευτουμε σπίτια μας... πωπωωω, μυρίζουν τα μαλλιά τσιγαρίλα... μέχρι να κάνεις ένα μπάνιο έχουν ξυπνίσει όλοι στο σπίτι... να πιούμε ένα ελληνικό με τη μανούλα να πούμε τα κουτσομπολιά... φτου γμτ, είχες υποσχεθει να περάσεις να δεις και τη γιαγιά! άντε τώρα γιατί πότε θα την ξαναπετύχεις... Ωπ! Και η ξαδέρφη εδώ! για να κάνεις μια γρήγορη αναφορά στα γκομενικά και μόνο -χωρίς να τα λύσεις- σε πήρε το μεσημέρι! Και με το που λες άιντε να πάμε να κοιμηθούμε 'ντριιιιν'... 'το απόγευμα περνάω να σε πάρω, έχω κλείσει εισητήρια για την ταινία που ήθελες να δεις και μετά πάμε στο Allou...' Και είναι στου διαόλου τη μάνα γμτ... αλλά και πάλι δεν τα χάνεις κάτι τέτοια... Πόσο να κοιμηθείς?! Τρεις-τεσσερις ωρίτσες?! Καλά θα είναι...  :wink:

Γμτ...  :roll:  :roll:  :roll:

balland

οτι ωρα θελεις ξεκιναμε . . . .

Enia

balland

Enia

:oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Κι αφού απέσπασα την υπόσχεση, παρουσία συμφορουμιαστών μαρτύρων, τώρα μπορώ να πάω να κοιμηθώ ήσυχη...  :D

μάκια πολλά!
καλή συνέχεια!

αύριο ξημερώνει μια καινούρια ημέρα...  :D

(το πρωινό τι ώρα σερβίρεται?! :P )

balland

το πρωινο σερβιριστηκε δις..

316 Επισκέπτες, 1 Χρήστης