Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 613
  • Total: 614
  • Leon

KARDIA I MIALO???? IDOU I APORIA....

Ξεκίνησε από rinio, Απριλίου 26, 2005, 01:19:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rinio

[size=18]MIALO???? I KARDIA?????

idou i aporia....
[/size]

Enia

[size=18]Γκουχ γκουχ... ![/size]
 :roll:  :roll:  :roll:

Ανέλυσέ το μας λιγάκι καλέ ρινιώ.. εσύ βάζεις το θέμα, άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα?  :P

SALTARISMENOS

rinio kalhmera enfdiaferon themataki vrikes na lysaksoume pali ola mazi lol myalo h kardia xmmm dyskolo ayto pantws egw pisteyw oti otan kataligeis mazi me kapoion prepei na einai giati aisthanese kapoia pragmata kai oxi giati kathese na to filosofiseis o erwtas then exei logiki

PoiSoN_GiRL

panta hmoun uper tou mualou ... giauto evaza freno sta panta ...
Otan omws h kardia dinei to paron... to mualo paei peripato ... Den thn stamataei tipota , kai kalo einai na zeis to ka8e ti vash kardias .. na to xortaineis , na ksepernas ta oria , gia na mporeis na peis oti to ezhses oso pio entona mporouses.Psifizw kardia loipon kai ta muala sta kagkela ! Toso kairo pou leitourgousa vash mualou ... 8a elega oti mallon ekana megalo la8os !! Pote den einai arga ! Toulaxiston twra kserw pws oti mou xaristei 8a to zhsw kai malista oso pio entona mporw !!  :lol:  :lol:  :lol:

P.S. ante .. pali egw evgala to fidi apo thn trupa !!  :P  :P  :P

fmas

Μυαλό ή καρδιά...................................

Καλό Ερώτημα.........

Βασικά μυαλό.. (για να κινήσε με σύνεση και χωρίς λάθη)........

Αλλά η καρδιά είναι η ζημιά.........

Από την καρδιά μου την έχω πατήσει άσχημα......................................

Πάντα Φιλικά,
Fmas

Enia

8)  8)  8)  8) Σ'ευχαριστώ ποϊζονίτσα μου...  :D

Λοιπόν, κοιτάξτε να δείτε τι παίχτηκε με μένα...
Όσο ήμουν μικρούλι και αθώο ήμουν και πολύ πολύ ρομαντικούλι, ευαισθητούλι κλπ... Λειτουργούσα δηλ αποκλειστικά με την καρδιά... Κι επειδή αυτό 1. συνέπεσε με την εφηβεια μου (με έπιασε το αντιδραστικό) 2. δεν με έβγαλε πουθενά (προκοπή δεν είδα) 3. ήταν λόγος να πληγωθώ (επανηλειμένα και ανεπανόρθωτα)...
... αποφάσισα κι εγώ να το δω αλλιως το έργο... Κι από τότε όλες οι αυτοάμυνές μου (που δεν είναι και λίγες!) λένε: μυαλό!, μυαλό!, μυαλό!... και τα τελευταία χρόνια το ακούω τόσο πολύ πια, που έχω αρχίσει να το μετανοιώνω... :oops:
και τώρα ψάχνω να βρω μια κάποια ισοροπία...  :oops:  :roll:  :roll:  :roll:

balland

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΕΙ Κ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!

(κανενα αλλο σχολιο)

Enia

Ναι, δεν έχεις άδικο....  :roll:

αποτέλεσμα είναι να τα έχω φοβηθεί και τα δυο και να είμαι κάπως μετέωρη μεταξύ τους... με λίγα λόγια... το φυσάω και δεν κρυώνει, ούτε ο χυλός ούτε το γιαούρτι!  :P  :P  :P

balland

Παράθεση από: "Enia"Ναι, δεν έχεις άδικο....  :roll:

αποτέλεσμα είναι να τα έχω φοβηθεί και τα δυο και να είμαι κάπως μετέωρη μεταξύ τους... με λίγα λόγια... το φυσάω και δεν κρυώνει, ούτε ο χυλός ούτε το γιαούρτι!  :P  :P  :P

κατι σε γιουβαρλακι ισως???

SALTARISMENOS

Enia h lysh einai kapou stin mesh ola ta pragmata prepei na ta isiropoume h akrothtes then vgainoun pote se kalo to myalo prepei na to xrisimopoioume kata tin diarkeia mias sxeshs gia na ta briskoume kai na epikoinonoume me ton alo sto an the epileksoume na kanoume stin arxh kati mazi tou h oxi prepei na akoume ta sunaisthimata mas oxi to myalo mas

minoraki

:roll:  :roll:  :roll:  εγω ομολογω οτι ακομα προσπαθω.....μπορει αυτα τα δυο να συμβαδισουν ή να ειναι ξεχωριστα?  :roll:  :roll:  :roll:
η υπερβολικη υπερευσαισθησια μου δεν με οδηγησε πουθενα ολα αυτα τα χρονια.....ομως αρχισα σιγα σιγα να βαζω αμυνες.....και ακομα ομως το παλευω.....

SALTARISMENOS

minoraki egw opos eipa kai poio prin pisteyw oti h epilogh gia to an tha ksekinisoume kati me kapoion exei na kanei me to synaisthima to myalo mpainei meta stin poreia opou tha prepei na arxisoume na synergazomaste se kapoia pragmata efoson tha eimaste mazi kai tha prepei epikinonoume kiolas  efoson mia sxesh den ksekinaei kai den teleiwnei mesa se mia krebatokamara mono

balland

οταν την εχεις πατησει μια δυο φορες,
απο εκει κ περα ο μυαλος σηκωνει τα τειχη του αυτοματα..
οσο κ αν η καρδια παρασυρεται,
εχουν μπει οι καταλληλες "ασφαλειες" στο κεφαλι...
σου βαρανε τα κοκκινα τους κ σε ενημερωνουν,
""ψιτ παλικαρι-κοπελια,το νου σου ε???????""

minoraki

:D  :D  :D hello again.....απαντω και στους δυο σας......καρδια+μυαλο οχι μονον σε ερωτικη σχεση.....αλλα σε οποιουδηποτε ειδους σχεση.....πατρικη-φιλικη-μητρικη-συγγενικη-γονεϊκη.....υπαρχει περιπτωση να "την πατησεις" ασχημα απο οποιαδηποτε αλλη σχεση, εκτος απο μια ερωτικη.....και εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα! φιλικωτατα παντα!

SALTARISMENOS

sosth minoraki kai simpirwnw to rezoume tis ypotheshs kata tin gnwmh mou stin zwh an then riskareis then pas mprosta kai den kerdizeis

613 Επισκέπτες, 1 Χρήστης