Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 793
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 672
  • Total: 672

ΘΑΡΡΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ξεκίνησε από balland, Απριλίου 25, 2005, 02:18:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Τζέ Σι, και εγώ θα θυμάμαι την αγκαλιά και θα σε περιμένει ανοιχτή
και η δική μου *Έχω κάνει πολύ καλή δουλειά με το καμάρι μου. Η περηφάνια της μάνας... επιτρέψτε μου*

spellbound

Εγω παντως τσιμπησα το φιλακι απο το τεκνο-ανηψουδι μου και ειμαι πανευτυχης!!!! ]

jcdenton

Kuria να σκυλοβρίσεις κάποιον που δεν συμπαθείς στο α33 (χιχιχιχιχι)
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

το να μπορεις να σκυλοβρισεις καποιον δεν ειναι ζητημα θαρρους αλλα αγωγης...
και καλα να προσπαθησω φιλοτιμα να παραβω τις αρχες μου... που να βρεθει ομως ατομο μεσα στο a33 να μην το συμπαθώ;

σκεψου μαρια μου σκεψου... ποιον δεν συμπαθεις;           :roll:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

Παράθεση από: "kuria"το να μπορεις να σκυλοβρισεις καποιον δεν ειναι ζητημα θαρρους αλλα αγωγης...
και καλα να προσπαθησω φιλοτιμα να παραβω τις αρχες μου... που να βρεθει ομως ατομο μεσα στο a33 να μην το συμπαθώ;

σκεψου μαρια μου σκεψου... ποιον δεν συμπαθεις;           :roll:

αει μαρι, αυτο ειναι ευκολο  ]

kuria

το λοιπον... χτες μεσανυχτα και κατι (οπως λεει και το γνωστο ασμα) εκανα μακροβουτι στο ας το πουμε μυαλο μου σε μια φιλοτιμη οντως προσπαθεια να ανακαλυψω ποιον δεν συμπαθω ιδιαιτερα στο a33...
και πανω που αρχισε να μου κοβετε η αναπνοη και σκεφτομουν να ξαναβγω στην επιφανεια να τραβηξω καμια τζουριτσα πνευματικου οξυγονου που μου ελειπε, τι ανακαλυπτω λετε η ρουφιανα;
το ατομο που μπορει μεν να λατρευω αλλα συμπαθω λιγοτερο απο ολα τα αλλα ειναι η kuria !!!

ηρθε η ωρα να στα χωσω ψωροπερηφανη σακαφιορα kuria και μη νομισεις πως θα κολωσω, θα σε πιασω στα δαχτυλακια μου παλιοκατακαθι και μετα ας χρειαστω γενικη απολυμανση και εγω και το ερμο το πληκτρολογιο μου...
μιλαμε για ανεξιτηλη λερα, ατοφια λιγδα ψυχοπνευματικη,  παφουμαρισμενη με το φτηνιαρικο πατσουλι του ξερολιασμου...
παρωχημενη ψωναρα που ακομα και το καλαμι καβαλικευεις αναποδα ισα για να νιωσεις πως κανεις κατι διαφορετικο...
καθημερινα μας πρηζεις με τις πολυφορεμενες ατακες σου και καμαρωνεις σα γυφτικο σκεπαρνι οταν κανουμε πως μπιζαρουμε τη συμπυκνωμενη βλακεια σου...
ασε που τετοιο αλαφροϊσκιωτο πλασμα δεν ματακανε η φυση (για καλη της και καλη μας βεβαια τυχη... )
εισαι ανικανη ακομα και δυο γαϊδουριων αχυρα να μοιρασεις, γιατι μπορει να περασει απ' οξω κανα καλοθρεμενο αλογο και εσυ να αυτοπαραμυθιαστεις πως αυτο πειναει περισσοτερο, αλλα απο εγωισμο το κρυβει και να του τα δωσεις ολα...
κανεις δε μπορει να σε ανεχτει πλεον ξεδιαντροπη ανωμαλαρα, προϊον εγκεφαλικης διαρροιας, εμετικο κακεκτυπο γυναικας...
αει τσακισου λοιπον χαμενο κορμι απο τα μπροστα μας...

αχ και σας τα λεγα εγω μη μου το δινετε το ρημαδι το στιλετο, γιατι οπως λεει και το ετερο ασμα...  αφου κανενα δε μισω στον κοσμο να σκοτωσω, το στρεψα στον εαυτο μου...    :roll:

chriastina

ΑΠΑΙΧΤΗ!!!!!!

:24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:  :24:

kuria

μπορει να μη μου βγηκε να στα χωσω κατερινακι μου, παϊδακια παντως κερναω και...    :wink:

Anonymous

Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!
Μαράκι για άλλη μια φορά έγραψες!!!!  ]

kuria

βρε σκασμενα θα διαλεξετε καμια φορα;

ΑΛΗΘΕΙΑ  ΄Η  ΘΑΡΡΟΣ;

διαλιεχτε διαλιεχτεεεεεεεεεε    :P

jcdenton

Ross Perot (1930 - ...)

kuria

χεχεχεχε την εκατσες τωρα ομορφουλη...

[size=18]για λεγε λοιπον την αληθεια και μονο την αληθεια χωρις να προσθεσεις ή να αποκρυψεις κατι...... [/size]  

ολες αυτες τις γλυκες και χαριτωμενιες απεναντι σε ολες εμας τις ελαφρως σιτεμενες (σχετικα με την ηλικια σου παντα ) γυναικες... γιατι τις κανεις;

spellbound

γιατι εχω την εντυπωση πως θ αργησει να ξαναμπει στο συγκεκριμενο τοπικ????

αμαν βρε κυρια, τι του βαζεις του τεκνο-ανηψουδιου μου !!!!

chriastina

spell,
γυρεύοντας πηγαίνει......
και δεν νομίζω να "την κάνει"
"τραβάτεμαι κι ας κλαίω" είναι ο μικρός

jcdenton

Για διευκρίνησε τι εννοείς. Γιατί τις κάνω... τι;
Ross Perot (1930 - ...)

672 Επισκέπτες, 0 Χρήστες