Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 489
  • Total: 490
  • Leon

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Σι Μι, όλο λόγια είσαι!  'Ολο υποσχέσεις! ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΕ!
Γουστάρω τη φαντασία σου! Συνέχισε!!!! :twisted:  :lol:  :D  :oops:  :P

See_Me

Τρις...μου την πέφτεις;;;; κι εσύ ]

tristana

Ναι, τραβάτε με και ας κλαίω... χεχεχεχεχεχε!!!!!!
Εμείς φταίμε τώρα! 'Οχι, δεν σου την πέφτω! Επιτέλους! Ανήκω στο ισχυρό φύλο λέμε! Γ Υ Ν Α Ι Κ Α (Μια πλάκα κάναμε, μαμζελίτσα λέμε!)

See_Me

έτσι πείτε μου, γιατί η μετάβαση από το ξανθό στο καστανό δεν έχει επιφέρει ακόμα τα θεμιτά αποτελέσματα...(κοινώς ακόμα μπάζει λέμεεεεε  ]

tristana

Σι Μι, απίστευτα τα ιμότικινς!!

Με γεια το μαλλί!!!!!! (Και μεταξύ μας, ποτέ δεν έμπαζε, αλλά... σουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ)

xhmeia

ποτε χορευες εσυ 2 ωρες στο νταρμα ????ε ? ε ? εγω γιατι δεν σε ειδα ????εγω ειδα την ειχες αραξει κ την ειχες δει πασας (θηλυκος )
και το τεκνο   σου χοροτριβοταν χαχαχαχαχα α ρε εκαψες καρδιες παλι !!!!
τι να ρωτησω γμτ μου ??  :roll:

με δεδομενο οτι εισαι καργα ερωτευμενη με ενα αγορι κ σου ζητα να κανετε τριγωνο (οχι πανοραματος .... ουτε τριγωνα καλαντα ) με γυναικα .
τι θα απαντουσες????? (ε ψιτ οχι  ξερο ναι η οχι ε ? αντε το θαρρος μου το σακατεψατε μη μου σακατεψετε κ αυτο  :P  :P  :P  :P )

Anonymous

Δε θα πέσεις στα χεράκια μου βαζελοκοτσιδού???
Τότε να δεις τι έχεις να πάθεις!!!!!!
Με συκοφαντείς ασύστολα λέμε και θα τιμωρηθείς αλύπηταα!!!!

Απάνταααααααααα τώρα στη βαζελομαμάααα!!!
]

See_Me

όχι, δε θα το δεχόμουν, όσο ερωτευμένη και να είμαι. Επειδή όλες οι ιδέες περί τριγώνων και άλλων παράδοξων σεξουαλικών αναζητήσεων είναι προϊόντα πορνοταινιών και λοιπών σκευασμάτων, δε θα ανεχόμουν ποτέ να γίνω κομμάτι της μεταφοράς τους στο κρεβάτι μου(μας). Άρα ή θα έτρωγε πόρτα σε αυτό το θέμα, ή γενικά θα έτρωγε πόρτα από μένα αν συνέχιζε το στυλάκι του αυτό, γιατί θα σήμαινε ότι δε με έβλεπε σα συντροφό του (έστω και στο κρεβάτι) αλλά σαν πειραματόζωο....και δεν το ανέχομαι αυτό.

Σε κάλυψα χημείαμ  ]

Enia

πρόλαβα εγώ! :D

αν και ξέρω πως θα το μετανοιώσω οικτρά να δεχτώ ερώτηση από τη γειτόνισσα... τεσπά! ο τολμών νικά!

ΑΛΗΘΕΙΑ!

xhmeia

εφυγα νωρις ε? ποσο νωρις?δεν θυμαμαι τι ωρα εφυγα ?
γμτ ειναι κ αυτο το κενο αερος να το πω?αλτσχαιμερ θα το λεγε το γκυφτακι αλλα εξηφανισθη......(ψοφιος κοριος ε? καλαααααααα)
λιλαααααααααααα χορεψε κααααααλε ετουτο ?????? κ το εχασα? φτουυυυυυυυ  :evil:

see me το θεμα δεν ηταν να  καλυψεις εμενα η οχι κατι επρεπε να βαλω το ερμο κ καλα κανεις κ δεν συμβιβαζεις  τα πιστευω σου οποια κ αν ειναι αυτα . :D  :D
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΜΟΥΝ ΜΕ ....ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΚΙΣΕ (που σαι καλε εσυ ? :D  :D καλα ολα ? χαθηκες) ΤΟ ΔΕ ΓΑΥΡΙΝΟΜΙΚΡΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ (Α καλομοιρα μου καποια στιγμη θα πεσεις στα χειρας μου κ ...  :P  :P )

Anonymous

Enia

χεχεχε! γέλα όσο προλαβαίνεις μικρό μου, θα έρθει και η σειρά σου!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

εγώ για την ώρα περιμένω την καλή μου φιλενάδα, γειτόνισσα και συντοπίτισσα, το καλό μου το σιμιδάκι, τη γλυκειά μου τη Χαρουλίτα...

:D  ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΕΣΥ!!! SCHMOUTCH!!!  :D

(δείξε επιείκια βρε...!)

See_Me

Καμιά επιείκια....θα πληρώσεις που έφυγες στα ξένα και με παράτησες.... ]

(λες να μου πετάξει κανα τσόκαρο από τον τάμεση?  :lol:  :lol:  :lol: )

Anonymous

Πω πω πω πω πω .....~!!!!
Μα τι είσαι εσύ???
Το τάραξες το πλάσμααααααα!!!!

Enia

αυθαίρετα συμπεράσματα έβγαλες καλό μου...
δεν έχω 'στεριώσει' γιατί δεν έχει βρεθεί κάποιος που να άξιζε να μείνω μαζί του. τπτ άλλο δεν φταίει...

489 Επισκέπτες, 1 Χρήστης