Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 284
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 338
  • Total: 338

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

balland

PoiSoN_GiRL

μουχαχαχα ! Αυτο περιμενα κι επεσες στην παγιδα μου !!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Λοιπον ερωτηση (ειδες που τελικα ολα κανουν τον κυκλο τους κι επεσες στα χερακια μου ??)

:arrow:  Εχεις τυψεις για κατι που εκανες στο παρελθον ? Κι αν ναι τι ηταν αυτο ?

balland

(αν δεν ηθελα δεν επεφτα στην παγιδα)

ναι εχω!!
μια ειναι επειδη δεν κλειδωναμε την αυλοπορτα κ ενα βραδυ μας
εριξαν φολα στο πρωτο μας σκυλι καποιοι που τους
εκανε χαλαστρα με τις φωνες του στις
"συναλαγες τους"...

μια αλλη ειναι που οταν με αποκαλεσε καποια με αλλο αντρικο ονομα
δεν την εβγαλα απο το αυτοκινητο οπως ηταν γυμνη...

θαρρος η αληθεια???

Enia

[size=9]Αλήθεια... [/size]   :oops: :roll:

balland

βρε καλως το μου....
πουλαδα μου,μου ηρθες στο θαρρος η αληθεια..

κατάρχην δεν ξερω αν εργαζεσαι γιατι εχει σχεση με τον χωρο
της εργασιας σου η ερωτηση..
ειχες ποτε την φαντασιωση να κανεις σεξ απανω στο γραφειο σου
η στο γραφειο του αφεντικου σου??
αν ναι με ποιον απο τον εκει χωρο...
αν το εχεις κανεις ηδη,παλι με ποιον θα μας πεις,,, :twisted:

Enia

Οχι....
Εκεί που εργάζομαι τώρα έχω ένα ωραιότατο γραφείο μεν.. αλλά όχι, δεν με εμπνέει κάτι τέτοιο...

Αλλά για να είμαι ειλικρινής (και να απαντήσω κατιτίς να μην έχετε παράπονο) μου έχει τύχει να μιλάω εν ώρα εργασίας στο msn με ενα -αχεμ!- φίλο μου, κι εκείνος επίσης από το γραφείο του μιλούσε και... αχέμ... το αναπτύξαμε το θέμα!  :oops:  ιδιαίτερα το φωτοτυπικό του είχε κάνει εντύπωση... δεν ξέρω γιατί! :P
α... όσο για το πρόσωπο.. σαφέστατα κανείς από τη δουλειά!! Eww!!! (=Μπλιαχ!) Δεν είναι κανείς του γούστου μου... Αν/Όταν θα βρεθεί... θα σας ενημερώσω! :P

Θάρρος ή Αλήθεια κανείς!?  :D

kathreftis

Enia

Πες μας κάτι που έχεις κρατήσει επίμονα μυστικό από κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.... (άντε σε αφήνω να επιλέξεις εσύ ποιο πρόσωπο... μην έλεγα πχ 'αδερφό' και τυχαίνει να έχεις αδερφό που μπαίνει εδώ και το μάθει και χαλάσουμε οικογένειες! :P)
αλλά νομίζω με πιάνεις... μια καλή εξομολόγηση θέλουμε ;)

