Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 1,969
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Moody

Έχω την εντύπωση οτι άδικα περιμένουμε εδώ....
και τελειώνουν τα ποπ κορν....
Πάντως, αν δεν έρθει...δεν με πειράζει....
Τα εν οίκω....
Μήπως δεν είναι σωστό βρε παιδιά?
Μήπως να την απαλάξουμε?
Λέωωωωω

Marlboro

[size=18]Άντε λοιπόν!!!!!  8) [/size]

Moody

Spell μου. να ξέρεις οτι

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΘΟΜΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ !

(πώς έγραφαν τα μπλουζάκια "δεν ήμουν στο κότερο"???)

Enia

Τσου! Δεν έχει απαλλαγές και τέτοια. Θάρρος ζήτησε, θάρρος έλαβε. Έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Όσο για τα ποπ-κορν, έχω τα μέσα και δεν στερεύουμε, μην μου ανησυχείτε.

Marlboro

Παράθεση από: "Enia"Τσου! Δεν έχει απαλλαγές και τέτοια. Θάρρος ζήτησε, θάρρος έλαβε. Έχουμε υπομονή και θα περιμένουμε. Όσο για τα ποπ-κορν, έχω τα μέσα και δεν στερεύουμε, μην μου ανησυχείτε.

Μήπως είσαι ιδιοκτήτρια του Village Park!!!

spellbound

λολ....

αν και θα το πανε γραμμη στα διασπαρα μπας και το διαγραψουνε κιολας στο πιτς φυτιλι  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

spellbound

ειναι βραδυ.... κανει απιστευτο κρυο...
χουζουρευω  μπροστα στο αναμμενο τζακι..... πινοντας ενα ποτηρι παγωμενο λευκο κρασι..  
κυτταζω το ρολοι μου.. ξερω σε λιγο θα ερθει..

σηκωνομαι και κυτταζω τον εαυτο μου στο καθρεφτη.. ολα ο.κ.
ψηλοτακουνες γοβες, ζαρτιερες με μαυρη ραφη πισω.. μπουστο απο βινυλιο.. και απο πανω μια αραχνουφαντη μαυρη ρομπα.. χμ.....  λιγο αρωμα ακομα.. ναι, καλη ειμαι, αλλως τε ειναι η πρωτη φορα που θα τον συναντησω σημερα και ισως και η τελευταια..

αναβω ολα τα κερια, αρωμα βανιλιας παντα..

χτυπαει το κουδουνι, η καρδια μου παει να σπασει...

παιρνω βαθεια ανασα και ανοιγω τη πορτα..

θεε μου ειναι ακομα πιο υπεροχος απ οτι τον φανταζομουν.....
μονο ελπιζω να μη ξεχασε τη συμφωνια μας…..

απλωνω το χερι μου απαλα πισω στο σβερκο του και  σερνω τη γλωσσα μου απαλα πανω στα  χειλη του.  ναι του αρεσει, το καταλαβαινω... με παιρνει στην αγκαλια του και με σφιγγει πανω του... ω ναι,  ειναι υπεροχος..

καθομαστε μπροστα στο τζακι,  του προσφερω κι εκεινου ενα ποτηρι κρασι για να χαλαρωσει.....  η μουσικη παιζει χαμηλα, η φωτια τριζει..   μου κλεινει το ματι με νοημα και  μου βγαζει  δυο ζευγαρια χειροπεδες.. ναι, θυμηθηκε τη συμφωνια μας..

με ξαπλωνει πανω στο χαλι και μου φοραει την μια ακρη καθε χειροπεδας στους καρπους μου.. την αλλη  ακρη στα ποδια του τραπεζιου.. το βλεμμα του καρφωμενο πανω μου εως οτου το χασα.... με το μαυρο μαντηλι που μου καλυψε τα ματια

νοιωθω μονο την ανασα του καθως αρχιζει με τα δοντια του να με γδυνει..  και καθε εκατοστο του κορμιου που φανερωνεται το καλυπτει με τη καυτη του γλωσσα.. αναρριγω... ναι, πολυ καλος...προχωραει χαμηλα.. ειμαι εντελως γυμνη τωρα.... και τελειως χαλαρη.. αφηνομαι στα χερια του και στην υγρη του γλωσσα βογγωντας απαλα..... αυτο ειναι μαρτυριο ..σκεφτομαι...

