Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 233
  • Total: 233

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Λοιπον εβιτακι μου γλυκο κοιτα να δεις πως εχει το πραγμα ...
εγω απο το πρωι (τι απο το πρωι δηλαδη .. απο χθες για να λεμε τα πραγματα οπως ακριβως ειναι!) το χω ριξει στην τεκιλα και δεν συμμαζευομαι ! οπως βλεπεις συνεχιζω ακαθεκτη ! (and the beat goes on!) ευχομαι καποια στιγμη να νυσταξω ή τουλαχιστον να κουραστω να πεσω τεζα να ξυπνησω αυριο γιατι δεν με βλεπω καλα !!
προς το παρον στην υγεια μας ! χικ και ξανα-ματα-χικ! λοοοοοοολ  :lol:

fmas

Evitaki........ μην ανυσηχείς........ Μιά χαρά μας βλέπω......... :) :) :) :) :)

fmas

POISONAKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κόψε την τεκίλα και άρχισε κάτι ποιό βαρύ άμα δεν μπορείς................................... :) :) :)

Evitaki

οκ ffffffff αφηνομαστε στα χερια σου......... :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

PoiSoN_GiRL

ολα υπο ελεγχο παιδια !! στα οπλααααααα ! αεραααααααααα !  :lol:  :lol:

Evitaki

ποιος ελεγχος τερμα ο ελεγχος για σημερα απο αυριο παλι :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

fmas

Έτσι έτσι................

PoiSoN_GiRL

αυριο ????? θα μου παρει πανω απο 3 μερες να ξενερωσω !! μην εχετε ελπιδες οτι αυριο θα βρω τον χαμενο μου ελεγχο ! χιχιχιχιχιχι !  :P

fmas

Νεράκι μπόλικο PoiSon...... Πρόσεχε νερό κανονικό και όχι νερό που καίει...... (Βότκα π.χ.)

PoiSoN_GiRL

εχω πιει τοσο νερο .. που σε λιγο θα κανω πιπι πανω μου ! χιχιχιχι! και γλυκα εχω φαει .. και σοκολατες .. και γλυφιτζουρια (4) και ενα παγωτακι !

Evitaki

παρε κ κανενα ντεπονακι
ποισονακι :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

fmas

ΟΧΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ..... Είναι ότι χειρότερο...... Μόνο νεράκι..........

Ακόμα και ο καφές είναι άσχημος... Επιβαρύνεται ο οργανισμός με άλλη μία τοξική ουσία προς αποβολή........

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Evitaki

οχι μαζι βρε f  μετα λεω..........
ασε που εχει καλα αποτελεσματα το πρωι

fmas

Δεν διαφωνώ μαζί σου ότι κάνει καλό στον πονοκέφαλο...................

PoiSoN_GiRL

Δεν παιρνω depon και τετοια ... σνιφ ! δεν μπορω να τα καταπιω και γενικα ειμαι κατα της φαρμακευτικης αγωγης !! να 'στε καλα παντως και οι δυο σας για τις συμβουλες ! Μην μου ανησυχειτε .. θα ειμαι παλικαρακι αυριο !! λοιπον για σημερα μαζευω την προικα μου .. και παω να οριζοντιωθω .. αν δω οτι γυριζουνε ολα , θα τα ξαναπουμε συντομα, αν οχι .. θα τα πουμε αυριο !! φιλακια και στους δυο σας ! σμουτςςςςςς  :lol:

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες