Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 599
  • Total: 599

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

θελω κ εγω να πω ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
τωρα που με επιασαν οι κρισεις αληθειας γιατι αλλιως............... :P  :P  :P  :P  :P

Enia

1. έχω να δηλώσω πως τα όσα με κατηγορεί η χρήστης see_me είναι συκοφαντίες, ικασίες και ασύστολα ψεύδη!!! (και υπάρχουν ντοκουμέντα αγαπητή μου, δεν θα σε φοβηθούμε!)

2. λαμβάνω την τιμή να θέσω μια ερώτηση και στις τρεις σας. (η μεν Γωγώ πρόλαβε κανονικά και με το νόμο, η δε Χαρά είχε -παρανόμως- πιάσει σειρά εκ των προτέρων, και η δε Εβίτα είναι σε κρίση ειλικρίνιας, οπότε δε λέει να το χάσουμε!!! :P)

και ερωτώ:

Ας υποθέσουμε πως έχεις μείνει μόνη στον πλανήτη με όλους τους άντρες του site... Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από εσένα και μόνο και από την επιλογή που θα κάνεις ώστε να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος...

ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ Α33 ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕΣ ?... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ?

[size=9](και μην πάτε να μου ξεφύγετε με εξωσωματικές ή τπτ άλλο, μιλάμε για την... παραδοσιακή μέθοδο! νομίζω με πιάνετε που το πάω, αυτός ήταν ο πιο ανώδυνος τρόπος! lol)[/size]

ΥΓ: Ζωίτσα, συγνώμη που σου πήρα τη σειρά! Είμαι σίγουρη πως θα ξαναέχεις ευκαιρίες να 'ανακρίνεις' το γαυρινάκι! ;)

Deykalion

Ωπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το παρακολουθώ απο κοντά αυτό το θέμα γιατί είναι τρομερή ερώτηση αυτή.

Μπράβο Λιλάκη.

Εύγε :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Anonymous

Παράθεση από: "Enia"..........στον πλανήτη με όλους τους άντρες του site... Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από εσένα και μόνο και από την επιλογή που θα κάνεις ώστε να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος...

..............

δηλαδή μονο από άντρες μπορούμε να διαλέξουμε???.... ]

Anonymous

χαχαχαχαχαχαχαχα το κουτσομπολιό κυρία μου να ξέρεις απαγορεύεται!!!
Πετάχτηκε όμως κι ο Δευκαλίωνας! Μη χάσει!!!!  ]

See_Me

Παράθεση από: "Enia"1. έχω να δηλώσω πως τα όσα με κατηγορεί η χρήστης see_me είναι συκοφαντίες, ικασίες και ασύστολα ψεύδη!!! (και υπάρχουν ντοκουμέντα αγαπητή μου, δεν θα σε φοβηθούμε!)

Παραθέτω το μέιλ που έλαβα, για δείτε με τα μάτια σας ]

Παράθεση από: "Enia"2. λαμβάνω την τιμή να θέσω μια ερώτηση και στις τρεις σας. (η μεν Γωγώ πρόλαβε κανονικά και με το νόμο, η δε Χαρά είχε -παρανόμως- πιάσει σειρά εκ των προτέρων, και η δε Εβίτα είναι σε κρίση ειλικρίνιας, οπότε δε λέει να το χάσουμε!!! :P)

και ερωτώ:

Ας υποθέσουμε πως έχεις μείνει μόνη στον πλανήτη με όλους τους άντρες του site... Το μέλλον της ανθρωπότητας κρέμεται από εσένα και μόνο και από την επιλογή που θα κάνεις ώστε να συνεχιστεί το ανθρώπινο είδος...

Τώρα να απαντήσω ]

Enia

Παράθεση από: "KostasD33"δηλαδή μονο από άντρες μπορούμε να διαλέξουμε???.... ]

Κωστήμ, η ερώτηξις απευθυνόταν στα τρία κοριτσάκια που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να παίξουν... Άμα θες να παίξεις κι εσύ να την κάνουμε μια μικρή προσαρμογή την ερωτησούλα, μην σε αφήσουμε παραπονεμένο! :P

και see_me:  το θέμα είναι να επιλέξεις έναν ως έχει, και όχι να μας περιγράψεις τον ιδανικό... αλλά επειδή είσαι εσύ (και για να δεις πως ουδεμία κακόβουλη συνομωσία έχει γίνει εναντίον σου  :P ) μπορείς να αναλύσεις την απάντησή σου όπως θες... (αλλά αφού αναλύσεις τα υπέρ και τα κατά καλό είναι να καταλήξεις και σε ΕΝΑ όνομα!!  :P )

