Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 951
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Enia

OMG! έβγαλα την Τριστάνα, την του Μπουνιουέλ νοκ άουτ!? 'Ce-le-bra-tion Tonight! C'mon!'  :twisted:

A, εμπερδεύθειν! Νόμιζα έπρεπε να περιμένω το ΟΚ από τον ερωτήσαντα...
Συνεχάω το λοιπόν...

ΘΑΡΡΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ!??  :D

Anonymous

Αλήθειααααααααααααα

Enia

Γωγώ μου, η ερώτησή σου:

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σου θα αποκάλυψες κάποιο μυστικό, ενώ είχες υποσχεθεί να το κρατήσεις.
Πες μας μια τέτοια περίπτωση. Ποιές οι συνθήκες, γιατί το αποκάλυψες, και ποιές ήταν οι συνέπειες...

Anonymous

Μυστικά πολλά Λιλάκι μου,
θυμάμαι ένα πολύ παλιότερα.

Όταν ήμουν στο χωριό η κολλητή μου ήθελε ένα αγοράκι αλλά δεν ήθελε να του το πει.
Μου ζήτησε να μη το πω ούτε εγώ γιατί ντρεπόταν.
Δεν μπορούσα όμως να την βλέπω και πήγα, έπιασα τον νεαρό και του το πα.
Από όσο θυμάμαι τα βρήκανε τότε, τώρα δεν ξέρω τι κάνουν...έχουμε χαθεί. ]

ΚΑΙ ΡΩΤΩ
ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΘΑΡΡΟΣ???

chriastina

Anonymous

chriastina μου,

Τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ από τον/την πιο καλό/ή σου φίλο/η; Με αποτέλεσμα να χαλούσε αυτή η φιλία για πάντα.

Eley8eros

Παράθεση από: "Enia"

Επιβεβαιώνω την ιστορία που ήταν περισότερο αισθησιακή και λιγότερο αμιγως ερωτική... Καλώς συνεχίζεται το παιχνιδάκι....

chriastina

ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ
(δυστύχως μου συναίβει πρόσφατα και πονάει πολύ!......περίμενα πιο ζόρικη ερώτηση)

spellbound

εγω παλι εμπερδευ8ην ( ειναι και η ##@@#$ η ηλικια......) και δεν ξερω ποιος απαντα που απαντα και σε τι απαντα.

Λες να εχω συμπτωματα Αλζχαιμερ??? :roll:

xhmeia

xhmeia

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ
ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ?ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΣΤΟ ΜΑΘΩ Κ ΣΕΝΑ ΕΧΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡΙΖΟΝΤΕΣ  :wink:

xhmeia

ΧΡΙΣΤΙΝΙΩΩΩΩΩΩΩΩΩ  ΕΡΩΤΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

chriastina

έφτασαααααααααααααα
(με κρατούσε ο Αλτσχάιμερ και δεν με άφηνε!)

λοιπόν καλή μου,
πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκες ένα πολύ ρομαντικό ραντεβού,που πήγες και τι έγινε?

xhmeia

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ???????ΔΕΝ ΘΕΣ ΣΚΕΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ε?
ΧΜΜΜΜΜ

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2004 ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2005  
Μ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ Κ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ , 37ΑΡΗ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ .
ΗΡΘΕ ΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ,ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ  Σ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ,ΕΥΓΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΑ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΛΥ ΩΣ ΓΥΝΑΙΚΑ .ΜΕΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΡΥΟ.
ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ .ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ .
ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ Κ ΕΓΩ Γ ΑΥΤΟΝ.ΗΜΟΥΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Ε?
ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΜΟΝΟ .
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ "ΧΗΜΕΙΑΣ" ΟΛΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΦΙΛΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ,ΦΡΟΝΤΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΡΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ.

xhmeia

Ε ΞΕΧΑΣΑ  :roll:  :roll:  :roll:

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ????????

933 Επισκέπτες, 1 Χρήστης