Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 649
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 549
  • Total: 549

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Evitaki

θα παρει κανεις σειρα ????????? :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

zarkvilion

Το λοιπόν...καλή μου φιλενάδα...θέλω να μου πεις ποια ήταν η τελευταία φορά που αισθάνθηκες τύψεις, τί ακριβώς αφορούσαν, πώς αισθάνθηκες και τί έκανες για να τις πολεμήσεις!  8)

Anonymous

Φιλενάδα μου αγαπημένη,
λίγο ακόμα και θα σε αλυσοέδενα γιατί δεσμέυτηκες για την ερώτηση εντός της ημέρας αλλά έχε χάρη που είμαι καλό κορίτσι.

Το λοιπόν...

Δεν έχω νιώσει τύψεις στη ζωή μου για όσα έχω κάνει μέχρι τώρα, πιστεύω πως δεν έχω κάνει τα τόσο τραγικά που θα με έκαναν να αισθανθώ έτσι. ]

[/color]

fmas

Anonymous

Χμμμμμμμμμμμμμμμμ.....Θάρρος εεεεε????
Είσαι σίγουρος Γιαννάκο ???  ]

fmas

Πάμε στο παρασύνθημα..... το πολύ πολύ να σε κράξω τηλεφωνικά μετάαααααααααααα  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Anonymous

Οκ τότε!!!

Θέλω να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα ή στην Enia ή στην Poison το οποίο να είναι ερωτικού περιεχομένου με τις εξής εκφράσεις]

Θα το στείλεις και μετά θα το βάλεις όπως ακριβώς το έγραψες μέσα εδώ να το δούμε όλοι.

Τέλος, μία από τις δύο,( σε όποια στείλει δηλαδή )  θα βάλει το μήνυμα όπως ακριβώς το έχει στείλει ο FMAS!
Δεν θέλω κολπάκιαααααααααααααααααααααααααααα!!!! ]

fmas

Γκλουππππππππππππππππππππππππππππππππππ....  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Κάλα, καλάαααααααααααααααααααααααααααα

Anonymous

Καλάμια και δεν θέλω ΓΚΛΟΥΠ !!! χαχαχαχαχααα
p.m εδώ Γιαννάκο, όχι σε κινητό!!!  ]

Anonymous

Ακόμα Γιαννάκο??
Μα καλά τι θαρραλέο παιδιί είναι αυτό? ]

spell

Τελικα βρε παιδια, εγω ακομα δεν καταλαβα το παιχνιδι....... Ασε να διαβασω τις πρωτες 650 απαντησεις και μετα θα συμμετασχω (αν με θελετε) :roll:

Anonymous

Spell
είναι η σειρά του Fmas να απαντήσει σε αυτό που του έβαλα να κάνει γιατί είπες ΘΑΡΡΟΣ.
Όταν απαντήσει θα ρωτήσει ΘΑΡΡΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ; τότε όποιος προλάβει επιλέγει ένα από τα δύο και ο Fmas θα του κάνει την ανάλογη ερώτηση όπου πρέπει να απαντήσει.
Αν πει ΑΛΗΘΕΙΑ θα πρέπει να απαντήσει αλήθεια.
ΑΝ είναι ΘΑΡΡΟΣ θα πρέπει να κάνει αυτό που θα του πει.
Αφού γίνει αυτό τότε συνεχίζει ο τελευταίος που έπαιξε ρωτώντας, ΘΑΡΡΟΣ ή ΑΛΗΘΕΙΑ και πάει λέγοντας!!
Κατάλαβες ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου ????

spell

Θενκς Γαυρινα, τωρα μπηκα στο νοημα!!
Για να μαι ειλικρινης δεν εχει τυχει να παιξω το συγκεκριμενο
παιχνιδι ποτε. θενκς και παλι

[size=18]ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΛΕ![/size]

Anonymous

ΠαράθεσηΔημοσιεύθηκε: Τρι Αύγ 09, 2005 4:22 pm   Θέμα δημοσίευσης:  

--------------------------------------------------------------------------------

Οκ τότε!!!

Θέλω να στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα ή στην Enia ή στην Poison το οποίο να είναι ερωτικού περιεχομένου με τις εξής εκφράσεις:
Σ'αγαπώ μωρό μου,
Μου λείπεις,
Θέλω να σε δω,
Να σε φιλήσω
και...
είμαι ερωτευμένος μέχρι τρέλας!

Θα το στείλεις και μετά θα το βάλεις όπως ακριβώς το έγραψες μέσα εδώ να το δούμε όλοι.

Τέλος, μία από τις δύο,( σε όποια στείλει δηλαδή ) θα βάλει το μήνυμα όπως ακριβώς το έχει στείλει ο FMAS!
Δεν θέλω κολπάκιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!  

Βαρέθηκα να περιμένω....Ουυυυυφφφφφφφφ!!!!!

Enia

Εγώ να δεις!!!....  :roll:

Μια ερωτική εξομολόγηση μου έλαχε κι εμένα να ακούσω στη ζωή μου, έστω και fake, και ούτε αυτή δεν μου έκατσε!... gmt!...  :evil:

από που πάνε για την ακρόπολη να πάω να πέσω?...  8)

549 Επισκέπτες, 0 Χρήστες