Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 555
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 474
  • Total: 474

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Ξεκίνησε από KiSSeS, Απριλίου 21, 2005, 02:20:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

Τσαααα!!!! Να’μαι πάλι! (όχι που θα ξεφεύγατε... :P)

Λοιπόν αρχίζει το μάθημα! (Παρακαλώ για λίγη υπομονή, ώστε να φορτώσουν οι φωτογραφίες...)

Αρχικά ανοίγουμε το Winamp. Εάν δεν το έχετε μπορείτε να το κατεβάσετε από εδω:

http://www.winamp.com/player/           
(κατεβάστε την FREE έκδοση)

Εφ’οσον το ανοίξουμε, πατάμε το κουμπάκι με την ένδειξη PL (Play List).

Ανοίγει ένα έξτρα παράθυρο το οποίο περιέχει ότι κομμάτι μπορεί να παίζει στο Winamp.
ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ (Ctrl+A και μετα Delete)!

Ανοίγουμε τον φάκελο που έχουμε τα ΜΡ3 που μας ενδιαφέρουν, τα επιλέγουμε (με Ctrl+A επιλέγουμε ΟΛΑ τα ΜΡ3 του φακέλου) και τα «σέρνουμε» με το mouse μέσα στο παραθυράκι του Playlist (ένα αριστερό κλίκ συνεχόμενο επάνω στα επιλεγμένα ΜΡ3, μετακινούμε το mouse πατώντας ακόμα το αριστερό κλικ μέσα στο Playlist κι εκεί αφήνουμε το κουμπί του mouse).

(εάν είναι περισσότεροι από έναν οι φάκελοι που έχουν τραγούδια που θέλουμε να βάλουμε στη λίστα μας, επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία σε κάθε φάκελο)

Μόλις βάλουμε ΟΛΑ τα ΜΡ3 που μας ενδιαφέρουν, πάμε στην Playlist κάτω αριστερά και πατάμε το κουμπάκι που λέει MISC (miscellaneous). Μας ανοίγει μια μικρή λίστα στην οποία επιλέγουμε ξανά Misc. Μας ανοίγει επίσης ακόμα μια μικρή λίστα στην οποία επιλέγουμε GENERATE HTML PLAYLIST (μπορούμε επίσης να το κάνουμε κατευθείαν πατώντας Ctrl+Alt+G ).

Αμέσως μας ανοίγει το παράθυρο του Internet Explorer με την λίστα των ΜΡ3 μας.

Με το mouse  μας επιλέγουμε ΟΛΗ την λίστα και με δεξί κλικ επιλέγουμε CopyΑντιγραφή σε ελληνικά).

Ανοίγουμε ένα WordExcel εάν σας βολεύει) και κάνουμε με δεξί κλικ πάλι PasteΕπικόλληση).

Τώρα η λίστα με τα ΜΡ3 μας είναι έτοιμη για επεξεργασία (εάν χρειάζεται κάτι τέτοιο), και την κάνουμε post εδώ!

Ελπίζω να καταλαβάτε την διαδικασία (ουσιαστικά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη). Εάν έχετε κάποια απορία, ρωτήστε με.

Φιλάκιαααααααα!!!!!  :D

balland

ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΙP ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ!!!

ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΤΟΥ PC ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ...

ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ . . . .

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

:twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: :twisted:  :twisted:  :twisted:

KiSSeS

looooooooooool

giati vre balland? de kataferes na to kaneis????

Enia

ΚΑΡΑΛΛΛΟΟΟΟΛΛΛΛ!
γεια σου βρε βαλλάντιε υπομονετικέ! χαχαχαχα

κισσουλίνι μπράβο κοριτσάρα που έκανες τον κόπο να ανεβάσεις τόσες οδηγίες και φωτό! σε ευχαριστούμεεεε!!!  :D

(όταν έχω λίγο χρόνο παραπάνω ισως το κάνω... :wink: αν και τα έχω όλα σε cd και είναι λίγο ζόρι...  :roll: )

αυτό που με εντυπωσίασε όμως - και δεν κρατιέμαι να μην το πω. θα σκάσω!  :P - είναι τα [size=18]χρωματάκια [/size] που έχεις στα παράθυρά σου κισουλίνιιιι!!   :colors: χαχαχαχα  :jocolor:

KiSSeS

looooooooooooooooooooooooooool

na'sai kala koukla mou :):)

Y.G. kai to winamp rozouli htan, alla logw foto eipa na to sovarepsw ligoulaki....   :roll:  :tongue:

Enia

χαχαχαχαχαχαχα!!!  :D  :D  :D

σμουατσάκια γλυκά κοριτσάρα μου  :wink:

jcdenton

Poly megali diadikasia. na steilw mia lista tou word me ta mp3 mou kai na stelnw taxydromika se opoion i opoia thelei kapoia apo afta?
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

balland

Παράθεση από: "jcdenton"Poly megali diadikasia. na steilw mia lista tou word me ta mp3 mou kai na stelnw taxydromika se opoion i opoia thelei kapoia apo afta?

σωπα βρε αδερφε..
εδω τα καταφερα εγω να το κανω σε 10' μεσα..
αν σκεφτεις ποσο καιρο χρειαζεσαι για να ψησεις καποια
να γνωριστειτε,να κανεις σχεση,να την ριξεις στο κρεβατι
κ τελικα να κενεις σεξ,η λιστα ειναι παιχνιδακι...

μου φαινεται οτι καθε μερα θα φτιαχνω κ μια λιστα..
 :roll:

jcdenton

Balland έχω 15203 κομμάτια mp3 & κάθε μήνα αυξάνονται κατά 350 (περίπου). Εγώ τα έχω αποθηκευμένα ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετα από ότι χρειάζεται. Αν μπορείς να τα κάνεις για μένα σε λίγο χρόνο οκ. Εγώ που το ξεκίνησα βαρέθηκα του θανατά...
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

PoiSoN_GiRL

jcdenton καλημερα
να κανω μια ερωτηση? Η λιστα σου ειναι με κατηγοριες ?

Οπως και να εχει αν θελεις μπορω να βοηθησω στο να ποσταρεις καποιες λιστες, οσο για τον τροπο που θα γινει η ανταλλαγη αυτο θα το δουμε στην πορεια.
Αν θελεις αφησε μου ενα pm να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ή καποιο msn ωστε να μπορεσουμε να ερθουμε σε επαφη !

474 Επισκέπτες, 0 Χρήστες