όσο για το PM έχω να καταγγείλω πως βγήκαν στη φόρα προσωπικά μου δεδομένα και ενίσταμαι! αλλά κι έτσι δεν έχω τπτ να φοβηθώ και το ζαρκαδάκι μπορεί να επιβεβαιώσει πως ουδέποτε μιλήσαμε για καμμία εξολόθρευση.. η ερώτηση που έκανα ήταν προϊόν του δικού μου μυαλού και μόνο (έχω και το copyright  8) )...
εγώ φταίω μαρή που σε σκούντηξα, έπρεπε να σε αφήσω εκεί στο μπαλκόνι να σε φάει το αγιάζι και να σε πιάσουν τα λαιμά σου με το παγωτό!  :P

Έεεεελα να απαντάμε τώωωρααα!!! Περιμένει κερκίδα να σας απολαύσει!!!  :P

Anonymous

Προσωπικά θα απαντήσω ΜΟΝΟ σε ερώτηση της Ζαρκ!  ]

Enia

Παράθεση από: "gavrina"Προσωπικά θα απαντήσω ΜΟΝΟ σε ερώτηση της Ζαρκ!

Αυτό είναι discrimination ρεεεεεε!!!....   :cry:  :cry:  :cry:
Ζατί, κι εγώ παιζάκι εν είμαι να σου κάνω ερώτησηηηη?!  :cry:
Γιατί με αδικείς και με πληγώνεις έτσι!!?  :cry:

See_Me

Παράθεση από: "Enia"και see_me:  το θέμα είναι να επιλέξεις έναν ως έχει, και όχι να μας περιγράψεις τον ιδανικό... αλλά επειδή είσαι εσύ (και για να δεις πως ουδεμία κακόβουλη συνομωσία έχει γίνει εναντίον σου  :P ) μπορείς να αναλύσεις την απάντησή σου όπως θες... (αλλά αφού αναλύσεις τα υπέρ και τα κατά καλό είναι να καταλήξεις και σε ΕΝΑ όνομα!!  :P )

όσο για το PM έχω να καταγγείλω πως βγήκαν στη φόρα προσωπικά μου δεδομένα και ενίσταμαι! αλλά κι έτσι δεν έχω τπτ να φοβηθώ και το ζαρκαδάκι μπορεί να επιβεβαιώσει πως ουδέποτε μιλήσαμε για καμμία εξολόθρευση.. η ερώτηση που έκανα ήταν προϊόν του δικού μου μυαλού και μόνο (έχω και το copyright  8) )...
εγώ φταίω μαρή που σε σκούντηξα, έπρεπε να σε αφήσω εκεί στο μπαλκόνι να σε φάει το αγιάζι και να σε πιάσουν τα λαιμά σου με το παγωτό!  :P

Έεεεελα να απαντάμε τώωωρααα!!! Περιμένει κερκίδα να σας απολαύσει!!!  :P

Αν το πω, δικαιολογίες του (_Ι_) και εκδίκηση επειδή είχα αναφέρει ότι όταν οργάνωνες το μίτινγκ στο ΣΕΦ, αντί για 8 που έλεγες..πήγες στις 10...γιατί είχες μια σοβαρή δουλειά πριν ]*See_Me αποσύρεται εν πλήρει ηρεμίαι δια να αποφανθεί επί του ερωτήματος. Stay tuned [/b] :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Enia

α, δεν πάμε καθόλου καλά...

1. η εκδικηση είναι κάτι που δεν γνωρίζω... ποτέ μου δεν έχω εκδικηθεί άνθρωπο. σιγά μην το έκανα τώρα για το τπτ...

2. αν σας φανηκε λαθος ή υπερβολική η ερώτηση απλά αγνοείστε την.. εγώ το έκανα με καλή διάθεση για το παιχνίδι...

Anonymous

Λιλάκι μου,
θα απαντήσω μόνο στην Ζαρκ γιατί εκείνη έπρεπε να βάλει ερώτηση...έτσι είναι οι κανόνες  ]

zarkvilion

Επιτέλουςςςςςςςςςςς!!! Μίλησε το γαυρινάκι και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!
Δεσμεύομαι να θέσω ερώτηση μέσα στην ημέρα...

Anonymous

Δεσμεύεσαι έτσι;;;;
χαχαχα κάτι μου λέει πως θα σε αλυσοδέσω !!!!

fmas

*Fmas περιμένει την Zarkvillion να ρωτήσει την Gavrina για να πάρει και εκείνος κάποια στιγμή σειρά...........

599 Επισκέπτες, 0 Χρήστες