Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 599
  • Total: 599

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Deykalion

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

Τη να ρωτήσω τη να ρωτήσω τη να ρωτήσω.

Πότε έγινες πραγματικά κακιά και προσπάθησες να κάνεις η έκανες κακό σε κάποιον και γιατί.
 Και πότε και ποιός σου έχει κάνει κατα την κρίση σου το μεγαλύτερο κακό και γιατί και ποιό ήταν.

Απαγορεύονται οι απαντήσεις ποτέ δεν έγινα κακιά και τέτοια και  ποτέ κανείς δεν μου έκανε τίποτα γιατί αυτό αποκλείεται.

Σε ρίχνω στα μαλακά με αυτή την ερώτηση αλλά την επόμενη φορά θα είμαι αμείλικτος.

Enia

δεύκα, είσαι επιεικώς απαράδεκτος! καλύτερα να με ρώταγες το άλλο! :P
πάω να φάω τώρα γιατί κάνει και πείνα και θα το σκεφτώ.... ελπίζω μέχρι το βραδάκι που θα ξαναμπώ να έχω καταφέρει να βρω κάτι να σου απαντήσω...
απαίσιε!...

Enia

Λοιπόν... *Ένια ξαπλώνει στο ντιβάνι...

Μετά από ώρες ενδοσκόπησης και αυτο-ανάκρισης έχω να δηλώσω τα εξής...

Έναν άνθρωπο στη ζωή μου θεωρώ πως έχω βλάψει και του οφείλω συγνώμη... Αλλά όσα συγνώμη και να πω ίσως δεν θα είναι αρκετά...
Το κακό που του έκανα ήταν πως τον αγάπησα... αλλά όχι όσο εκείνος... όχι όσο εκείνος χρειαζόταν και σίγουρα όχι όσο εκείνος αγάπησε εμένα...
Το λάθος μου ήταν πως άφηνα τη σχέση μου μαζί του να προχωράει παρόλο που το ήξερα, το ένιωθα, πως δεν θα μπορούσα (δεν θα ήθελα) να είμαστε μαζί 'για πάντα'... Και ακόμα χειρότερα, ενώ κάποια στιγμή είχα την ευκαιρία να το σταματήσω, εγώ επέστρεψα στον τόπο του εγκλήματος... Του έδωσα ελπίδες και μετά ήταν σαφώς χειρότερα για εκείνον...
Κατά κάποιον τρόπο το ήξερα και τότε πως του έκανα κακό, το έβλεπα και το πλήρωνα καθημερινά, αλλά ο δικός μου ενθουσιασμός, και η δικιά μου επιθυμία να το ζήσω δεν με άφηναν να σταματήσω μέχρι που έφτασε στο απροχώρητο...

(Θεέ μου!... Είμαι μια μέγαιρα!!!... Δεύκα σε μισώ!!)

Τώρα για το ποιος μου έχει κάνει κακό... (Δεν πάει να πω ο εαυτός μου ε?  :roll: Καλά, καλά, οκ!...)
Πιστεύω πως με πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα... "What goes round comes around..."
Ίσως άθελά του και εκείνος, παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του, και με άφησε να κάνω όνειρα χωρίς αντίκρισμα... Νομίζω το ήξερε καλά πως ήταν κάτι με ημερομηνία λήξης, οπότε ήταν λάθος του να με αφήνει να ελπίζω για περισσότερα, και μάλιστα κάποιες φορές να με ενθαρρύνει κιόλας... Γεύτηκα το δικό μου δηλητήριο κι ήταν πολύ πικρό...

Αλλά οκ... Η ζωή συνεχίζεται...  :roll:

zarkvilion

..τώρα..μπορώ να πω..."αλήθεια'';  :oops:

Deykalion

Να μην με μισείς λέμε. :)  :)  :)

Εσύ ζωούλα που ήσουνα να πεις αλήθεια σε εμένα????

Τώρα που πηρα φόρα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

freak

Παράθεση από: "zarkvilion"..τώρα..μπορώ να πω..."αλήθεια'';  :oops:

αν σου βαστα....

See_Me

*Εγώ πιάνω σειρά....από τώρα....και απολαμβάνω το παγωτάκι μου...αχ  ]

Enia

χμμμ... Πριγκηπέσσα...  8)

Θέλω να μας πεις που οφείλονται οι τελευταίες σου φιλοσοφικές αναζητήσεις και εκείνες οι αναλαμπές που έχεις και σε στραβοκοιτάει η Γωγώ... Κοινώς, θέλω να μας πεις τι συμβαίνει τελευταία στη ζωή σου, σε τι φάση είσαι...  8)

(ή είμαι κουτσομπόλα ή δεν είμαι  :P )

zarkvilion

Παράθεση από: "Deykalion"Εσύ ζωούλα που ήσουνα να πεις αλήθεια σε εμένα????

