Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 559
  • Total: 560
  • Leon

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

να σας μοιρασω τα φιλακια προκαταβολικα κι οταν μαθω να κανω καφε να επιστρεψω ??? χιχιχιχιχι !  :P  :P

Evitaki

μολις εφκιαξα καφεδακι
τελικα αμα εχεις διαθεση πετυχενει κ ο καφες :P  :P  :P
αντε να αναψουμε κ ενα τσιγαρακι
ΑΠΟΛΑΥΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

PoiSoN_GiRL

Εκανα καφεεεεε ! Εκανα καφεεεεεεεεεεε ! και μαλιστα μονη μου !!! δεχομαι συγχαρητηρια !!! (λιγο χαλια ειναι βεβαια .. εμ βλεπεις πηγα κατευθειαν στα δυσκολα .. ηθελα να κανω ελληνικο τρομαρα μου !!)

Υ.Γ. παρακαλειται ο κυριος Μαμαλακης και η κυρια Βεφα στην επομενη εκδοση των βιβλιων τους με τις συνταγες να προσθεσουν και την κατασκευη του ελληνικου καφε ... Δηλαδη αν δεν ειχα την μαμα μου ποιος θα με φωτιζε ?? Που να τρεχω να ρωταω εν τω μεσω της νυκτος πως φτιαχνεται ενας καφες ??  :oops:  :oops:

chriastina

μπραβο, τα κατάφερες βρε θηρίο?
άντε αύριο και φρεντοτσίνο

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "chriastina"μπραβο, τα κατάφερες βρε θηρίο?
άντε αύριο και φρεντοτσίνο

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

αχμμμ ... νομιζω θελω λιγη εκπαιδευση ακομη (2-3 χρονια) για να φτασω σε αυτο το σημειο ...

Υ.Γ. αυτη η συνταγη εμπεριεχεται στο βιβλιο συνταγων Μαμαλακη και Βεφας ?? :roll:  :roll:

chriastina

βιβλίο συνταγών?
τι είναι αυτό? όσο για τα πρόσωπα που αναφέρεις ουδέποτε έχουμε συστηθεί.

PoiSoN_GiRL

:roll:  :roll:  :roll:

και που θα μαθω την συνταγη τωρα ??  :shock:  :shock:

chriastina

poison-girl κάνει τα γλυκά μάτια στον σερβιτόρο της καφετέριας και........

PoiSoN_GiRL

χαχαχααχαχα ! πολυ καλη ιδεα ! λεω μαλιστα να του κανω τα γλυκα ματια και να ζητησω μεγαλυτερο ανταλλαγμα !! Να μου κανει εκεινος τους καφεδες !! χιχιχιχι  :lol:  :lol:

*PoiSoN_GiRL = επιχειρηματικο μυαλο !!

chriastina

επιχειρηματικό θα ήταν να σου ανοίξει μια καφετέρια για πάρτη σου (δεν θα χρειάζετε να σκέφτεσαι και σύνταξη που λέγαμε.....)

PoiSoN_GiRL

Βρε λες ?? Κι αν μου ανοιξει καφετερεια και μου πει να κανω μονη μου καφε ?? Τοτε τι κανουμε φιλεναδα ?? Σκοπος μας ηταν να εχουμε ετοιμο καφε .. οχι να κοπιασουμε για να τον αποκτησουμε !!  :roll:  :roll:

chriastina

θα του κάνεις τα γλυκά μάτια, θα σου ανήξει καφετέρια για πάρτη σου και μετά θα σου πει να φτιάξεις μόνη σου τον καφέεεεεεεεεε?
μήπως είσαι γκαντέμο, να το ξέρω.........

PoiSoN_GiRL

λολ ! το παρατραβηξα ε ??  :roll:  :roll:  :roll:

chriastina

κάνε την αρχή μήπως και μάθεις να φτιάχνεις το ρημαδοκαφέ, όλα ξεκίνησαν με το ΠΩΣ θα μάθεις να φτιάχνεις φρεντιτσίνο. Μικρή αν το καταφέρεις και αυτό είσαι έτοιμη για όλα

PoiSoN_GiRL

λοιπον επομενος στοχος : fredocino !

που θα μου παει .. θα τον πετυχω τον ρημαδογκαιφε !! chriastina μολις το μαθω κι αυτο εισαι επιτιμη προσκεκλημενη να πιουμε μαζι γκαιφεεεεε !!  :wink:

559 Επισκέπτες, 1 Χρήστης