Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 634
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

ευχαριστω για την συνδεση

Enia

Παράθεση από: "balland"ευχαριστω για την συνδεση

ti 8es mwre?!  :?:

thn atma perimenoume, gia na kanei erwthsh...
dhl oi alloi apagoreuetai na milame mexri tote?
oxououou!!! :evil:

:P  :P  :P  :P  :P

balland

Παράθεση από: "Enia"ti 8es mwre?!  :?:

(μωρε??
αν την πω μωρη θα γινουμε βαγδατη)

Atma

Να ρωτήσει ο ρίκι που λέει ότι του πήρα την σειρά!!

και να πει και πότε χειροπιαστά
με ντοκουμέντα λέμε...

PoiSoN_GiRL

ο ακατανομαστος δεν ειπε οτι του πηρες την σειρα .. ειπε οτι τον πηδηξες !! λολλλ
Βρε λες το log που διαβασαμε παραπανω να εχει και σημεια που εγιναν περικοπες ?????  :shock:  :shock:  :roll:  :roll:
για βγαλτε στη φορα και το prive παρακαλω !!  :P  :P

Atma

τον πήδηξα;;;;;;;;;;
μπρε λες να λέει το δακτυλάκι που του βάλα;;; :P
τότε στο τσατ έγιναν πολλά χεχε
αλλά ξέρεις ο κωστάκης ηλσε στο ξεχωλο λουμ
και το διέλυσε σνιφφφφφφφφφφφφ
όντως πήδηξα κάτι γραφόμενα
αλλά ήταν ανάγκη λολ

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"να σε παρω να παμε για μπυρες να τελειωνει η υποθεση ?? δεν βλεπω αλλη λυση ! ουτε μπορω να προτεινω κατι αλλο σε jumping !!  :P

προταση ειναι αυτο?

ksenixths

ti lete edw?gia kante ena explane plz
 8)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"να σε παρω να παμε για μπυρες να τελειωνει η υποθεση ?? δεν βλεπω αλλη λυση ! ουτε μπορω να προτεινω κατι αλλο σε jumping !!  :P

προταση ειναι αυτο?

προταση μπυρας ! ναιιιιιιιι  :lol:
εμαθα οτι εισαι και γνωστος του καλου μου , εισαι και φιλος της καραμελενιας μου , ε το μονο που απεμεινε ειναι να γνωριστουμε και μεταξυ μας να γινουμε μια ευτυχισμενη οικογενεια ολοι μαζι ! λοιπον τι λες ?? παμε ?  :wink:

freak

pame pame....perimenw sygekrimenh protash, ws h8iko k frenoblabh stoixeio...xexexexe...........akou karamalenia......lila egw blepeis den anoigw to stoma mou na pw koubenta. kyrios me K kefalaio.
oso gia ton kalo sou ntaks, geiasan tou maga, gewrgiou speaking panta. einai k anti-nazi opote akoma kalytera.

Oi Oi Oi Smash Nazism.

RASH.
(A.C.A.B).

PoiSoN_GiRL

λοιπον θα το κανονισω και θα σφυριξω ! deal ??  :wink:  :wink:  :wink:

Enia

Παράθεση από: "freak"pame pame....perimenw sygekrimenh protash, ws h8iko k frenoblabh stoixeio...xexexexe...........akou karamalenia......lila egw blepeis den anoigw to stoma mou na pw koubenta. kyrios me K kefalaio.
oso gia ton kalo sou ntaks, geiasan tou maga, gewrgiou speaking panta. einai k anti-nazi opote akoma kalytera.

Oi Oi Oi Smash Nazism.

RASH.
(A.C.A.B).

ok, apo to deutero miso ths apanthshs sou den katalaba le3h...  :? (rash? acab? ti 8elei na pei to poihth?) mh me afhneis sta skotadia sou exw pei! kleise mou rantebou gia entatika idiaitera (kai xumo esu, kafe egw) osonoupw!
oso gia to karamelenia, den katalaba, exeis amfibolies? den se ferame edw na mas xalaseis to image, ok? :P

an kanonisete gia e3odo enhmerwste me! na to kanoume stis 18 pou 8a einai apo edw o last? eseis a8hna, emeis londino, apo mia kamera kai mic sta pc kai eimaste super! xexexexe!

shmeiwsh, giati exoume 3exasei kai pou briskomaste... kale mou freak, sto paixnidi 8a pai3eis?...  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

αχμμμ !! και γιατι να μην παρω τον φιλτατο freak να ερθουμε ενα σ/κ να σας απολαυσουμε και Live ???? για σκεφτειτε το καλυτερα  :wink:  :wink:

Enia

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"αχμμμ !! και γιατι να μην παρω τον φιλτατο freak να ερθουμε ενα σ/κ να σας απολαυσουμε και Live ???? για σκεφτειτε το καλυτερα  :wink:  :wink:

NAI! ]*Enia strwnei ta kokkina xalia kai perimenei!!![/b]

PoiSoN_GiRL

Λιλακι εγω ειλικρινα για ενα 3ημερο ερχομαι και μαλιστα τρεχοντας !! Αν οντως εχει ορεξη και ο freak (δεν μπαινω μονη μου σε αεροπλανο ουτε ναρκωμενη λεμε!) δεν εχω καμια αντιρρηση να το κανονισουμε ! πειτε μου ημερομηνια και το τακτοποιω με την μια !! Σκουνταω και τον Αλεξανδρο και συμπληρωνεται η τετραδα !! οριστε μας θα κανουμε και προσωπικο meeting εξωτερικου για να ζηλευουνε !! χεχεχε !!  :wink:  :wink:

:lol:  :lol:  :lol:

606 Επισκέπτες, 1 Χρήστης