Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 356
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 355
  • Total: 355

..Ki ExOUmE kAi To Ka8HmERinO kSURiSma...!!

Ξεκίνησε από PoiSoN_GiRL, Απριλίου 28, 2005, 07:08:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

PoiSoN_GiRL

ακυρη η ερωτηση ! το επιβεβαιωσα !  :P

freak

μην πιστευεις και οτι βλεπεις....

PoiSoN_GiRL

:shock:  :shock:  :shock:  μου κρυβεις κατι ??  :roll:

freak

χμμμ...... θες vα το ανακαλυψεις;

PoiSoN_GiRL

ωχ ωχ .. ξυπναει ο Ηρακλης Πουαρο μεσα μου ??  :shock:  :P

freak

κατσε να βαλω κ την καταλληλη μουσικη κ να γεμισει το φορουμ ομιχλη. κλασικο λονδρεζικο τοπιο. για κανε παιχνιδι....

minoraki

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"ακυρη η ερωτηση ! το επιβεβαιωσα !  :P
:roll:  :roll:  :roll: δλδ τι εννοεις? οτι ο φρηκ ειναι μουσατος?  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

freak

ναι μουσατος, χεχεχεχε.......παπαδοπαιδι ο freak.
μινορακι ολα ειναι μερος της ταυτοτητος του εκλεπτισμενου διανοουμενου που πλασαρω.

minoraki

Παράθεση από: "freak"ναι μουσατος, χεχεχεχε.......παπαδοπαιδι ο freak.
μινορακι ολα ειναι μερος της ταυτοτητος του εκλεπτισμενου διανοουμενου που πλασαρω.
:roll:  :roll:  :roll:  :roll: χμχμχμχμχμχμχμ και μουσατος και διανοουμενος.....not bad....not bad at all!   :wink:  :wink:  :wink:

freak

σκεψου σκηνικο μινορακι. να χαιδευω το τριχωτο του πηγουνιου μου ενω θα εκφραζομαι με στομφο περι της αμφισημιας της υπαρξης σε μια αλλοτριομενη/εκφυλισμενη κοινωνια οπου το ατομο χαρακτηριζεται απο την ψευδη συνειδηση. αυτα ειναι γουστα.

minoraki

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

freak

χαχαχαχαχαχα............ γεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεδ

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "freak"σκεψου σκηνικο μινορακι. να χαιδευω το τριχωτο του πηγουνιου μου ενω θα εκφραζομαι με στομφο περι της αμφισημιας της υπαρξης σε μια αλλοτριομενη/εκφυλισμενη κοινωνια οπου το ατομο χαρακτηριζεται απο την ψευδη συνειδηση. αυτα ειναι γουστα.

τι εφαγε αυτο το παιδι σημερα ??  :shock:  :shock:

ψιτ .. μου το σπικαρεις και στα ελληνιστικα (προσεξες το ''ελληνιστικα'' ε?) για να το πιασω ?  :roll:

freak

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"
Παράθεση από: "freak"σκεψου σκηνικο μινορακι. να χαιδευω το τριχωτο του πηγουνιου μου ενω θα εκφραζομαι με στομφο περι της αμφισημιας της υπαρξης σε μια αλλοτριομενη/εκφυλισμενη κοινωνια οπου το ατομο χαρακτηριζεται απο την ψευδη συνειδηση. αυτα ειναι γουστα.

τι εφαγε αυτο το παιδι σημερα ??  :shock:  :shock:

ψιτ .. μου το σπικαρεις και στα ελληνιστικα (προσεξες το ''ελληνιστικα'' ε?) για να το πιασω ?  :roll:

αντε να προβω σε μια αποδομηση του κειμενου μου για παρτυ σου κ μονο poison γιατι εισαι καμαρι. εχουμε κ λεμε λοιπον:

ελληνιστικα = τα που αναφερονται στα χρονια μετα τον μεγα αλεξανδρο εως την εποχη του χριστου.

πηγουνι = το κατω σαγωνι (βλ. πιγουνι).

στομφος = εμφαση.

αμφισημια = διφορουμενο νοημα.

ψευδη συνειδηση = ορος της μαρξιστικης διαλεκτικης. Στον ορθοδοξο μαρξισμο η ιδεολογια είναι ‘ψευδης συνειδηση’, η οποια προκυπτει απο τη μιμηση της κυριαρχης ιδεολογιας απο την πλευρα αυτων των οποιων δεν αντανακλα τα συμφεροντα, με σκοπο να παραπλανησει το προλεταριατο, κ τις υπολοιπες ισως κοινωνικες ταξεις για την αληθινη φυση του καπιταλισμου. Απο την αποψη αυτη τα μαζικα μεσα διαδιδουν την κυραρχη ιδεολογια: τις αξιες της ταξεως που κατεχει κι ελεγχει τα μεσα. Συμφωνα με τους οπαδους της μαρξιστικης πολιτικης οικονομιας τα μαζικα μεσα επικοινωνιας κρυβουν την οικονομικη βαση της ταξικης παλης. Ο Althusser απερριψε την ιδεα της ψευδους συνειδησης, τονιζοντας οτι η ιδεολογια ειναι το μεσο που μας επιτρεπει να αποκτουμε την εμπειρια του κοσμου.

με λιγα λογια αναφερομαι στην αποξενωση των ανθρωπων.

shit high and look around κοινως......εκ του χ....εσε ψηλα κ αγναντευε.

PoiSoN_GiRL

υποκλινομαι !
Δεν εχω λογια να πω !
Η επεξηγηση ηταν ολα τα ευρω mister !!
 :wink:  :wink:

355 Επισκέπτες, 0 Χρήστες