Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 261
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 238
  • Total: 238

Ta AnTiTHeTa ELkOnTai ?

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Απριλίου 17, 2005, 11:34:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

μπαααααα...
δεν παιζει κατι τετοιο...
θα ειναι οπως λεει η λαικη εκφραση,
'αλλο να στο δειχνω κ αλλο να εισαι εκει να το δεις"..
[size=24][/size]
Φ Α Τ Σ Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α ! ! ![/b]

PoiSoN_GiRL

τι εκανες γμτ και δεν μου λες ??  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Enia

βαλαντιε, θα μας πεις?!  :evil:

αφού το έχουμε ξαναπεί, ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!

:P

και επί του θέματος... το ρητό είναι από τη φυσική παρμένο... στον έρωτα φυσικά και δεν ισχύει...
άλλο να αλληλοσυμπληρώνει ο ένας τον άλλο, και άλλο να είναι αντίθετοι! αν είναι κυριολεκτικά αντίθετοι, τότε δεν έχουν τπτ κοινό, οπότε πως θα κάνουν χωριό!? (άτοπο!)
για την χημεία έχουμε πει ότι έχει μια κάποια σχέση με τον έρωτα, όχι η φυσική! εκεί δεν ισχύει κανένας νόμος... μην τα μπερδεύετε! :P

balland

κοριτσια ειπα οτι δεν θα πω
 γιατι θα χασω την αλλαγη του φατσουλινιου
 αν δεν ειμαι μπροστα οταν το πω..
με συγχωρειτε αλλα κατι τετοια δεν τα χανω...
ειναι η λογικη του φλας μπακ την ωρα του θανατου..
θελω να εχω πολλες καλες στιγμες να δω να περνανε...

Enia

ποτέ σου! :P  :P  :P  :P  :P

επί του θέματος έχεις κάτι να πεις?!  :twisted:

Ntama

αυτο που λένε...

ότι τα αντίθετα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται...
δεν βγήκε πιστεύω τυχαία... :wink:  :wink:

και το χω δει και στην πράξη....  :wink:

balland

Παράθεση από: "Enia"ποτέ σου! :P  :P  :P  :P  :P

επί του θέματος έχεις κάτι να πεις?!  :twisted:

εγω το ανελυσα πληρως το θεμα καλη μου..

See_Me

( Ένα αρκετά καλό θέμα, με ψωμί ανάλυσης...γιατί το μ@μ@τε με κουταμαρίτσες ] Κακά παιδιά...θα σας κάνω ντα:P:P:P)

Λοιπόν,  εγώ δεν πιστεύω στο αντίθετο κ.τ.λ ανάλογα ταμπελάκια. Απλά όλοι είμαστε ημιτελείς και χρειαζόμαστε το άλλο κομμάτι για να γίνει η αντίδραση (πω πω, χημεία έβαλα πάλι γμτ :shock: ). Εφόσον αποτελούμαστε από ενέργεια και καταλήγουμε πάλι έτσι, ας σκεφτούμε λίγο πιο γενικά και ας δούμε ότι  ο καθένας μας είναι μια ημιτελής πηγή ενέργειας...άρα χρειαζόμαστε και την αντίστοιχη πηγή ενέργειας (σύντροφος) για να ολοκληρωθούμε και να πάρουμε τη μορφή που πρέπει (γμτ, φυσικοχημικός γιατί δεν έγινα :?: ).

Κοινώς...με απλά ελληνικά (για ξανθιές σαν εμένα) ...(8) είμαστε 2 συγκοινωνούντα δοχεία (8) [που λέει και ο Διονυσάκης στο τραγουδάκι]

(αν δεν καταλάβατε να το γυρίσω σε άλλη διάλεκτο...μέχρι σουαχίλι και μαθηματικές παραστάσεις έχει το κατάστημα  :P )

:twisted:  8)  :twisted:

balland

χαραααααααααααααααααααααααα..
δεν το μαμησαμε το θεμα..
απλα το λυσαμε νωρις κ στην πορεια χαλαρωνουμε απλα...
 :)

PoiSoN_GiRL

See_Me μιας και τρεξαμε να το αναλυσουμε στην αρχη τωρα χαλαρωνουμε που λεει κι ο balland και περιμενουμε νεοτερα απο το μετωπο (κοινως να απαντησουν και οι υπολοιποι που μεχρι τωρα δεν εχουν δωσει το παρον!)

Οσο για την αναλυση σου, εγω προσωπικα σε καταλαβα απολυτα και δεν θελω μεταφραση (λολ)  :lol:  :lol:

See_Me

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"See_Me μιας και τρεξαμε να το αναλυσουμε στην αρχη τωρα χαλαρωνουμε που λεει κι ο balland και περιμενουμε νεοτερα απο το μετωπο (κοινως να απαντησουν και οι υπολοιποι που μεχρι τωρα δεν εχουν δωσει το παρον!)