kathreftis

Πριν  πολλά  πολλά  χρόνια  είχα  μια  σχέση  πολύ  σημαντική  για  μένα .
Καλή  κοπέλα  και  ταιριάζαμε  σαν  δύο  κομμάτια  από  το  ίδιο  σπασμένο βάζο  περνούσαμε  όμορφα  μέχρι  που  εκδήλωσε  απίστευτη  ζήλια.  
Προσπαθούσα  να  την  κάνω  να  καταλάβει  ότι  δεν  έχει  λόγω  να    αμφιβάλει  και  να  της δώσω  να  καταλάβει  ότι  είμαι   με  την    θέληση  μου  στην  σχέση   οπότε  δεν  έχω  λόγω  να  μην  είμαι  τίμιος  λαμβάνοντας  υπόψη   ότι  με  κάλυπτε  απόλυτα .  Δυστυχώς  φερόταν  σαν  να  προτιμούσε  να  ακούσει  το  αντίθετο .
Κάποια  μέρα  αρκετά  δύσκολη  για  εμένα  με  είδε  να  μιλάω  με  κάποια  συνάδελφο  μου,  με  την  οποία  ήμασταν  μόνο  συνάδελφοι . Έκανε  σαν  τρελή,  είχε  βρει  τις  αποδείξεις    που  ζητούσε.  Και  εγώ  την  επιβεβαίωσα  . . . έφυγε  κλαίγοντας.  Μετά  από  λίγες  μέρες  ( προσπαθώντας  να  μου  δώσει  άλλη  μια  ευκαιρία ) μου  ζητούσε  να  της  πω  ότι  δεν  έγινε  ποτέ  κάτι με  εμένα  και  την  συνάδελφο  μου.  Δεν  το  έκανα.  Όσες  φορές  βρεθήκαμε  από  τότε  με  κοιτούσε  με  ένα  βλέμμα  γεμάτο  πόνο,  σαν  να  μου  έλεγε  ότι  έστω  και  στα   ψέματα  να  της  έλεγα  ότι  δεν  έγινε  κάτι  με  την  άλλη  θα  με  συγχωρούσε .  Δεν  το   έκανα  ποτέ  ( τα  δυο  κομμάτια  από  το  ίδιο  σπασμένο  βάζο  είχαν  ξεχωριστεί  πλέον) . . . έχουμε  χαθεί  πολλά  χρόνια  τώρα.  Λυπάμαι  που  έμεινε  με  αυτήν την  εντύπωση  για  μένα  αλλά  . .  .ακόμα  και  τώρα  δεν  μετάνιωσα  για  αυτό  που  έκανα . Αν  την  έβρισκα  θα  της  έλεγα    την  αλήθεια . Ελπίζω  να  βρήκε  αυτό  που  ζητούσε  (μιας  και  δεν  ήμουν  εγώ ).

θαρρος η αληθεια???

zarkvilion

[size=18]Αλήθεια![/size]

Επιτέλους πρόλαβα!  :mrgreen:

Enia

..και με ένα χαριτωμένο άλμα το ζαρκαδάκι έπιασε θέση! ;)
χεχεχε!  :)

ΑΡΗΗΗΗ!!! την ερώτηση για την πριγκηπέσα μας βρε συ!!!

kathreftis

Καλά ντε  μην  βαράς  έχω  και  δύσκολα  ωράρια  στη  δουλειά  ( τώρα  μαζεύτηκα)
Λοιπόν  ζαρκάδι  πες  μας  . . . .  πότε  θα  με  καλέσεις  για  φαγητό . μπα  μόνο  εμένα  νοιάζει  αυτό .  χμμμμμ   πες  μας  πες  μας

. . . . . πια  ήταν  η  πιο  όμορφη  πράξη  αγάπης  που  σου  έγινε   ποτέ  και  πως  αντέδρασες  ( την  δέχτηκες  η  όχι  και  αν  όχι  γιατί ; )
Όχι  απαραίτητα  κάτι  ερωτικό  

Enia

*Enia κάθεται ήσυχα-ήσυχα και περιμένει την απάντηση της πριγκηπέσσας... :)

zarkvilion

Ούπππππππππππππππππςςς!! Καθυστέρησα λίγο -και περιμένει και το Λιλάκι!  :D

Λοιπόν..τί έχουμε εδώ; Χμμμμ...πολύ soft μου φαίνεται η ερώτηση!  8)  Νομίζω πως ο φίλος Άρης ήθελε να ρωτήσει κάτι άλλο και φοβήθηκε!  :wink:
Anyway...ό,τι πείτε! :D
Πράξεις αγάπης έχω δεχτεί πάρα πολλές, άλλες φορές τις προκάλεσα, άλλες τις εισέπραξα χωρίς να το καταλάβω -συνειδητοποιώντας τις αργότερα-, άλλες ίσως να μην τις δέχτηκα σίγουρα εν αγνοία μου!  
Αναφέρωντας μία από όλες, σίγουρα θα αδικήσω τις υπόλοιπες! Και στην αγάπη δεν υπάρχει "πολύ" ή "λίγο", "πιο μεγάλη" ή "πιο μικρή" πράξη! Είναι τόσο όμορφο, τόσο πολύτιμο, τόσο σπάνιο αλλά και αναγκαίο συναίσθημα που δεν μπορώ να βρω μονάδα μέτρησης για να την καθορίσω!
Προσωπικά, αισθάνομαι ευγνώμων για την αγάπη που λαμβάνω, μέσα από μικρές και "ασήμαντες" καθημερινές πράξεις!!
Φίλε Άρη, ίσως να μην σε κάλυψα με την απάντηση μου..αλλά είναι η μόνη αλήθεια, παρ' όλη την διπλωματικότητα της!

(Ρωτάω θάρρος ή αλήθεια τώρα;)

Enia

:roll: κανεις αλλος δεν θελει να παιξει?!  :roll:

να πω τότε εγώ.. θάρρος...?...  :roll:

338 Επισκέπτες, 0 Χρήστες