Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "evita_79"η ειρωνια του
κ η αχαριστια του

Οκεικ Εβιτακι μου με καλυψες  :wink:
αν δεν κανω λαθος τωρα ρωτας εσυ  :lol:

Sotis

Παράθεση από: "evita_79"αμεεεεεεεε αρκετες φορες
ΩΡΑΙΑ  Η  ΣΗΡΑ   ΣΟΥ  ΕΒΙΤΑΚΙ....ΡΩΤΑ  .. :?:  :?:

Atma

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"Λοιπον .. εβιτακι !

:arrow: Τι ειναι αυτο που θα μπορουσε να σε κανει να χασεις την υπομονη σου με ενα ανθρωπο ??

με το μπαρντόν κιόλας
αλλά με πήδηξεςς..
εγώ ρωτώ την εβίτα..
ο τελευταίος που απαντάει ρωτάει..

Evitaki

ελα ατμουλα ρωτα με..................
ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"

:arrow: Τι ειναι αυτο που θα μπορουσε να σε κανει να χασεις την υπομονη σου με ενα ανθρωπο ??

με το μπαρντόν κιόλας
αλλά με πήδηξεςς..
εγώ ρωτώ την εβίτα..

Ε, καλα βρε Άτμα και συ πήδηξες εμένα, δεν το έκανα θέμα όμως. :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

freak

Παράθεση από: "rickymartin"
Παράθεση από: "Atma"

με το μπαρντόν κιόλας
αλλά με πήδηξεςς..
εγώ ρωτώ την εβίτα..

Ε, καλα βρε Άτμα και συ πήδηξες εμένα, δεν το έκανα θέμα όμως. :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

wime, se ti forum hr8a??????????

PoiSoN_GiRL

σορρυ παιδια για το ''πηδημα''

τρομαξαμε και το παλικαρι !
freak μην τρομοκρατεισαι καμαρι μου .. κατα τα αλλα ειμαστε νορμαλ (το νορμαλ ειναι παντα σχετικο και υποκειμενικο.. ο πηδηξας του πηδηξαντος γινεται εδω περα !! χαχαχαχα) καλως μας ηρθες λοιπον !! τι λες για ενα bunjee jumping ??  :P  :P

Enia

KARALOL  :lol:  :lol:  :lol:

(kai pou na mas dei en wra drashs sto chat, 8a xasei pasa idea gia mena  :? )

OOOXXIIII! kwtiko mou, eimaste kala paidia, alh8eia sou lewwwww!!!!!

balland

ΕΛΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!
ΑΤΜΑ ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΒΙΤΑ..

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"σορρυ παιδια για το ''πηδημα''

freak μην τρομοκρατεισαι καμαρι μου .. κατα τα αλλα ειμαστε νορμαλ (το νορμαλ ειναι παντα σχετικο και υποκειμενικο.. ο πηδηξας του πηδηξαντος γινεται εδω περα !! χαχαχαχα) καλως μας ηρθες λοιπον !! τι λες για ενα bunjee jumping ??  :P  :P

bunjee jumping?? oooooooooooxi............exw ypsofobia :oops: ti allo mporw na epileksw se jumping panta.....????????

LaStDrIvE

ekeix exnas ipsofobia kai ta panta...kai ine oti kalutero exeis kanei... dokimasmeni sintagi.....

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"

bunjee jumping?? oooooooooooxi............exw ypsofobia :oops: ti allo mporw na epileksw se jumping panta.....????????

Λοιπον εχουμε κατι και σε jump around !! jump up - jump down - jump around ! (ελατηριο mode on !) σου κανει ??  :P  :P
παντως εγω παρα την υψοφοβια που επισης εχω .. σου προτεινω κι ενα bunjee jumping ! ειναι ολα τα λεφτα !  :wink:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "freak"

Λοιπον εχουμε κατι και σε jump around !! jump up - jump down - jump around ! (ελατηριο mode on !) σου κανει ??  :P  :P
παντως εγω παρα την υψοφοβια που επισης εχω .. σου προτεινω κι ενα bunjee jumping ! ειναι ολα τα λεφτα !  :wink:

oxi den mou kanei.........kati allo?

PoiSoN_GiRL

να σε παρω να παμε για μπυρες να τελειωνει η υποθεση ?? δεν βλεπω αλλη λυση ! ουτε μπορω να προτεινω κατι αλλο σε jumping !!  :P

Enia

kwstantine...  :idea: na pame gia trampolino???  :roll:  :roll:  :roll:

:P

355 Επισκέπτες, 0 Χρήστες