Οσο για την αναλυση σου, εγω προσωπικα σε καταλαβα απολυτα και δεν θελω μεταφραση (λολ)  :lol:  :lol:

Οκ Πόιζον...χαίρομαι που δε χρίζεις μετάφρασης (γιατί θα περάσω ρίζες σήμερα και θα χάσω την επαφή για καμιά βδομάδα  ]

:twisted:  8)  :twisted:

chriastina

Το σημαντικό είναι τα δύο ΄΄αντίθετα΄΄ να βρίσκοντε το ένα δίπλα στο άλλο και σίγουρα όχι απέναντι (δηλ. αντίπαλα), επίσης κανένας να μην καταβάλει προσπάθεια να επισκιάσει τον άλλο. Είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον κάτω απο αμοιβαίο σεβασμό και αποδοχή δύο αντίθετα να συναντιούνται και να ανταλλάσουν τις πληροφορίες,τις εικόνες που έλαβαν μέσα απο τις διαφορετικές δραστηριότητές τους και ενδιαφέροντα τους.Φυσικά θεωρώ εξίσου σημαντικό να μπορούν κάπου να μοιράζουν τις αποστάσεις κάποιες φορές και να μην στέκουν εγωιστικά μπροστά στις επιθυμίες τους προσπαθόντας να τις επιβάλουν στον σύντροφό τους.

PoiSoN_GiRL

Πολυ σωστα chriastina , θα συμφωνησω μαζι σου και μαλιστα πολυ περισσοτερο στο εξης :

''Φυσικά θεωρώ εξίσου σημαντικό να μπορούν κάπου να μοιράζουν τις αποστάσεις κάποιες φορές και να μην στέκουν εγωιστικά μπροστά στις επιθυμίες τους προσπαθόντας να τις επιβάλουν στον σύντροφό τους.''

Το να καταφερεις να παραμερησεις τον εγωισμο σου, ειναι σπουδαιο πραγμα ! Αλλα φυσικα, οποιος πραγματικα ενδιαφερεται για εναν ανθρωπο, οχι μονο χανει τον εγωισμο του .. γινεται θυσια !  :wink:  Δεν λεω φυσικα να χασει την προσωπικοτητα του, ουτε να καταπιεσει τις αποψεις του ,μιλαω για μια μεση λυση που σιγουρα δυο ανθρωποι μπορουν να βρουν οταν υπαρχει αμοιβαια αγαπη μεταξυ τους !  :lol:

chriastina

Poison_Girl
το να καταπολεμίσει κάποιος τον εγωισμό του αποτελεί πράξη αγάπης προς τον εαυτό του,πρώτα από όλα, και κατ΄επέκταση προς τους άλλους.
Είναι αδύνατον να είσαι εγωιστής μόνον απέναντι στους άλλους, όταν έχεις το μικρόβιο το εκδηλώνεις σε κάθε σου πράξη ή σκέψη ακόμα ακόμα και σε εκείνα που αφορούν εσένα. Τώρα σε ότι αφορά την θυσία,λυπάμαι αν σε απογοητεύσω,όμως πιστεύω πως ότι κάνουμε τελικά για τον εαυτό μας το κάνουμε. Τι θα πει έγινα θυσία για τον Χ, Ψ, Ω. Μήπως όλα όσα έκανα ή δεν έκανα (άσχετα με τα θέλω μου) ακολουθούσαν τα καταδυναστικά πρέπει μου που έχω θέσει για να έχω μια τακτοποιημένη και αρεστή -προς εμένα ή τους άλλους-εικόνα της ζωής μου?
π.χ λέω πως γίνομαι θυσία σε μια ερωτική σχέση. Γιατί? για να ικανοποιήσω τον συντροφό μου? για να μην δημιουργήσω αντιπαράθεση και ρίξη? ε, και? Μήπως το κάνω για να διατηρίσω την σχέση έτσι ώστε και εγώ να ζω με το τριπάκι πως κάτι έχω,πως είμαι ικανή να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες μιας σχέσης,πως όταν επιστρέψω σπίτι δεν θα μιλώ με το φυτό μου (το οποίο μπορεί να έχει και περισσότερο μυαλό απο τον σύντροφο που έχω επιλέξει!!) ? Μήπως το κάνω γιατί βαριέμαι να μπω πάλι στο παιχνίδι της αναζήτησης? Μήπως το κάνω γιατί κάπου με εξυπηρετεί? Έχω να σου παραθέσω πολλά μήπως που έχω κατά καιρούς αντιμετωπίσει σε όλα τα είδη των σχέσεων μου. Η προσωπική μου άποψη ξαναλέω είναι πως ο,τι κάνουμε για εμάς το κάνουμε.

PoiSoN_GiRL

''το να καταπολεμίσει κάποιος τον εγωισμό του αποτελεί πράξη αγάπης προς τον εαυτό του,πρώτα από όλα, και κατ΄επέκταση προς τους άλλους.''

chriastina μου καλημερα,
θα σταθω μονο στην συγκεκριμενη φραση σου προς το παρον και θα συμφωνησω μαζι σου.Δεν πιστευω οτι καποιος ανθρωπος που δεν αγαπα-σεβεται-εκτιμα τον εαυτο του, μπορει να αγαπησει ή να σεβαστει τον συντροφο του. Σιγουρα και με τον εγωισμο συμβαινει το αναλογο.

238 Επισκέπτες, 0 Χρήστες