ξαφνου τον ακουω να απομακρυνεται....  ξαναρχεται.... και νοιωθω πανω στη κοιλια μου ενα ξαφνικο καψιμο απ το κερι που εσταξε πανω της..  μμμ... ηδονικος πονος..
μπαινει μεσα μου απαλα  φιλωντας με βιαια στα χειλη... τα δαγκωνει, ματωνουν.. σπαρταραω στην αισθηση του κορμιου του πανω μου.... και λιγο πριν τη κορυφωση απομακρυνεται..... ναι, ξερει τι κανει οταν χυνει πανω στο φλογισμενο μου κορμι  το παγωμενο του ποτηρι με το κρασι για να το σκουπισει μετα απαλα με τη γλωσσα του..    δεν αντεχω αλλο, τον εκλιπαρω.. δεν αντεχω....

βιαια μπαινει μεσα μου, φιλωντας με, χτυπωντας με,  τα κορμια μας γινονται ενα, απολυτος συγχρονισμος και αισθησιασμος.....

[size=18]Ναι,   τα αξιζε τα λεφτα  που συμφωνησαμε.....[/size]    :wink:

Enia

:oops:  :oops:  :oops:  :roll:

[size=9](γμτ, τι μας κάνεις μεσημεριάτικο...!)[/size]

xhmeia

ουαααααααααααουυυυυυυυυυυ :D πολυ καληηηηηηη

Δεν θα σχολιασω τι δεν μ αρεσε ,δικη σου η φαντασιωση εξ αλλου
Οκ με το θαρρος εκαλυφθηκαμεν ,ο επομενος παρακαλω
εφυυυυυγαααααααα καλο απογευμα παιδακια τα λεμε το βραδυ  :D

xhmeia

Παράθεση από: "spellbound"λολ....

αν και θα το πανε γραμμη στα διασπαρα μπας και το διαγραψουνε κιολας στο πιτς φυτιλι  :wink:  :wink:  :wink:  :wink:

γιατι????????? παιχνιδι ειναι
ολα καλα  :D μια χαρα  δεν ειναι εδω ?

byeeeeeeeeee

papi

ωχ ωχ τι βλεπουνε τα ομορφα ματακια μου :shock: !!!απο τα πιο ομορφα που εχω διαβασει! :oops:  :oops:

Moody

Κατερίνα  :!:  :!:

Λέω να κάνουμε αυτό που λέγαμε στης Πόλλυς......

Νομίζω πως θα λύσουμε όλα τα προβλήματα και ΕΙΔΙΚΑ αυτό που σου ανέφερα νωρίς το απόγευμα!!!!

Αρκετά S/M αλλά....ΚΑΛΟ!  :wink:

tristana

Μπήκα προιδεασμένη να αντικρύσω μια παραλλαγή του "Μπουντουάρ"
και τι βλέπω; Σπελ μου, αυτό δεν είναι φαντασίωση, αλλά παιδική εκδρομή!
Τόσο αθώα πια;;; Δηλώνω απογοητευμένη, παίρνω τα ποπκόρνια μου
και καταπίνω αμάσητη την θλίψη μου για αυτήν την επίσκεψη στον παιδικό σταθμό. Επιτέλους! Ας γίνωμεν τολμηροί! :twisted:  :lol:  :twisted:

Υ.Γ: Τα συγχαρητήριά μου στο άλλο καλόπαιδο την Ένια που μην χάσει
έπιασε πρώτη θέση θεωρείο. ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

'Οσο για την Χημεία... τσ... τσ... τσ... έχω να πω!  :lol:

spellbound

Ψιτ.... εχουμε και μια αλφα λογοκρισια, ντατς??   :P   χε χε.... και για κατσε να φαντασιωθεις οταν χτυπανε τα τηλεφωνα αβερτα και εχεις να κανεις και υπολογισμους ταυτοχρονα  :wink:   Ασε πια τη γαλαρια που βιαζοταν να δει  :P

αντε τωρα να σκεφτω τι στην ευχη θα ρωτησω τον Μαρλμπορο που δεν τον ξερω κιολας!!!   :roll:

tristana

*Κοίτα να το δεις που το πήρε στα σοβαρά!!!!!!!!!!! ΧΕΧΕΧΧΕΧΕΧΕΧΕ!*

'Ενα έχω να πω... δεν υπάρχει παιδονόμος εδώ μέσα;

Γόμορρα και το άλλο μέρος και Θου Κύριε και  :oops:  :oops:  :oops:

Υ.Γ: Να σε πω... μήπως να αξιοποιήσουμε το αφηγηματικό σου τάλαντο
και να πηγαίνεις να διηγείσαι παραμυθάκια σε παιδάκια; (Από 21-24 ετών! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Λαμπρούκος!  :twisted:  :lol: )

800 Επισκέπτες, 1 Χρήστης