Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 326
  • Total: 326

ΞΑΝΘΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ..

Ξεκίνησε από KiSSeS, Απριλίου 26, 2005, 01:57:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

oxi vre filenada..... mh to kaneis!!!!!!!!

8umhsou..... ta sokolatakia de xwrane sto afti! pws 8a ta trws?????? e??????

PoiSoN_GiRL

ΕΕΕΕ ?? Δεν ακουω ... ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ????  :roll:  :roll:  :shock:  :shock:

KiSSeS

PoiSoN_GiRL

[size=24]Α ? [/size]   :roll:  :roll:  :roll:

ksenixths

[size=24]pws[/size]

ti lete wre palabiares edw? :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

καλη ερωτηση .. αν βγαλεις συμπερασμα .. σκουντα κι εμενα να μου κανεις επεξηγηση γιατι καπου χαθηκα !  :shock:  :shock:

KiSSeS

ma giati re paidia??????

den eimaste emeis kseka8ares sta legomena mas????????

pifffff........  :roll:

fmas

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

PoiSoN_GiRL

Αχμμμ .. τι λεγαμε λοιπον ??  :P  :lol:

KiSSeS

:?  :?  :?  :?  :?

.....legame??????? nai eeee???

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:

PoiSoN_GiRL

Αν καποιος μου πει ποιο ηταν το αρχικο θεμα .. υποσχομαι να κανω την αρχη να το επαναφερω ! λολ

(συμπτωματα αλτσχαιμερ...)  :roll:

ksenixths

thema?!?!?!?!?!?!?!

arxiko?!?!?!?!?!?!?!?!

poios eimai?!?!?!?!?!?!?!

alsxaimer?!?!?!?!?!?!?!

eterno

giorgo.....pali den 8ymase ????mhn mou arxizeis emena ta alsxaimer ..pes tora poy ta epines pali ..mono otan pineis exeis auta ta symptwmata :P :)

Anonymous

Αρχικά το θέμα μας ήταν αυτό]
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ BACKGROUND, KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ?
Αργότερα μίλησε ο kap και προσέφερε] λουλουδάκια όμορφα για το υπέροχο μινοράκι
Απαντά το Μινοράκι μας λέγοντας] καπακι μου…ευχαριστω πολύ….δεκτα τα λουλουδακια σου…φιλια πολλα..
Και μετά γέλασε το ζουζούνι ( poison ) και έψαχνε να βρει τον τέντζερη με την kisses και μπήκε στην μέση ο στόκος και μετά συνέχισε ο kap με την επιστημονική ανάλυση της λέξης ΣΤΟΚΟΣ στην πορεία ο ballantakos έβαλε και την σιλικόνη πήραν μέρος τα εσώρουχα και τέλος καταλήξαμε στις στεγανοποιήσεις, η kisses ρώτησε τι θα στεγανοποιήσει το ζουζούνι και εκείνη απάντησε πως δεν θα κολλήσουμε στο σημείο, ενώ η kisses την προστατεύει λέγοντάς της να προσέξει ακριβώς για πιο σημείο αναφέρετε ενώ το ζουζούνι έδωσε παράδειγμα για το στόμα Τωρα σωστο κι αυτο .. πχ αν στεγανοποιησω το στομα μου .. θα σκασω .. με φανταζεσαι να μην μιλαω και να μην μασουλαω σοκολατες ??
H kisses της είπε] oxi vre filenada..... mh to kaneis!!!!!!!!
8umhsou..... ta sokolatakia de xwrane sto afti! pws 8a ta trws?????? e??????

To ζουζούνι είχε χάσει ήδη την ακοή της.] giorgo.....pali den 8ymase ????mhn mou arxizeis emena ta alsxaimer ..pes tora poy ta epines pali ..mono otan pineis exeis auta ta symptwmata  ] ( αλλά από ότι κατάλαβα αυτό το είπε για να μάθει που γύριζε ο Γιώργος χεχεχεχεεχε κουτσομπόλη eterno )  ]ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ BACKGROUND ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ???
ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΕΙ  :idea: ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ  
:wink:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Γραμματέας είναι όλο και κάτι θα ξέρει! :wink:  :wink:
[/color]

PoiSoN_GiRL

αχμμ ... τωρα που παρατηρω καλυτερα την σταδιακη εξελιξη του θεματος .. βλεπω ξεκαθαρα οτι ξεκινω εχοντας στο μυαλο μου το αρχικο θεμα και αμεσως μετα αποσυντονιζομαι .. και οχι μονο αποσυντονιζομαι .. παιρνω παραμαζωμα και τους υπολοιπους ..
πρεπει να το προσεξω αυτο ..
χοπ χοπ χοροπηδαω απο το ενα θεμα στο αλλο ..
δεν εχω μια συνοχη ενα κατιτις βρε αδερφε ..
πρεπει να οργανωσω την σκεψη μου ..
αλλα για να το κανω αυτο πρεπει να μπω σε ολοκληρη διαδικασια ..
και ερωτω εγω τωρα : ειναι δυνατον με τα μυαλα στα καγκελα , καλοκαιριατικο , να οργανωθω ?? μπαααα χλωμο ..

Υ.Γ. παλι εκτος θεματος ειμαι ..  :shock:

326 Επισκέπτες, 0 Χρήστες