Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 705
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

εμ που να ξερω οτι τον παιρνεις μετριο βρε ποβατακι??
ειπα να στον κανω σκετο κ να εβαζες εσυ την ζαχαρη μετα,
αλλα οκ.θα φτιαξω αλλον τωρα...

PoiSoN_GiRL

μπεεεε ! μη ! αστον οπως ειναι ! θα ανοιξει καλα ο ματης μετα απο τον σκετο !  :wink: (θα παρω τα βουνα και θα τρεχω αλλα μην δινεις σημασια !)

Υ.Γ. αν αργησω να γυρισω .. φατε ! λοοοοοοολ

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μπεεεε ! μη ! αστον οπως ειναι ! θα ανοιξει καλα ο ματης μετα απο τον σκετο !  :wink: (θα παρω τα βουνα και θα τρεχω αλλα μην δινεις σημασια !)

εμεις φαγαμε, αλλα εσυ ακομα να ερθεις... να δω ποτε θα θυμηθεις οτι εχεις κ σπιτι.

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"μπεεεε ! μη ! αστον οπως ειναι ! θα ανοιξει καλα ο ματης μετα απο τον σκετο !  :wink: (θα παρω τα βουνα και θα τρεχω αλλα μην δινεις σημασια !)

εμεις φαγαμε, αλλα εσυ ακομα να ερθεις... να δω ποτε θα θυμηθεις οτι εχεις κ σπιτι.

παναθεμασε λυσαξες ! ηρθα ντε ! τι καταλαβες τωρα δηλαδη ??
το οτι ηρθα σπιτι σημαινει οτι θα φαμε και παρεακι ??
μονη μου θα φαω  :P

Τι μαγειρεψες ?????  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "freak"

παναθεμασε λυσαξες ! ηρθα ντε ! τι καταλαβες τωρα δηλαδη ??
το οτι ηρθα σπιτι σημαινει οτι θα φαμε και παρεακι ??
μονη μου θα φαω  :P

Τι μαγειρεψες ?????  :roll:

ψιτ μανουλομανουλο για χαλαρα με τις αγριαδες το διαολο μου μεσα. αντε γιατι εγω ειμαι αντρα. γκε γκε?  

υγ. σου 'χω καμπανακια στον φουρνο αν θες.

PoiSoN_GiRL

χαχααχα ! οπα .. αντρα.. αραξε κι εσυ λιγο ομως μη με συγχιζεις μεσημεριατικο οτι γυρισα απο τον γρουσουζη γιατι εσυ θα την πλερωσεις λεμε  :P
καμπανακια ειπες ?? Ή εγω ακουω καμπανακια ??
Αν παντως ακουσα σωστα και ειπες οντως καμπανακια .. ξερω που βρηκες την συνταγη και μου το παιζεις ταχα μου και δηθεν !!  :P  :P

Υ.Γ. παστιτσιο θελω ... μπορεις ??  :P

freak

παστιτσιο θες; μπορω.

οσο για το αν θα την πλερωσω εγω, πολυ θα γουσταρα να σε δω να προσπαθεις μαγκα μου. πρωτη φορα θα δω μαγκα να την κανει τραμ στην τρεχαλα. κ αυτα στα λεω οχι γιατι γουσταρω την μανουρα αλλα γιατι στην ζωη τυγχανει να ειμαι αρχικατης, πρωτοσυγκελος κ παπας.

PoiSoN_GiRL

Τις ευλογιες σου πατερ  :P  :P
Στησε κατω το παστιτσιο τωρα να μασουλησουμε κι ασε τις μουρμουριτσες  :wink:

freak

ε οχι κ μουρμουρας εγω...... αποχωρω εις ενδειξη διαμαρτυριας. φαε μονη σου. παω στον κηπο.

PoiSoN_GiRL

ο αρχικος σκοπος ηταν να φαω μονη μου !

αποστολη εξετελεστη!!!!!! 1-0

Υ.Γ. εκει στον κηπο που θα παιζεις μαζεψε και κανενα σαλιγκαρι να σαβουρωσουμε αυριο ..  :wink:

freak

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak".

την ''-'' ξεχασες..
αν θελεις να εισαι σωστος να γραφεις .+-

(ασε που εψαχνα μια ωρα να δω την απαντηση λοοοοοολ)  :P

freak

δεν καταλαβα, μου κανεις κ υποδειξεις για το τελεια κ παυλα? αλλα ετσι εισαι ναουμ, σκληρη κ αδικη μαζι μου.
για να μην θυμηθω κ τις τεκιλες που μου εχεις ταξει...ηθελα να ηξερα δεν σου ειπε η λιλα πως αν μου ταζουν κ δεν μου το κανουν φρικαρω (καμια σχεση με το freak);

αχ βαχ κ αχ ξανα.

PoiSoN_GiRL

καλα βρε .. εσυ δεν ειπες οτι δεν πινεις tequila ??
εγω απο την αλλη δεν πινω μπυρες ..
παμε για κανενα παγωτο και καμια σοκολατα ??  :roll:

freak

[size=24]ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ.......... ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ......ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΩ......ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ. ΑΝ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ[/size]

υγ. τεκιλες δεν πινω αλλα πινω αλλα.....ατςςςςς........

605 Επισκέπτες, 1 Χρήστης