Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 410
  • Total: 411
  • Leon

ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΦΕ..

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 16, 2005, 07:14:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ballandako sto elega na mhn fwnazeis alla den me akouges  :cry:  :cry:
Epemenes na mou fwnazeis ka8e fora pou sou elega ''eeee??? den akouw kalaaaaaaa!'' giauto ponese to laimoudini sou  :cry:  :cry:
Twra omws eisai kala !! auto exei shmasia !  :wink:  :wink:
To apogeuma 8a pioume kafedaki ? 8a er8eis kalo mou ?

balland

δεν ξερω..ντρεπομαι.... :oops:

PoiSoN_GiRL

psit! ase ta ''ntrepomai''
Ki egw ntrepomai alla 8a paw LooooooooL !
ante etoimasou ! den 8a to pw deuterh fora !!

*PoiSoN_GiRL arpazei to mastigio ...

Ena - duo  En' - duo ! ep wmou arm kai fugame  :wink:

balland

Enia

βαλλάντιε!!!  :evil: βρε τι περίεργο πλάσμα είσαι εσύ!?
για να μην πω αχάριστο! άλλοι στη θέση σου θα παρακαλούσαν για τέτοια μεταχείριση από μια poison!
να... ρώτα και τον [size=18]ακατανόμαστο [/size]ρίκυ!!!

zatti

Βραδινο καφεδακι,Σαββατοβραδο και ως συνηθως μονη παλι (κακη ή καλη επιλογη,θα δειξει...) Η συνεχεια εχει τιμημενο τσιπουρακι με μουσικουλα και ελπιζω καλη παρεουλα,παντα διαδυκτιακα...

Μπαλλαντακο καλη η συμβουλη για ευχελαιο,αλλα φοβαμαι τον παπα της ενοριας μας,γιατι ειναι ατακτουλης :wink: μην μου κρυβει τιποτα εκπληξεις κατω απο το πετραχυλι :!:  :P  :P

Οσο για τα ¨ολα μαζεμενα¨,αντεχω ακομα και ελπιζω στα καλυτερα....που θα παει θα ξημερωσει καποτε και για μας :wink:

zatti

Βραδινο καφεδακι,Σαββατοβραδο και ως συνηθως μονη παλι (κακη ή καλη επιλογη,θα δειξει...) Η συνεχεια εχει τιμημενο τσιπουρακι με μουσικουλα και ελπιζω καλη παρεουλα,παντα διαδυκτιακα...

Μπαλλαντακο καλη η συμβουλη για ευχελαιο,αλλα φοβαμαι τον παπα της ενοριας μας,γιατι ειναι ατακτουλης :wink: μην μου κρυβει τιποτα εκπληξεις κατω απο το πετραχυλι :!:  :P  :P

Οσο για τα ¨ολα μαζεμενα¨,αντεχω ακομα και ελπιζω στα καλυτερα....που θα παει θα ξημερωσει καποτε και για μας :wink:

PoiSoN_GiRL

Molis gurisa apo kafe ... e eipa san paidi ki egw na ftiaksw ki ena kafe na piw mias kai 8a xtupisw aupnies pali shmera !  :lol:

PoiSoN_GiRL

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ !
τι εγινε ? που εισαστε ολοι σημερα ? καφεδακι δεν θα πιουμε ??

[size=18]Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!! [/size]   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

balland

να'μαι κ εγω....
αυπνος κ μολις σχολασα ...
ανοιγω μια μπυριτσα κ αρχιζω......

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "Enia"βαλλάντιε!!!  :evil: βρε τι περίεργο πλάσμα είσαι εσύ!?
για να μην πω αχάριστο! άλλοι στη θέση σου θα παρακαλούσαν για τέτοια μεταχείριση από μια poison!
να... ρώτα και τον [size=18]ακατανόμαστο [/size]ρίκυ!!!

χαχαχαχαχα! Ειδες αχαριστος που ειναι ο κοσμος φιλεναδουμπι μου μοναδικο ?? Τι μαστιγιο εβγαλα .. τι χειροπεδες.. απτοητος ο κυριος ! Δεν συγκινειται με τιποτα λεμε !

Υ.Γ. Που ειναι εκεινο το καλο παιδι ο ακατανομαστος να παιξουμε ?? Τουλαχιστον δεν διαμαρτυρεται το μαναρι μου !! Τα υποφερει ολα .. και συμφερει !! Enia πες στον ακατανομαστο οτι δεχομαι να γινει πειραματοζωο στις κρυφες φαντασιωσεις μου !! λοοοοοοοολ

balland

καπου εδω θα σας καληνυχτισω..
πρεπει να κοιμηθω κ 5 ωρες μετα απο 2 μερες αυπνιας κ ορθοστασιας νομιζω..
καλη σας συνεχεια..
καλη σας νυχτα...
καλο ξημερωμα να μας βρει ολους....
κ ονειρα μελενια να δουμε να ξυπνησουμε χαμογελαστοι.... :D
σας φιλω..

riaghul

Να κοιμηθεις..απαλα κα γαληνια...
με χρωμα πολυ στα ονειρα σου...
Σαν εκεινα τα ανοιξιατικα χωραφια...
Καλο βραδυ.. :)

PoiSoN_GiRL

καλημερες !!!!!
αλλος ξυπναει κι αλλος παει για υπνο !!
για να συγχρονιστουμε παιδια !!!
 :lol:  :lol:  :lol:

minoraki

:D  :D  :D  :D απογευματινο καφεδακι......χμχμχμχμχμχμχμ....οχι ακομα.....λιγο αργοτερα ισως.....καλο απογευμα σε ολους σας!

410 Επισκέπτες, 1 Χρήστης