Τώρα που πηρα φόρα :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Έλεος καλέ μου φίλε..εσύ με έχεις ξεζουμίσει καιρό τώρα με τις ερωτήσεις σου..δεν έχει μείνει και τίποτις κρυφό!  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

zarkvilion

Παράθεση από: "freak"
Παράθεση από: "zarkvilion"..τώρα..μπορώ να πω..."αλήθεια'';  :oops:

αν σου βαστα....

Σε βρίσκω λίγο αντιδραστικό και καχύποπτο..ή είναι της ιδέας μου αγαπητέ;  :roll:  :?  :roll:  :?  :roll:

zarkvilion

Παράθεση από: "Enia"χμμμ... Πριγκηπέσσα...  8)

Θέλω να μας πεις που οφείλονται οι τελευταίες σου φιλοσοφικές αναζητήσεις και εκείνες οι αναλαμπές που έχεις και σε στραβοκοιτάει η Γωγώ... Κοινώς, θέλω να μας πεις τι συμβαίνει τελευταία στη ζωή σου, σε τι φάση είσαι...  8)

(ή είμαι κουτσομπόλα ή δεν είμαι  ]

Γλυκό μου Λιλάκιιιιιιιι...η κατάλληλη ερώτηση την κατάλληλη στιγμή!!!  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:  :cheers:
Με το χέρι στην καρδούλα λοιπόν -και αν υπάρχει αμφιβολία ας το επιβεβαιώσει η Γωγούλα η οποία ενημερώθηκε πρόσφατα  :wink:  - σου αναφέρω πως περνάω μία από τις πιό όμορφες φάσεις της ζωής μου!  :D  Μετά από μία συναισθηματική παρακμή που βίωσα μέσα μου και ο οποίος με οδηγούσε προοδευτικά σε συναισθηματικό θάνατο..έκανα έναν διάλογο με τον εαυτό μου (ο οποίος κράτησε μέρες!  :shock:  ), έψαξα βαθιά μέσα μου, εκτίμησα κάποια πράγματα και αναθεώρησα κάποια άλλα. Απομυθοποίησα πρόσωπα και καταστάσεις που μέχρι τότε αναφερόμουν σε αυτά σαν να είναι ιερά..κατάλαβα αν και τί αξίζω σαν άνθρωπος, γιατί είχα αρχίσει να χάνω τον εαυτό μου προσπαθώντας να χτίσω τη ζωή μου γύρω από άτομα που όπως αποδείχτηκαν ήταν δειλά και συναισθηματικά ανώριμα..
Είμαι σε φάση αναγέννησης, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ευτυχώς, έχω καλή υγεία..η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι καλά -αισθάνομαι την αγάπη που λαμβάνω και τους δίνω ακόμα πιο δυνατά- και προσπαθώ να είναι ακόμα καλύτερα..τα επαγγελματικά μου οδεύουν πολύ καλά και ευοίωνα..και φυσικά έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο, που ήρθε σαν δώρο, σαν έκπληξη, έτσι απρόβλεπτα..και με έκανε ξανά να ονειρευτώ, να ερωτευθώ, να παθιαστώ, να γελάσω με την ψυχή μου-γιατί είχα ξεχάσει πως είναι-, να καρδιοχτυπήσω και να απολαύσω τη ζωή μέχρι το μεδούλι της... :D
Ελπίζω να σε κάλυψα γλυκιά μου Τατιάνα... :lol:  :lol:  :lol: ...αν πάλι όχι, πες μου τί άλλο θα ήθελες να αναφέρω πριν ρωτήσω τον επόμενο [/color]"θάρρος ή αλήθεια";;;

Enia

Με κάλυψες...  :roll: κι ένα έχω να πω... ΣΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩ!!!!  :cry:
Πάντα καλά Ζωίτσα μου! Θα σου έλεγα με το καλό να μας έρθεις κι από εδώ, αλλά με την τωρινή κατάσταση σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ευχή! Να σου πάνε όλα όπως τα θες πάντως, και πάντα με χαμόγελο!
Φιλάκια κοριτσάκι!

όσο για το παιχνίδι... NEEEEEXXTT....!

Anonymous

ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ !!!!   χιχιχχιχι ξαναπρόλαβα ]

See_Me

(κατόπιν εκτεταμένου εντελώς καυτής πιέσεως στη θυρίδα μου, από απειλητικότατα μηνύματα του στυλ]

Anonymous

Παράθεση από: "zarkvilion"το επιβεβαιώσει η Γωγούλα η οποία ενημερώθηκε πρόσφατα  ]

Νομίζω σας το επιβεβαίωσα ]

599 Επισκέπτες, 0 Χρήστες