Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 589
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ιιιιιιιι !!! ολα αυτα για μενα ?? !!
xhmeioula μου σελω σελω !! σελω και γλυκακια και κρεμουλες και εκμεκ .. αλλα περισσοτερο απο ολα ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΑΚΙ !!!!!!! μεγαλη αδυναμια αυτο το γαλακτομπουρεκακι σου λεω !! μπορω να φαω σε δευτερολεπτα ολοκληρο ταψι !! μιαμμμμ !
σου δινω ενα τερααααααααααστιο φιλακι για ολα αυτα τα υπεροχα γλυκακια που μου εφτιαξες !

[size=24]SmOUTSsSssSssSSsSs![/size]  :lol:

various

eftiaxa kafe opoios theli perimeno sto mpalkoni

xhmeia

metrios poly gala erxomeeeeeeeeeee

Enia

κάν'τους δύοοοο!!!

(χεχε, μην καληνυχτίσω εγώ, τότε με πιάνει να ξεσηκωθώ πάλι!! είναι κι αυτό το μπαλκόνι που δεν μπορώ να αντισταθώ γμτ!!  :P )

έφτασααααα! θέλουμε πολύ για την ανατολή!?

various

mmmmmmmmmm trelenomai shmera exo tin pio oraia parea!

liges ores akoma kai xhmeronei.

Enia

αχ τι μου θυμίζεις τώρα....

καλοκαίρι στο νησί στη μπαλκονάρα μου, να περιμένουμε την ανατολή... από κάτω να σκάει το κύμα... στις τεσσεράμιση ξεκινάνε οι εργάτες με το καϊκι της γραμμής... σιγά σιγά γυρνάν και οι ψαράδες... και μετά άντε να πάει έξι η ώρα να ανέβουμε στο χωριό στο φούρνο για κρουασάν και milko...

εχουν μείνει γεμιστά? cookies με ξυνό κανείς (και ντομάτα από λαδένια!!)!??
μην ψάχνετε τι λέω, αναμνήσεις της ξέγνοιαστης νιότης μας...

ΟΥΑΑΑΑ!!!... :(

κλαψ, σνιφ, λυγμ...  :cry:

xhmeia

ferta ola enia sto mpalkoni toy var na tsakisoyme  :D  os thn anatoli exoyme ora k esy apo nhsi ???????? ante zileyooooooooo :oops:

Enia

ναι... και σήμερα έμαθα πως ρίξαν και τη βάρκα... κι αν ήμουν κάτω θα πήγαινα βαρκάδαααα....  :cry: κι αντ'αυτού εγώ είμαι στο %#@*λονδίνο το φελέκι μου!!!...  :evil:  :cry:

πάντως μια πείνα την κάνει τις πρώτες πρωινές, έτσι? μόλις χτύπησα μια μπανανούλα αλλά που να με πιάσει...
τι άλλο έχει στο ψυγείο!?  :roll:

PoiSoN_GiRL

αμαν .. κανει πεινα σημερα ...  :roll:
κρουασαν σοκολατας κανεις ??  :lol:

fmas

*Fmas τρέχει στον φούρνο για κουρασάν σοκολάτας για να δώσει στην Poison...... (Παίρνει και για κείνον ένα  :lol:  :lol:  :lol: )

PoiSoN_GiRL

εμενα παρε μου 4 !! δεν μου φτανει το ενα !! (λοοοοολ φαγανο μας βγηκε το σκασμενο!!)  :P

various

kanei pina h ego pinaw xexexe kala tha eimai mpalkoni gia kafe...

PoiSoN_GiRL

οχι οχι δεν φταις εσυ ! κανει πεινα σημερα ...

παω να χτυπησω κανενα πιτοσουβλακο γιατι δεν την παλευω ...  :roll:

Enia

καλημερααααα!!! :D

αντί καφεδάκι χτυπάω κοκακολίτσα (κι αυτή καφείνη έχει!)

όσο για φαγί κρατιέμαι ακόμη γιατί έφαγα αργά, αλλά δεν θα έλεγα όχι για κανά γλυκούλι! :P τι προσφέρει το κατάστημα!?  :roll:

xhmeia

oti glykaki thelei to koritsi apo ta xena ego xemeina apo tsigaraaaaaaaaaaaaaa mamoto

poisonaki tha ertheis floisvo ? an den ton xereis ,kollitari ths enias einai  :D  :D  :D

514 Επισκέπτες, 1 Χρήστης